Şimdi Ara

3G'de Kafamı Karıştıran Bir Soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim babam laptopuna 3G USB modem almak istiyor. Ancak benim de bu konuda hala kafamı karıştıran şeyler var. Babam bu 3G'yi memlekette kullanmak istiyor. Ve bizim köyde şebeke olarak yalnızca Vodafone ve Turkcell kapsama alanında. Yani bu durumda Avea'nın 3G'si bizim köyde çalışmaz mı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Merhaba arkadaşlar,

benim babam laptopuna 3G USB modem almak istiyor. Ancak benim de bu konuda hala kafamı karıştıran şeyler var. Babam bu 3G'yi memlekette kullanmak istiyor. Ve bizim köyde şebeke olarak yalnızca Vodafone ve Turkcell kapsama alanında. Yani bu durumda Avea'nın 3G'si bizim köyde çalışmaz mı?

evet çalışmaz.

hatta turkcell ve vodafone'nunda sizin köyde 3g hizmeti verdiği meçhul.turkcell veya vodafone alacaksanız müşteri hizmetlerinden sizin köyde 3g olup olmadığını kontrol ettirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Merhaba arkadaşlar,

evet çalışmaz.

hatta turkcell ve vodafone'nunda sizin köyde 3g hizmeti verdiği meçhul.turkcell veya vodafone alacaksanız müşteri hizmetlerinden sizin köyde 3g olup olmadığını kontrol ettirin.

Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.