Şimdi Ara

3g ile 3gs yi nasıl fark ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetten 2.el 3gs aldım ama içimde şüphede var acaba 3gs diye 3g gönderirler diye korkuyorum kapıda ödeme seceneği ile aldm geri iade ederim 3gs değilsede hemen nasıl anlayabilirm yardım ederseniz sevinirim.

• Pusula varsa ve çalışıyorsa arkadaki iPhone yazısı mat değilde parlaksa 3 gs dir
    Birde kamerayı aç video çekimi ve odaklana var mı ona bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 29 Ekim 2011; 21:22:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerbaris

Pusula varsa ve çalışıyorsa arkadaki iPhone yazısı mat değilde parlaksa 3 gs dir
    Birde kamerayı aç video çekimi ve odaklana var mı ona bak
    teşekkür ederim yardımınız için baktım 3g oldugunu anladım o zaman ürünü almasam geri iade etsem ptt kabul edermi?
  • Hocam nerden kimden aldınız bu resmen dolandırıcılık biraz daha bizi bilgilendirirseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr3_05

teşekkür ederim yardımınız için baktım 3g oldugunu anladım o zaman ürünü almasam geri iade etsem ptt kabul edermi?

ptt kargonun kapıda ödeme sistemi çok garip çalışıyor.yarı kapıda ödeme aslında.
    ürünü açıp bakayım diyorsunuz,kargoyu getiren kişi;eğer açarsanız iade almayız diyor.yani onlara göre ya ürünü parasını ödeyip alacaksınız ya da almayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: racaerme

Hocam nerden kimden aldınız bu resmen dolandırıcılık biraz daha bizi bilgilendirirseniz sevinirim..
    sahibinden.com da bi kişi ile iletişime gectim kendi aramızda anlaştık kapıda ödeme secenegi ile aldım. herkes profiline dürüst satıcı felan hiç olumsuz yorum yok. ama sonucta insan kuskulanıyor. bide ilk defa iphone aldım pek bilmiyorumda ürün bugün kargoya geldi 29den dolayı kapalı yarında pazar kapalı p.tesi alacağım almadan bilgi almak istedim..
  • quote:

sahibinden.com da bi kişi ile iletişime gectim kendi aramızda anlaştık kapıda ödeme secenegi ile aldım. herkes profiline dürüst satıcı felan hiç olumsuz yorum yok. ama sonucta insan kuskulanıyor. bide ilk defa iphone aldım pek bilmiyorumda ürün bugün kargoya geldi 29den dolayı kapalı yarında pazar kapalı p.tesi alacağım almadan bilgi almak istedim..

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-tereddut-etmeden-alin-pisman-olmayacaksiniz-61583264/pasif-ilan/#classifiedTitle

sayfası bu.

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-tereddut-etmeden-alin-pisman-olmayacaksiniz-61583264/pasif-ilan/#classifiedTitle

sayfası bu.

Başlığa 3Gs yazmış. Gönderdiği 3G sanırım. Dolandırmış hocam sizi, geçmiş olsun.
  • Daha teslim almamis yahu nasi dolandirilmis?
    Kpaida odemeli almis,3G cikarsa almayacak iste,baska bisey mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

sayfası bu.

Başlığa 3Gs yazmış. Gönderdiği 3G sanırım. Dolandırmış hocam sizi, geçmiş olsun.

ürünü almadım daha kargoya gidip alacağım ben evime gelmeyecek. acaba kabını mı değiştirdi veya kesin 3g diyosanız gidip almayım bişey olurmu.

• quote:

quote:

sayfası bu.

5mp kamera yazmasi kafami karistirdi

• quote:

quote:

quote:

sayfası bu.

ürünü almadım daha kargoya gidip alacağım ben evime gelmeyecek. acaba kabını mı değiştirdi veya kesin 3g diyosanız gidip almayım bişey olurmu.

Alıntıları Göster
    telefon çok eski duruyor ve 3G

almayın ürünü

• quote:

quote:

quote:

sayfası bu.

Alıp denemeden bilemezsin dostum ama eğer telefonda konuştuğunda falan seni tatmin ediyorsa al derim ama bu fiyat fazla geldi bana. Daha 1 hafta önce 5 ay daha garantisi devam eden 16 gblik modeli 650 TL'ye sattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

telefon çok eski duruyor ve 3G

almayın ürünü

Alıntıları Göster
    8GB 3gs ler iphone 4 ile çıktı bukadar eskmesi zor. üstelik ben neredeyse temiz 16gb 3gsyi bu fiyata satıyorum daha iyi fiyata ürünler bulabilirsiniz.bula bula bunumu buldunuz. garantisi var mı? yurtdışı cihaz mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sayfası bu.

Alıp denemeden bilemezsin dostum ama eğer telefonda konuştuğunda falan seni tatmin ediyorsa al derim ama bu fiyat fazla geldi bana. Daha 1 hafta önce 5 ay daha garantisi devam eden 16 gblik modeli 650 TL'ye sattım.

konusması sıcak geldi baya ilgilendi hakkını yemeyim 600ede bıraktı ne yalan söylüyüm hatta benim yasadıgım şehirde tanıdığı varmış onu söyledi o kişiyide ailemin tanıma ihtimali cok yüksek beyfendinin kendisinede demiştim bunu msj attım şimdi zaten

• Arkasi parlak degil yuksek ihtimal 3g bu cihaz ve soyle birsey var ptt kapida odemeli de subeye gitseniz de parayi vermeden kutuya el bile surdurmuyolar.Ayrica parayi odeyip acinca baska bir urun cikarsa napcam diye gorevliye sorunca o bizim sorunumuz degil sizle satici arasinda diyip isin icinden cikiyolar.Aman dikkat yani kaziklanmayin para kazanmak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Arkasi parlak degil yuksek ihtimal 3g bu cihaz ve soyle birsey var ptt kapida odemeli de subeye gitseniz de parayi vermeden kutuya el bile surdurmuyolar.Ayrica parayi odeyip acinca baska bir urun cikarsa napcam diye gorevliye sorunca o bizim sorunumuz degil sizle satici arasinda diyip isin icinden cikiyolar.Aman dikkat yani kaziklanmayin para kazanmak zor.

teşekkür ederim bakacagım artık umarım bu sefer yanılırsınız eğer yanılmıyorsanızda ben bi şekilde yöntem bulur halledebiliirim diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Arkasi parlak degil yuksek ihtimal 3g bu cihaz ve soyle birsey var ptt kapida odemeli de subeye gitseniz de parayi vermeden kutuya el bile surdurmuyolar.Ayrica parayi odeyip acinca baska bir urun cikarsa napcam diye gorevliye sorunca o bizim sorunumuz degil sizle satici arasinda diyip isin icinden cikiyolar.Aman dikkat yani kaziklanmayin para kazanmak zor.

teşekkür ederim bakacagım artık umarım bu sefer yanılırsınız eğer yanılmıyorsanızda ben bi şekilde yöntem bulur halledebiliirim diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    satıcı bana bu mesajı atmış pek anlamadım ama
    3gs cihaz çünkü pusula sadece 3gs de var. Ayrıca 3gs deki alt yazılar fosforlu gibidir sizdeki gönderdiğim cihaz gibi. İzlenceler bölümündeki pusula bile yeter anlamaya. Burada ben de gösterdim telefonculara onlar da teyit etti zaten, içiniz rahat olsun. Jailbreakli olması da program yükleme açısından harika ve içinde cydia programı da isterseniz versiyon güncellemeye yarıyor. Ben denemedim satıcam diye. İçiniz rahat olsun kısacası Samet Bey.

• quote:

3gs cihaz çünkü pusula sadece 3gs de var. Ayrıca 3gs deki alt yazılar fosforlu gibidir sizdeki gönderdiğim cihaz gibi. İzlenceler bölümündeki pusula bile yeter anlamaya. Burada ben de gösterdim telefonculara onlar da teyit etti zaten, içiniz rahat olsun. Jailbreakli olması da program yükleme açısından harika ve içinde cydia programı da isterseniz versiyon güncellemeye yarıyor. Ben denemedim satıcam diye. İçiniz rahat olsun kısacası Samet Bey.

Pusula var diyorsa ve varsa zaten sıkıntı yoktur.Siz yine açıp pusulayı,kameradaki vidyo sekmesini ve kameranın fokus özelliğine bir bakın.Sonuçta adam parlak yazısına kadar söylemiş 3gs ler parlak diye.Ama fotolarda pek parlak görünmüyor.Hayırlısı bakalım gelişmeleri bekliyoruz.Hayırlı olsun şimdiden.

• quote:

Alıntıları Göster
    Fotoğraftaki ürün 3gs olsa bile çok yıpratılmış. Almayın bence iptal edin. Aynı fiyata daha temizini hatta 16gb'ını bile bulabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.