Şimdi Ara

3DS için Flash Kart Almadan Önce Burayı Okuyun! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
8
Favori
23.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalışan ve çalışmayan kartlar ilk mesaja eklendi.
  • (5.0.0-11) r4i gold 3ds (r4ids.cn) için güncelleme çıkmadı dimi daha. Ben baktım ama göremedim sitesinde.
  • o ztn direk çalışıyor, sitesinde öyle demiş
  • 2 gün önce Hong Kong postasıyla kargoya verdiler r4ü 2 gündür takip noyu denemediğim site kalmadı hiç bi yerde sonuç çıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisteme girmesi 4-5 gün sürüyor. Birkaç gün sonra ptt yurtdışı servisinden kontrol edin.

• 3 dolar fazla verince kargo hemen gelicek sandım neyse bekleyelim artık.

3DS i güncelleyeceğim r4 gold çalışıyormuş son versiyonda , kart geldiğinde benim bişey yapmama gerek var mı? (Çok sık sordum ama 3Dsi geldiğinde direk mh3 demosunu indirmek istediğimden r4ün yanmasını istemiyorum.)

• R4i-SDHC güncelleme yayınlamış, bir an için yeni kart çıkaracaklar diye korkmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

R4i-SDHC güncelleme yayınlamış, bir an için yeni kart çıkaracaklar diye korkmuştum.

Yok onların taktiğini biliyorum. :D 1 kart çıkart 3-5 güncelleme yapar sonra yeni kart çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

R4i-SDHC güncelleme yayınlamış, bir an için yeni kart çıkaracaklar diye korkmuştum.

Yok onların taktiğini biliyorum. :D 1 kart çıkart 3-5 güncelleme yapar sonra yeni kart çıkarır.

En kısa zamanda Supercard Ds Two almak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 29 Mart 2013; 15:34:04 >
  • Gittigidiyor'dan 50 tlye acil bir kart tavsiye edin 3ds alıyorum şuanda acil lazım arkadaşlar!!
  • hocam r4 kart hafıza kartı demek değilmi? normal scandisk SD kart alsam aynı görevi görmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 6 Nisan 2013; 19:01:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoki

hocam r4 kart hafıza kartı demek değilmi? normal scandisk SD kart alsam aynı görevi görmez mi?

http://lmgtfy.com/?q=what+is+that+r4+card&l=1
  • quote:

quote:

hocam r4 kart hafıza kartı demek değilmi? normal scandisk SD kart alsam aynı görevi görmez mi?

bilmiyoruz soruyoruz, araştırdım bulamadım? şimdi ne bu artistlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 6 Nisan 2013; 23:33:28 >
  • 5.0.0-11 den sonra bi tane daha güncelleme çıkmış , r4i gold hala çalışıyor mudur bu versiyonda da?

• quote:

quote:

quote:

bilmiyoruz soruyoruz, araştırdım bulamadım? şimdi ne bu artistlik

Kim sorarsa aynı şeyi yapıcam. Bıktım çünkü artık hep aynı soruları yanıtlamaktan.
    Bu beni kötü yapıyorsa öyle olsun. Beni bilen biliyor burda.

--

Nintendo hızlıca yeni bir update çıkarttı. Flash kartların çoğu çalışıyor heralde. İyice araştırayım ondan sonra buraya eklerim yeni versiyonu.

• Evet çalışan çalışmayan kartlar eklendi ilk mesaja.
  • Beyler PAL bir 3DS modelinde R4 kart ile NTSC-U, NTSC-J DS oyunları oynayabiliyor muyuz?

Bir de yurtdışından 350+ TL ye 3DS LL ya da XL modeli almak için bekliyim mi sizce yoksa piyasadaki şu ucuz 3DS lerden birini kapayım mı, mesela en son 175 TL'ye PAL 3DS mevcut 1 haftalıkmış.
  • Evet, oynayabiliyorsunuz.
  • Bende yeni 3ds aldım r4 card alıcam elimde en son güncelleme yapılmış bir 3ds var bunu alsam r4 card çalışırmı?

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-dsi-dsl-ndsl-nds-3ds-oyun-r4-card-kart-81445258
  • Yukarıdaki listede Acekard 2i yok, onun durumu nedir çalışıyor mu son güncellemelerle?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.