Şimdi Ara

3g 8gb / 3gs 32 gb karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim 3g 8gb makinam var alalı 2 yıl oldu ve o zaman dartyden nakit 1100tl ye aldım.
    bacanağım ise geçen hafta 1450tl ye 3gs 32gb aldı genpa garantili
    bugun telefonları karşılaştırdım 3gs in ekranı son parlaklık seviyesinde daha sarı iken benim telefonum bembeyaz parlıyor.

bunun nedeni ne olablir? 3gs in kalite seviyeleri var da bizim aldığımız 3gs düşük kalite olanlardan mı?
    cevalarınızı bekliyorum çünkü aynı yer 16gb 3gs i 1000tl ye satıyor kendime almayı düşünüyorum

• 1450 ye 32 gb ı nereden aldınız acaba?
  • renk farkı 3g ile 3gs arasında olmasın sakın ? 3gsde renk değiştirmiştir belki apple. ben bilmiyorum tabi araştırmak lazım.
  • bu konuyu açmayı düşünüyordum paranoyaklık olur diye ellemiyordum; bizdeki durum daha garip. bende eski bootloader 3gs var arkadaşta tethered jb isteyen, onun ekranı benimkinden daha sarı. sanırım son çıkan 3gs lerle alakalı bir sorun, çünkü benim 3gs de daha "mavi" gösteriyor renkleri yenilere göre, "mavi" diyorum ama bu mavi beyaza sarıdan daha yakın bi mavi, nasıl oluyorsa!?!
  • evet renk farkı 3g ile 3 gs arasında var. benim 3g m bacagın 3gs inden daha beyaz...

ancak bugun ofisteki arkadaşın 3g 16gb ı ile karşılaştırdık benim 3g 8gb ım yine daha parlak onun ekranı daha sarı
  • 16 gb 3gs yi 1000 liraya satan yer nerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.