3g ihalesinin iptali kötü oldu evet de ben kıllandım, turkcell para mı verdi hürriyete haber yap diye
Avea ve vodafon yan çizdiler haksız rekabet cart curt. Ezikler işte nolacak. Demode olduktan sonra kullanıcaz bu gidişle
nasıl ya???
eee yeter artık walla yeter... VDSL yok 3G yok ADSL iğrenç vs vs.... Türkiye'de teknoloji adına ne varsa hepsi KOCAMAN BİR SIFIR!!!!!
bu ülkenin topraklarına canım feda ama bütün bu işlere karar veren 3-5 tane yandan çarklı zibidinin aldığı aptalca kararlar yüzünden -zaten batıdan geriyiz- iyice gerileşiyoruz!!!! ondan sonra yok avrupa birliği bilmem ne.... yeter artık ya...
sonrada beyin göçü oluyor derler.. olsun abi.. ben beyin göçünün kralını yaptım artık!!! bitirim üniversitemi gidiyorum amerika..
Türk Telekominikasyon Kurumu 3G İHALESİNİ İPTAL EDENLERE
quote:
Orjinalden alıntı: c.alkan
nasıl ya???
eee yeter artık walla yeter... VDSL yok 3G yok ADSL iğrenç vs vs.... Türkiye'de teknoloji adına ne varsa hepsi KOCAMAN BİR SIFIR!!!!!
bu ülkenin topraklarına canım feda ama bütün bu işlere karar veren 3-5 tane yandan çarklı zibidinin aldığı aptalca kararlar yüzünden -zaten batıdan geriyiz- iyice gerileşiyoruz!!!! ondan sonra yok avrupa birliği bilmem ne.... yeter artık ya...
sonrada beyin göçü oluyor derler.. olsun abi.. ben beyin göçünün kralını yaptım artık!!! bitirim üniversitemi gidiyorum amerika..
Türk Telekominikasyon Kurumu 3G İHALESİNİ İPTAL EDENLERE
söylediklerinin son kelimesine kadar haklısın
afrikada internet ilerler türkiyede ilerlemez... her şeyin ayarı yapılmış. bu ayarın amacı milleti soymak
böle işin ben
Türk Telekomun ve telekominikasyon kurumu olduğu sürece hiç bir halt olmaz.
Orjinalden alıntı: _ZeratuL_ söylediklerinin son kelimesine kadar haklısın
eywallah.. ama hakkaten artık insanın canına tak ettiriyorlar... bizim kadar çok konuşan ama iş icraata gelince kimsenin elini ayağını kaldırmadığı başka bir ülke yok bu dünyada...
3G ihalesini iptal edenler kalıbımı basarım, "eskiden cep telefonu mu vardı?? neymiş bu ÜÇ GE?!" diyenler tarafından iptal edilmediyse bende ne oliim!!! cahilsiniz kardeşim işte.. teknolojiden anlamazsınız anca gereksiz işler peşinde koşarsınız... 3G ihalesinin iptalinin başka mantıklı bir sebebi olamaz ya!!! daha mantıklı bir sebep ile biri gelsin desin "kardeşim bak olayın özü şu" dediğimden farklı bir konu olsun ve beni utandırsın nolur ya!!! biz gelişelim, Avrupa'yı yakalayalım, dünya ülkesi olalım diye yırtınalım adamlar 3G ihalesini iptal etsinler.. 3G'yi iptal edenler cep telefonu kullanmıyor galiba!!! yazık ya vallaha billaha yazık!!!
bu heriflerin bütün bu cahilliklerini, bütün bu gereksizliklerini ilerde biz sırtlanıcaz arkadaşlar.. aramızda 10 yaşında da 30 yaşında da arkadaşlarımız var.. düşünsenize bize koltuk sevdalarından, gereksiz rant savaşlarından dolayı teknoloji vermiyorlar!!! bu kadarına da pes...
Amerika'yı siyasi politikaları yüzünden sevmem ama onun dışında her noktada, her konuda 10 numarada herifler...
biz bu ülkede bu kadar olumsuzluğun arasında neyin savaşını veriyoruz??? dediğim gibi Türkiye için canım feda ama bu kadarıda fazla artık!!!
3g gelmeyecek en azından tk getirse bile rahat bırakmayacak. planları mı ne 3g gelmeden wi-max e geçmek böylelikle yurtdışına 3g için harcanan bir para olmadan sadece wi-max e harcamak
iyi diyosunda hocam wimax lisansi bekleyen tek sirket superonline su anda.. bugun trkcllin 3G ihalesini iptal eden adam yrn superonlinein wimax lisansinida iptal eder..
tekelci zihniyete
quote:
Orjinalden alıntı: kartalaraz
afrikada internet ilerler türkiyede ilerlemez... her şeyin ayarı yapılmış. bu ayarın amacı milleti soymak
+1 ülkeyi yönetenlerin TAMAMININ ve büyük şirketlerin çoğunun fikri bu milleti soymak..
quote:
Orjinalden alıntı: TELL0
tekelci zihniyete
Al bi de benden.İçimden geldi
ne olacakki nede olsa sahipsiz bi milletiz.... bu ulke vatandaşlarının hayatları değerleri değil...yaşamları değerli değil.... varın artık diğer haklarını siz düşünün..... herşeyden önce kafamızı kumdan çıkarıp gerçeklerle yuzleşmemiz gerekli..... malesef ulkemizin bir 3. dunya ulkesi olduğunu avrupa ve amerikadan en az 20-30 sene geri olduğumuzu kabul edip bu arada ki farkı nasıl kapatmalıyız ona bakmalıyız.... Saçma sapan mevzularla aptallaştırılan, gerçekleri göremeyen bir ulke olmamak için Laflara ve dış görünüşe değil icraatlarla ilgilenmeliyiz.boş ve gereksiz suni gunedemlere değil gerçek sorunlarımıza kanalize olmalıyız.....
hurriyet gaztesinin bu haberi gerçekten muthiş olmuş...turkiyenin genel durumunada bir pencere açmış..
Genişbant internette neden TTnin karşısına rakip çıkmıyor diye düşünürseniz;TT özelleşmesini iyi takip etmeniz,özelleşmeden önce yapılan blok satışı,satışın kime yapıldığını,ihaleyi kimin aldığını,alan şirketin ortakları arasında kimler olduğunu,ihale yapılmadan kapalı devre zabta geçmeyen toplantıları iyi düşünün.Bu kadar büyük bir organizasyon ve bu kadar büyük bir çarkki senelik net karı 5-6 milyar$,bu çarkta kimin parmağı var 3 dakika düşünseniz hemen bulursunuz.Devlet bir yandan ÖİV+KDV+Haberleşme vergisi ile vururken,anlaşmalı mümin kardeşleri sabit ücret+faiş fiyat+tekel olmakla vuruyor.Piyale marka makarnadan dolayı sorun yaşayan ve bir şey danışmak isteyen insan ücretsiz 0800 261 11 01 araken TT gibi bu işi Türkiye'de tek başına yapan ve alt yapıyı sağlayan bir şirketi danışma ve şikayet için araken şehiriçi görüşme ücreti ödüyoruz.Herkes kulağının arkasına mukayet olsun..
Şu cümleler tekelin, biz müşteriler için ne lanet bir şey olduğunu özetliyor:
Dikkatli kullanıcılar 2007’de düzenlenen Bilişim Fuarı sırasında televizyonlarda “bangır bangır” reklâmı yapılan VDSL servisini hatırlayacaktır. Türk Telekom’un ADSL teknolojisi yerine hizmete sokmayı planladığı VDSL ile ev kullanıcıları karasal hatları üzerinden 70-80 Mbps hızlara kadar ulaşabileceklerdi. Eğer yıl sonunda yaşadığımız Telekom grevi araya girmeseydi VDSL hizmetinin 2007’nin ilk aylarında kullanıma açılması planlanıyordu ancak şu sıralar, VDSL’den ses yok. Öte yandan VDSL servisinin, Türkiye’de UMTS servislerinin hizmete gireceğinin beklentisinin oluştuğu 2007 yılında gündeme gelmiş olması anlamlıdır. Türk Telekom’un, cep telefonları ve küçük USB modemlerle ADSL’den daha hızlı kablosuz bağlantılara sahip olacak kullanıcıları kaybetmemek için UMTS’den daha hızlı karasal bir hizmet sunmak zorunda olduğu gerçeğinin farkında olarak bu teknolojiye yatırım yaptığını biliyoruz.
Ancak, 2007 sonunda UMTS ihalesi belirsiz bir süre için iptal edilip, 2008 başında devreye girmesi planlanan UMTS servisleri yine hayal olunca, VDSL’in de şu anda ekonomik bakımdan anlamlı bir yatırım olmadığı, dolayısıyla Türk Telekom’un bu servisi bir süre daha devreye sokmayacağı düşünülebilir.
telekomun neyi özelleşti zihniyet aynı.gittiler verdiler araptelekom a ondan sonra hizmet bekle.adamlarda zaten hizmet yokki.satacaksan adam gibi firmaya sat.iki firmaya sat.birbirleriyle rekabet içine girsinler.ben tüküreyim böyle zihniyete yok özelleştirdik daha bilmemne.... yalancı bunların hepsi topu şerefsiz bunların.... millette 100 mbit bedeva olur.bizde bin ytl olur.
quote:
Orjinalden alıntı: blackmagicman
telekomun neyi özelleşti zihniyet aynı.gittiler verdiler araptelekom a ondan sonra hizmet bekle.adamlarda zaten hizmet yokki.satacaksan adam gibi firmaya sat.iki firmaya sat.birbirleriyle rekabet içine girsinler.ben tüküreyim böyle zihniyete yok özelleştirdik daha bilmemne.... yalancı bunların hepsi topu şerefsiz bunların.... millette 100 mbit bedeva olur.bizde bin ytl olur.
katılıyorum. Şöyle bir alman ingiliz firması olsa gözünün yaşına bakmadan yaşlı personeli tasviye edip yerine kendini yetiştirmiş genç personel alırdı. Bir sürü mühendisler teknisyen ve teknikerler alırdı. Adam ederdi şirketi. Araptan adam olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: blackmagicman
Gerçeği ıskalıyorsun. Sermayenin milliyeti olmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın lütfen. Sorun kimlere verildiği değil, sorun, internet alanında rekabet sağlanmadan Telekom'un özelleştirilmesidir. Büyük bir gelir var ortada ve bu gelirden vazgeçmesini bekliyoruz devletten. Hangi devlet? ÖİV denen uyduruk bir vergiyi başımıza saran devlet. Bu vergiyi deprem için çıkardığını söyleyip sonra da kalıcı hale getiren devlet. Bu arada TT'nin %45'nin hâlâ devletin elinde olduğunu unutmayın. Kârın %45'i, bir de %35 (18 KDV + 15 ÖİV) vergi. GSM'de de, internette de ve aklınıza gelecek bir çok kalemi de bu kadar pahalı kullanmamızın iki sebebi var, rekabetsizlik ve ağır vergi yüküdür. Bırakın artık arabı ingilizi şunu bunu. 5 liralık konuşmaya 30 lira ödüyorsam ben bunun için arabı suçlamam. Rekabeti sağlamayan ve vatandaşını ağır bir vergi yükü altında ezen devleti suçlarım.
Eğer Telekom VDSL'i ertelerse arkasından gelen Tellcom döşediği Fiber Optik kablolarla ve sunduğu inanılmaz hızlarla ve de uygun fiyatlarıyla Telekom'u ezer geçer..