Şimdi Ara

3G ile Silkroad? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır o zaman. Teşekkürler...
  • Avea için de geçerlidir umarım...
  • Bende 4-5 ay vınn kullandım silkroad için.İlk 2 ay turkcell 4 gb lık kullandım benimki kontratsızdı.Turkcell olduğu için ve kullandığım yer uzak olmadığı için sıkıntım olmuyodu ping vs.Tek çarla (Mbot kullanıyodum) saatte 2-3 mb anca harcıyodu.Kale savaşlarına bile katılmıştım yağ gibi akıyodu.Daha sonra 4 gb için 40 lira fazla geldi bende vodofone hattımı taktım 8 liraya sınırsız net kampanyası da vardı.Bildiğin 96 kbs ile kullanmya başladım ama bunda da hafif lag olmaya başladı.(Kale savaşlarında-kalabalık olan yerlerde) Oynanabilir ama pek tavsiye etmiyorum.Bu arada vodafone ile kullanırken ara kablo almıştım vını kabloya takıp havada asılı tutuyodum.Edgeden 3g ye geçmesini böyle sağlıyodum sonra lagsız oyun başlıyodu.Bunu kale savaşlarından önce yapıyodum :))
  • qwerty3840 Q kullanıcısına yanıt
    Yani EDGE kullanıldığında oynanmıyor bu oyun. 3G aktif olmadığı sırada, tam verim alınmıyor. 3G'yi aktif etme yöntemine bayıldım ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Yani EDGE kullanıldığında oynanmıyor bu oyun. 3G aktif olmadığı sırada, tam verim alınmıyor. 3G'yi aktif etme yöntemine bayıldım ama.

Edge ile pek zevki çıkmıyo özellikle pvp ve toplu alanlarda.Daha fazla verim alabilmek için vının çevresinde aliminyum folyo kullanmayı da düşünüyodum ama denemedim hiç
    Bildiğim kadarıyla alüminyumun sinyal zayıflatıcı bir etkisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 24 Haziran 2013; 19:17:32 >
  • quote:

Bildiğim kadarıyla aliminyumun sinyal zayıflatıcı bir etkisi var.

Daha fazla sinyal toplaması için uygulanan bir yöntem netten araştırabilirsin.
    Alüminyum folyonun öyle bir etkisi varmış gerçekten de. Google'dan öğrendim. Cahilliğimi bağışla. HTC One M7 model cihazın kasası alüminyum olduğu için, hat problemleri yaşanabileceğini okumuştum bir yerde. Demek ki alüminyum folyo ile alüminyum aynı şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 24 Haziran 2013; 19:17:11 >
  • Ben 2 sene vodafone cepnet ile kastım. Şu 100mb'den sonra hızı 96kbps ye düşen. 7-24 kasıyor sıkıntısız pt ltp filan fark etmiyor. 8'li pt bile kurabilirsiniz. Ama lag olur townda :)
  • Yarın telefonumun internetiyle oyuna gireceğim. Bakalım nasıl bir sonuç verecek...
  • quote:

Yarın telefonumun internetiyle oyuna gireceğim. Bakalım nasıl bir sonuç verecek...

Sonuç ne oldu merak ediyorum.Benimde okuldayken kullandığım 3g hattım var 10gb kotalı 10mbit hızında aylık 25 liralık onu kullanarak sro oynamayı planlıyorum sizin son durum nedir
  • Bende de vodafone un 3g si var 40 ms ping ölçtüm az önce gayet ortalama bir değer iyi bile sayılır türkiye şartlarında 2 sene önce bıralmıştım sro yu yine mi başlasam ne yapsam şöyle hiç bot kullanılmayan bir server bulsam direk dalarım valla
  • Henüz denemedim.
  • Bot'suz SRO düşünülemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 28 Haziran 2013; 4:28:18 >
  • quote:

Bot'suz SRO düşünülemez...

İşte ben düşünüyorum valla herkes boş saatinde oynasa da doğru düzgün zevk alarak oynasak
  • ben 2 yıl önce vodafone usb modemine cepnet paketi alarak oynuyodum. 96kbps bağlantı hızı ile. 3-4 karakter aynı anda açtığım da oluyodu. Sadece town da ufak laglar oluyodu. Bu arada modem ayarlarından sadece 3G yi seçerseniniz edge ye hiç bağlanmıyor. İcatlara gerek yok :) . Tabi 3G nin iyi çekmesi lazım yoksa dediğim ayarla 3G sinyali giderse net de gidiyor
  • eeerdem kullanıcısına yanıt
    En kısa zamanda cep telefonum ile deneyeceğim SRO'yu...
  • Dene artık
  • Cep telefonunda ping sorunu yaşayabilirsin belki. Denemek lazım
  • Salı günü deneyeceğim. Malum, 4-5 char açık oluyor. Onları oyundan çıkar, cep telefonunu laptop'a bağla, tek tek bot'ları aç, char'ları oyuna sok, partiyi yeniden oluştur...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.