Şimdi Ara

^^3G İHALESİ BUGÜN YAPILDI A LİSANSI TURKCELLİN ^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında ilk zamanlar kampanya falan olmaz kampanya epey bir sonra olur neyse bu sistem inşallah gelirde artık rekabet başlar
  • Zaten yeni çıkan telefonların çoğunda var 3G.. İnşallah uygun paketler olur
  • Şimdide Telefonu dert oldu..

Gün gelicek Artık Ses den değil Görüntü den şikayetçi olcaz.. Görüntü ağır hareket ediyo..Hiç hareket etmiyo..

Bakın görün ne tartışmalar çıkar
  • bende avea 3g var görüntü kesik kesik geliyor geçen akşam kız arkadaşımla bakışıyoruz 3. dakika kesildi...sonra 15 dakika sonra tekrar kesildi...
    (yıl 2009 temmuz ayı s.volkandan alıntı)
  • arkadaşlar şimdi bşi sölicem ama ayip olcak ya sölesemmi
  • edge teknolojisini kaç abone kullanabildi ki 3g'yi dört gözle bekleyelim.birçoğumuz kontörlerimizi koklaya koklaya kullanıyoruz. edge'miş,wap'mış... iphone gibi belirli bir zümreye hitap etmenin dışına çıkamaz gibime geliyor 3g teknolojisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omegama

edge teknolojisini kaç abone kullanabildi ki 3g'yi dört gözle bekleyelim.birçoğumuz kontörlerimizi koklaya koklaya kullanıyoruz. edge'miş,wap'mış... iphone gibi belirli bir zümreye hitap etmenin dışına çıkamaz gibime geliyor 3g teknolojisi.

ben adslye rakip olsun istiyorum şahsen ki evlerimize de alabilelim bu teknolojiyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

bende avea 3g var görüntü kesik kesik geliyor geçen akşam kız arkadaşımla bakışıyoruz 3. dakika kesildi...sonra 15 dakika sonra tekrar kesildi...

Sesteki konuşmalarda bu durumun yaşandığı düşünülürse pek şaşılacak şey değil doğrusu

• quote:

edge teknolojisini kaç abone kullanabildi ki 3g'yi dört gözle bekleyelim.birçoğumuz kontörlerimizi koklaya koklaya kullanıyoruz. edge'miş,wap'mış... iphone gibi belirli bir zümreye hitap etmenin dışına çıkamaz gibime geliyor 3g teknolojisi.

Aynen katılıyorum..

GPRS yi bile kullanamıyorken ...
  • ucuz olursa bizde varız yoksa bizde yokuz bu kadar basit almakla bitmiyor..
  • İnşallah uygun tarifeler olurda, Türk Telekomun Adsl hizmetine ciddi alternatif olur.
  • rekabet olacağını düşünmüyorum mustafa. rekabet olursa ucuz olur,ucuz olursa herkesin eline düşer 3 g. o zaman da insanlar birbirine hava atacak bir unsur olarak görmez. en azındna başlangıçta çok iyimser değilim tarifeler konusunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

bende avea 3g var görüntü kesik kesik geliyor geçen akşam kız arkadaşımla bakışıyoruz 3. dakika kesildi...sonra 15 dakika sonra tekrar kesildi...

sonrası da var

aveamerkez'i ararız..ve bugün her türlü şebeke sorununda olduğu gibi her türlü şebeke sorununda olduğu gibi ##002# tuşlayıp tekrar deneyin cevabını alırız
  • Sevgilisi olanlar da şanslı hani .. Kameradan..
  • quote:

rekabet olacağını düşünmüyorum mustafa. rekabet olursa ucuz olur,ucuz olursa herkesin eline düşer 3 g. o zaman da insanlar birbirine hava atacak bir unsur olarak görmez. en azındna başlangıçta çok iyimser değilim tarifeler konusunda.

evet bende ilk başlarda ucuz olacağını zannetmiyorum ama sürecin devamında ttnete ciddi rakip olur diye düşünüyorum
  • İhale danışıklı dövüş misali olmuş.Tüm operatörler ekmeği kadar köfte almış yani
  • Bir önceki ihale de de turkcel aşağı yukarı 310 a kapatmıştı galiba. Şimdi ise 358 e. Hücresel ağ yapısı ile çalışan iletişim şebekelierinde 5MHZ band genişliği bile çok önemli bir bant genişliği sağlar ki TURKCELL gibi şebeke yükü yoğun olan bir firma için çok iyi bir fırsat demektir.
  • Benim tel yok kullanamayacağım. Sadece bu sistemi kullanabilecek kişiler için mi yararlı olacak bu ihale
  • rekabet açısından ülkemize hayırlı olsun bu sayede TTNet tekeli biraz olsun kırılmış olur diye tahmin ediyorum tabiki fiyatlardaki uygunlukta çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLoRd_85 -- 28 Kasım 2008; 15:35:04 >
  • Hayırlı olsun abone sayısına göre normal bir sonuç olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.