Şimdi Ara

3G ile Silkroad? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@SixSixSix
  • Çok yüksek kalitede oynamayı verirsiniz daha az çeker sadece görüntü kötü olur
  • Hâlâ deneyemedim. Aklımda ama.
  • bana dialupla 146dan nete bağlanıp oyuna girdiğim günleri hatırlattın, o zaman dahi lag olmuyordu hiç
  • Ben telefonumu modem yapıp oynuyorum 3 çar açtım kasma felan kesinlikle yok 3g modemlerle daha hızlı bile oynayabilirsin kesinlikle sıkıntı yapmaz ancak 3g modemle internete girdiğinde upload miktarıda kotanı götürür daha önce kullandığımız 4 gb kotalı internetlerde upload kota götürmüyordu bu da bilgine :) ayrıca kotanı geçersen çok fena faturalarla karşılaşırsın ben 1gb geçmemiş olmama rağmen 39 liralık pakete turkcell de 110 lira fatura ödemiştim .
  • istisna_34 İ kullanıcısına yanıt
    Ben bu sabah, check'ten sonra deneyeceğim. Bakalım Avea nasıl bir performans verecek. Sonucu hemen yazacağım.
  • Herkese merhaba,

Cep telefonum üzerinden internet sağladım ve Silkroad'u bu şekilde denedim. Gördüğünüz gibi, 3G (3.5G ) aktif durumda.

3G ile Silkroad?

Tam 4 karaktere birden giriş yaptım. Kullanmakta olduğum TTNET ADSL (8 Mbps) ile aynı performansı verdi. Yani ben bir fark göremedim. Ping değeri de pek yüksek değildi (genellikle 100+ olduğundan bahsedildi).

3G ile Silkroad?

Sonuç: Avea beni şaşırttı.

• 3G kapsama alanına göre iş değişr ama %90 ping den dolayı oynayamazsın.
  • _aNaToLia_ kullanıcısına yanıt
    Kullanmakta olduğum TTNET'in sağladığı ping değeri 29-30 oluyor genellikle. Güney Kore server'larında zaten bir ping sorunu var. Üstelik bizim internetimizden kaynaklandığını düşünmüyorum. Çünkü yabancılar da bu durumdan şikayetçi.
  • Hem vodafone hem de avea kullandım. 3-4 charı aynı anda oynayabiliyorsunuz lag falan olmuyor. Tabi bulunduğunuz bölgeye göre değişiyor. Benim kullandığım yerler gayet akıcıydı. Tek sıkıntısı ay sonuna 4GB net yetmiyor..
  • Evet, kota sorun olabilir. TTNET'in "Ortak Kota" kampanyası gayet cazip gözüküyor. 84 TL'ye hem evdeki interneti hem de 3G interneti limitsiz kullanabiliyoruz sanırım.
  • arkadaslar size bisey sorcam ben kyk yurdunda kalıyorum ce silkroad lol tarzı oyunlar engellendi bu engeli vpne programlarıyla aşıyorum isro ve rsroya bağlanabilirken pvp serverlere baglanamıyorım server yapımda yada sunucuyla baglantı kurulamadı hatası alıyorum sebebını yada bılıyosanız çözümünü söylerseniz müteşekkir kalırım
  • Vodafone 256 kb paketle bile 10 karakterle rahattım. Bazen tabi delay yaşıyordum ama çok değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naptın hocam denedinmi

• 16 Temmuz 2013 tarihinde denemişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

16 Temmuz 2013 tarihinde denemişim.

Ov pardon ya son mesajları geçiştirmiştim pek işimi görmedi mi diyorsun yani nasıldı ?

• Zaman zaman ping sorunu ortaya çıkıyor. Normal internet bağlantısı ile oynamadığının farkına varıyorsun. İş görüyor ama. Oynanmayacak bir durum söz konusu değil. Benim hattım Avea. O ping sorunu belki de Avea olduğu için yaşanıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Zaman zaman ping sorunu ortaya çıkıyor. Normal internet bağlantısı ile oynamadığının farkına varıyorsun. İş görüyor ama. Oynanmayacak bir durum söz konusu değil. Benim hattım Avea. O ping sorunu belki de Avea olduğu için yaşanıyordur.

eyvallah merakımı giderdin. Ben de avea hattına geçmek istiyorum sırf şu 23 tl'lik kampanya için.
  • Çekmiyor abi. Benim her ay 2 GB kotam var; en fazla 500 MB kısmını kullanabiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.