Merhaba arkadaşlar 3G 2.1 kurulu telefonda birçok program fakat büyük çoğunluğu çalışmıyor telefonun MobileInstallation dosyasını değiştirdim iphone a giriyorum aplication klasörüne .app uzantılı program klasörünü atıyorum teli kapatıp açıyorum ikon geliyor fakat tıkladığımda The application " x " cannot be opened hatası veriyor aynı şey .ipa uzantılı dosyaları itunes ile attığımdada aynı hatayı veriyor 10 programdan 8 i çalışmıyor bunu nasıl çözebilirim en önemliside shazam çalışmıyor
Bide hazır sormuşken telefonu çoğu açıp kapamamda no service diyor turbo sim kullanıyorum fakat teli kapatıp açıyorum no service diyor 3 5 açıp kapamadan sonra geliyor bunu neden yapabilir sizce yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
itunes üzeirnde bedava bir program indirip biraz çalıştırın sonra kapatıp açın düzelebilir
evet arkadasın dedıgını yap telefonu restore fılan yaptıgın zaman yanı sıfırladıgın zaman ılk once ıtunes den free bır oyun veya program ındır ondan sonra kendı programlarını yukle sorun olmaz