Merhaba arkadaşlar Dahili Wireless'i olan Philips LED Tv aldım ancak evimde wireless modemim ve internetim yok. 3G Modem ile internete bağlanıyordum, şu an laptop da bozuk ve tamir olacak gibi değil. Ben de TV'den en azından Smart Özelliğinden faydalanmak istiyorum. 3G modemi de taahütlü aldığımdan değiştirme şansım yok. Ben bu 3g modemle Smart TV'ye bağlanabilir miyim? 3g Modem'i wireless haline getiren cihazlar varmış galiba router olması lazım. Bu cihaz sayesinde Tv'den internete bağlanabilir miyim? bunu deneyen hiç oldu mu? normalde iphone telefonlar wireless modem olarak kullanılabiliyor ama TV'den wireless taraması yaptığımda görmüyor. Acaba router ile bağlantı olabiliyor mu?
Cevap veren çıkmamış ama ben kendim araştırma yaptım heralde bu airties 'in router'ı bu işe çözüm veriyormuş. Yakın zamanda alacağım, bakalım faydası olacak mı
ben yardımcı olayım. geçen hafta lg smart tv aldım. ben de vınn kullanıyorum. gittim bir de 3g router aldım.
3g modemimi tanımadığı için kurmam biraz zamanımı aldı ama yaptım.
ister prize tak ister tvnin usb girişine bağla ikisinde de çalışıyor.
bende bu cihazı kullanıyorum.cihazda ne ararsan var.
3G ile paylaşılan internet in performansı nasıl TV de. Film izlerken yeterli mi
film izlemedim. kota sorunundan dolayı da izlemeyi düşünmüyorum. (5 gb) internete girdim yeterince hızlı. bu akşam logitech k400 klavye alacağım inşallah. klavye ile daha güzel olacak. kumanda ile zor oluyor.
ugur_ak34 merhaba,
bende de LG smart 47LM660 LCD mevcut. Rica etsem bağlantıyı nasıl yaptığını (iphnoe + router + LCD) tarif edebilir misin, bu konuda yardımcı olabilir misin?
airties 4420 aldım ve vodemi tanımadı kaç sattir uğraşıyorum airtiesi aradım uyumsuz olduğunu söylediler acaba bunun yüklemesi falan olmuyor mu vodemin modeli huawei k3770 . Şimdi bunu iade etsem acaba o tavsiye ettiğinizi alsam gene uyum problemi olur mu?
TP-Link TL-MR3420 ile problemi çözdüm. TV'den de istediğiniz yerden de internete bağlanabiliyorum artık...
Merhaba bnde phlips 47" akıllı led tv var aynı modemi kullanıyoruz lakin ben tv den internete bağlanamadım evdeki bilgisayar telefon bile bağlanıyo bi bu akllı tv bağlanmıyor. Aradım hem tvnin servisini hemde modemin 2side bilmiyoruz diyip birbirlerine yönlendiriyorlar. Güvenlik duvarını kapatın dediler kapadım. Siz nasıl yaptınız ben çözemiyorum teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: cankat87
Merhaba bnde phlips 47" akıllı led tv var aynı modemi kullanıyoruz lakin ben tv den internete bağlanamadım evdeki bilgisayar telefon bile bağlanıyo bi bu akllı tv bağlanmıyor. Aradım hem tvnin servisini hemde modemin 2side bilmiyoruz diyip birbirlerine yönlendiriyorlar. Güvenlik duvarını kapatın dediler kapadım. Siz nasıl yaptınız ben çözemiyorum teşekkürler
ben lg 47 inc tv kullanıyorum. tv internete kablo modem yoluyla bağlanıyorum.lg de setting-ağ-ağ bağlantısı veya ag durumu böümünden bağlanıyorum.taratınca zaten birçok ağ buluyor.ve hemen ağabağlanıyor. ancak philips ın menulerını bilemıyorum. lg her turlu wireless cihazdan bağlanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cankat87
salında servis bu olayı size kurulum sırasında göstermesi lazım dı...basıt bi şey ama tv nızı tanımadıgım için yardımcı olamıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme