Şimdi Ara

3DS için Flash Kart Almadan Önce Burayı Okuyun! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
8
Favori
23.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Halbuki Gateway satıs yapan sitelerde fiyatı 70$.

Backup 3DS oyunları açan başka kartlar VAR (klonlar): 3DS Link flashcard, MT-Card (sadece bu flashcard Support Multi-Roms), Orange 3DS, ve R4 Gold u çıkaran takımdan: R4i Gold 3DS Deluxe
  • Gateway Kadıköyde 250TL

Halbuki Gateway satışı yapan sitelerde fiyatı 70$.

Backup 3DS oyunları açan başka kartlar VAR (klonlar 20$ daha ucuza): 3DS Link flashcard, MT-Card (sadece bu flashcard Support Multi-Roms), Orange 3DS, ve R4 Gold u çıkaran takımdan: R4i Gold 3DS Deluxe

ayrintilar

http://www.dsflashcart.com/3ds-flashcart-for-playing-3ds-games-for-3ds3ds-xl-v41v45-c-68.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzan.cheetah -- 9 Ocak 2014; 21:48:05 >

• 3ds'de orjinal kullanıyorum ama ds oyunları için r4 almayı düşünüyorum. hangi r4 kart son sürüm fw ile uyumlu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarzan.cheetah

Gateway Kadıköyde 250TL

Halbuki Gateway satıs yapan sitelerde fiyatı 70$.

Backup 3DS oyunları açan başka kartlar VAR (klonlar): 3DS Link flashcard, MT-Card (sadece bu flashcard Support Multi-Roms), Orange 3DS, ve R4 Gold u çıkaran takımdan: R4i Gold 3DS Deluxe

haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chamlychaly -- 9 Ocak 2014; 9:17:10 >
  • Chamlychaly kullanıcısına yanıt
    Tamam Tuna dan aldim, eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

3ds'de orjinal kullanıyorum ama ds oyunları için r4 almayı düşünüyorum. hangi r4 kart son sürüm fw ile uyumlu?

R4i Gold flashcard gunceldir:

http://www.dsflashcart.com/r4i-gold-3ds-wood-r4i-3ds-flashcard-for-ds-dsi-3ds-p-248.html

Forumdan unleashead arkadasin elinde var bi tane

http://forum.donanimhaber.com/m_85030946/tm.htm

Iyi forumlar

• tarzan.cheetah kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
    kart direk son update ile geliyor değil mi? yani benim ekstra bir işlem yapmama gerek yok gelince?
    bir de yeni update geldiği zaman 3ds'den önce ilk kartı mı update etmeliyim?
  • Arkadaşlar 3ds'ime R4 kart almak istiyorum ds oyunlarını oynamak için versiyonu 7.1.0.14 gibi bişey olması lazım nerden bulurum ? piyasası kaçadır ? nelere dikkat etmem gerek ? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

Arkadaşlar 3ds'ime R4 kart almak istiyorum ds oyunlarını oynamak için versiyonu 7.1.0.14 gibi bişey olması lazım nerden bulurum ? piyasası kaçadır ? nelere dikkat etmem gerek ? Teşekkürler.

cevap gelirse bana da haber verirsin hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiiroi Senkou

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

Arkadaşlar 3ds'ime R4 kart almak istiyorum ds oyunlarını oynamak için versiyonu 7.1.0.14 gibi bişey olması lazım nerden bulurum ? piyasası kaçadır ? nelere dikkat etmem gerek ? Teşekkürler.

cevap gelirse bana da haber verirsin hacı

ben forumdan satan bulup aldım, 50 tl idi sanırım
  • Arkadaşlar buraya sormayın o tarz şeyler. İlk mesajı okursanız hangi kartların çalıştığını görürsünüz zaten. Ona göre sipariş verir yada burdan bulursunuz. Bu konu sadece bilgi amaçlı açıldı yardım amaçlı değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

teşekkür ederim
    kart direk son update ile geliyor değil mi? yani benim ekstra bir işlem yapmama gerek yok gelince?
    bir de yeni update geldiği zaman 3ds'den önce ilk kartı mı update etmeliyim?

Evet yeni update geldiği zaman 3ds'den önce ilk kartı update etmelisin.

alinti soniczeki:
    İlk mesajı okursanız hangi kartların çalıştığını görürsünüz zaten. Ona göre sipariş verir yada burdan bulursunuz.

Bu arkadas bir tane R4 gold satiyor 35 TL

http://forum.donanimhaber.com/m_80997842/tm.htm

• Arkadaşlar, 2 sorum var... Cevap veren olursa sevinirim

1. GATEWAY kart ile kullanılacak 3ds'nin hangi bölge kodlu olduğu farkeder mi?

Gateway region seçiyor mu 3ds oyunlarda? Yoksa indirdiğimiz oyunun hangi bölge kodu olduğu farketmez mi?

2. 3ds için bu kartın alternatifi yok mu, şu an? Varsa adı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T1ME -- 24 Ocak 2014; 9:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T1ME

Arkadaşlar, 2 sorum var... Cevap veren olursa sevinirim

Gateway region seçiyor mu 3ds oyunlarda? Yoksa indirdiğimiz oyunun hangi bölge kodu olduğu farketmez mi?

Ustadim yukarida zaten cevaplanmis

Quote:
    Backup 3DS oyunları açan başka kartlar VAR (klonlar 20$ daha ucuza): 3DS Link flashcard, MT-Card (sadece bu flashcard Support Multi-Roms), Orange 3DS, ve R4 Gold u çıkaran takımdan: R4i Gold 3DS Deluxe
    ayrintilar
    http://www.dsflashcart...3ds-xl-v41v45-c-68.html

AMA bu klon kartlar tavsiye edilmez, modlu firmware ile calisiyorlar, bunlarda konsolunu BRICK yapabilir.

1: Gateway de regionfree ozelligi var tum bölgeler calisir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarzan.cheetah

quote:

Orijinalden alıntı: T1ME

Arkadaşlar, 2 sorum var... Cevap veren olursa sevinirim

Ustadim yukarida zaten cevaplanmis

Quote:
    ayrintilar
    http://www.dsflashcart...3ds-xl-v41v45-c-68.html

AMA bu klon kartlar tavsiye edilmez, modlu firmware ile calisiyorlar, bunlarda konsolunu BRICK yapabilir.

1: Gateway de regionfree ozelligi var tum bölgeler calisir.

Alıntıları Göster
    Cevap için çok teşekkürler, gözümden kaçmış. Bende daha önce nerede okuduğumu hatırlamaya çalışıyordum. Demek buradaymış =)

• Yardım ve bilgilenmek için buradayız arkadaşlar.

Bu video da 3.50 dakika da Region Free özelliği tanıtıyor Japon arkadaş

http://www.youtube.com/watch?v=DY2iZHUwqHg
  • herkese selam.3ds te yeniyim. bir arkadaşı oğluna hediye gelmiş oda bana sattı paraya ihtiyacı olduğu için. cihaz 1.1.0-0e versiyonunda. öncelikle satmayı düşünüyorum fakat şu oyun ve kart konularıda hevesimi kabarttı.şuan için alınması gereken kart 3ds oyunlar için gateway ds oyunlar için r4 gold dimi anladığım kadarıyla.peki hangisi daha stabil çalışıyo. hangisine yönelmek daha mantıklı?
  • Almaktan vazgeçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a arkadaşlar bir sorum olacaktı bilen varsa cevaplarsa memnun olurum... nintendo 3ds kendi kartı 2 gb ben onu yükseltmek istiyorum hangi kartdan almam gerek yada öyle bir imkanım var mı R4 kart al derserniz o var bende zaten.. nintendo shoptan oyun indirirken ana hafızayı kullanıyor oda çok az zaten 2gb yetmiii :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oosmankaplan

s.a arkadaşlar bir sorum olacaktı bilen varsa cevaplarsa memnun olurum... nintendo 3ds kendi kartı 2 gb ben onu yükseltmek istiyorum hangi kartdan almam gerek yada öyle bir imkanım var mı R4 kart al derserniz o var bende zaten.. nintendo shoptan oyun indirirken ana hafızayı kullanıyor oda çok az zaten 2gb yetmiii :D

Araştırmama göre SDHC ve adaptörlü Micro SDHC Class 6 ve üstü kartlar işinizi görecektir. En yüksek 32gb destekliyormuş 3ds Serisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.