Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Apple geçen sene aldığı patentlerden biri iki taraflı kullanılabilen dokunmatik ekrandı (çift yüzlü),

esas bombası ekan arkasına (görüntünün içine) gizlenmiş kameraydı. Bu yurt dışında bayağı yankı yaptı.
    Bilgisayarlarda mevcut harici kameraları bırakın dahili kameralarda bile yazı yazarken başka yöne bakıyorsunuz.
    Apple bunu ekranın arkasına koyarak gözgöze bakmayı sağlıyacak.

Tabi beklenti bu teknolojinin ilk olarak Macbook Pro ve iMaclerde çıkması.
    Ama Steve Jobs bomba patlatmayı seven, iPod-iPhone pazarında lider olmayı bilen güzel insandır.

Bu jenerasyonda çıkarmı bilmem, çıkarsada cok şaşrmayın, demedi demeyin

• Kamerayı ekran arkasına alırlarsa müthiş olur. Bunu da akıl etse zaten apple eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 20 Mayıs 2008; 10:18:34 >
  • eğer bu dediğin olursa bayağı yankı yapacağı kesin
    quote:

Orjinalden alıntı: CoolCat2019

tartışmayı birazda ben alevlendireyim

Apple geçen sene aldığı patentlerden biri iki taraflı kullanılabilen dokunmatik ekrandı (çift yüzlü),

esas bombası ekan arkasına (görüntünün içine) gizlenmiş kameraydı. Bu yurt dışında bayağı yankı yaptı.
    Bilgisayarlarda mevcut harici kameraları bırakın dahili kameralarda bile yazı yazarken başka yöne bakıyorsunuz.
    Apple bunu ekranın arkasına koyarak gözgöze bakmayı sağlıyacak.

Tabi beklenti bu teknolojinin ilk olarak Macbook Pro ve iMaclerde çıkması.
    Ama Steve Jobs bomba patlatmayı seven, iPod-iPhone pazarında lider olmayı bilen güzel insandır.

Bu jenerasyonda çıkarmı bilmem, çıkarsada cok şaşrmayın, demedi demeyin

• iPhone'un daha kalın olması ergonomisini bozar gibi geldi bana... Mesela ben kot ya da gömlek cebimde bile hiç rahatsız olmadan taşıyabiliyorum.
    Takıntılı biri olarak bugüne kadar rahat taşıayabildiğim tek ürün hatta... Kalınlaşması özellikle gömlek cebimde rahatsızlık verecektir diye düşünerek durumdan hoşlanmadım.

Özellikleri ciddi anlamda geliştirilmezse korkarım yenisi eskisinden daha iyi gibi algılanmaz. Hele de sosyete ürünü olarak da bilinen iPhone için zerafet kaybı eski iPhone'ların değerini bile arttırır... Bir kesim var ki ne FW biliyor ne de başka bir şey... Tek dert: imaj herşeydir, susuzluğunu yen...

Umarım eskisinden her yönde iyi bir iPhone çıkarırlar...
  • Arkadaşlar ön tarafta ki kamera (eğer olucaksa) neden sadece 3g ve edge ile kullanılıcakmış gibi ilişkilendiriliyor? Aranızda fring kullanarak skype üzerinden konuşma yapan yokmu hiç ? evimiz hariç kablosuz ağın olduğu heryerde (ki artık çoğu yerde var telekom şifremizlede girebiliyoruz) görüntülü konuşma yapabilme imkanımız olucak.. yorum yaparken öndeki kamerayı işlevsiz gibi göstermeden önce bu olasılığıda düşünün bence..
  • Valla 3g adıyla çıkıcak belki ama ben 3g hariç diğer özelliklerine bakarak alacağım.Zaten özellik olarak benim ihtiyaçlarımı karşılıyor.Ek sensör gelmesi çok iyi bir olay olmuş.kalınlık konusunda benim için bir sorun yok

Gps ekli olarak çıkıcak söylentileri de vardı.Bu konuda bir duyum almış olan var mı ?? Bu olasılık güçlendi mi acaba ???
  • arkadaşa katılıyorum ileride iphone için çıkacak msn programında görüntülü konuşma desteklenebilir bu da kablosuz ağ bulduğumuz yerde görüntülü konuşma anlamına gelir
    quote:

Orjinalden alıntı: amonramses

Arkadaşlar ön tarafta ki kamera (eğer olucaksa) neden sadece 3g ve edge ile kullanılıcakmış gibi ilişkilendiriliyor? Aranızda fring kullanarak skype üzerinden konuşma yapan yokmu hiç ? evimiz hariç kablosuz ağın olduğu heryerde (ki artık çoğu yerde var telekom şifremizlede girebiliyoruz) görüntülü konuşma yapabilme imkanımız olucak.. yorum yaparken öndeki kamerayı işlevsiz gibi göstermeden önce bu olasılığıda düşünün bence..

•  3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

Gizmodo kaynakların Haziran 9'da 2.Jenerasyon iPhone'u çıkartacaklarını açıkladığını yazdı...Hemde dünyanın bir çok ülkesinde aynı anda çıkacağını,Vodafone'un ve Orange'ın basın bildirilerinin aksine yıl sonu değil Temmuz-Ağustos gibi dünyanın bir çok ülkesinde satışa başlanacağını duyurdu...Bunun yanında her ülkede Apple'ın farklı satış politikaları izleyeceğinide açıkladı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr
    Bunun yanında her ülkede Apple'ın farklı satış politikaları izleyeceğinide açıkladı...

durum fena yani Turkiye icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliasGS

quote:

Bunun yanında her ülkede Apple'ın farklı satış politikaları izleyeceğinide açıkladı...

durum fena yani Turkiye icin

Vodefone ile sözleşmeli satılacağını ancak istenirse kilitsiz olarakda alınabileceğini düşünüyorum..
  • acaba şimdi olduğu gibi abd den iphone getirmek bu kadar kolay olacak mı yakında bir tanıdığım abd den gelecek onunla birlikte iphone getirtmeyi düşünüyorum kırma konusuna gelince eğer türkiyede de satılacaksa kırma konusunda bir sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum kaldıki yeni çıkacak iphone şimdiden kırılmış durumda
  • Her yere derken Türkiye buna dahil değil sanırım
  • abi şimdi ben gidip i-phone alsam 1.nesil olandan bu 3g denen meretin firmwarenin yükleyerek onun yazılımının meyvelerini yiyememmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Her yere derken Türkiye buna dahil değil sanırım

Vodafone ile Türkiye'ye de gelecek...
  • yiyemezsin dostum donanımsal olarak arada fark var sen kamerası olmayan bir cihaza program ile kamera yükleyebilir misin bu da aynı mantık işte
    quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

abi şimdi ben gidip i-phone alsam 1.nesil olandan bu 3g denen meretin firmwarenin yükleyerek onun yazılımının meyvelerini yiyememmi

• Tümleşik iSight tipi bir teknoloji (Heleki ekrana gizlenmiş) çok hoş olur ama benim asıl beklentim : GPS.Tümleşik bir gps ile beraber satışa sunulur ise bende yeni modele terfi ederim.Eninde sonunda bir harita çözümü olucaktır (Ya'da GPS entegre ettiler ise zaten vardır)
  • inş. gps olur bncede harita konusunda mutlaka çözümü bulunur yeni çıkacak iphone u merakla bekliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Tümleşik iSight tipi bir teknoloji (Heleki ekrana gizlenmiş) çok hoş olur ama benim asıl beklentim : GPS.Tümleşik bir gps ile beraber satışa sunulur ise bende yeni modele terfi ederim.Eninde sonunda bir harita çözümü olucaktır (Ya'da GPS entegre ettiler ise zaten vardır)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Her yere derken Türkiye buna dahil değil sanırım

Vodafone ile Türkiye'ye de gelecek...

Türkiyeye ne zaman ve ne kadara gelecek acaba sonuçta dünya ile aynı anda türkiyede olacağını sanmıyorum veyahutta abd satış fiyatları ile aynı olacağını düşünmüyorum
  • apple ve diger elektronik devlerinin turkiyedeki vergiler yuzunden fiyat politikalarını dusunecek olursak, alırken urunun usd fiyatına yuzde 15-20 ekleyip, bunu euro ya cevirip uzerine kdv ekliyoruz...

500 dolarlık bir iphone burada yaklasık 550 - 600 euro + kdv gibi bir fiyattan satısa cıkacaktır muhtemelen. kdv dahil 1200 - 1300 ytl arasına gelicek eger bu oran korunursaki HTC nin yeni modelleri ile rekabeti nasıl saglar apple bilemiyorum.
  • teknosalarda ipod touch'ın satış fiyatını göz önüne alın fiyatı gerçekten enteresan olacak...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.