Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: webbakkal

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

quote:

Türkiyede fiyat ne olucaktır acaba?

?

iPod Touch'un apple web sitesindeki satış fiyatına bakınız daha sonra aynı ürünün bimeks tarafından TÜRKİYE'deki satış fiyatına bakınız. Arada ki mevcut rakam farkının orantısını iPhone'a uyarlayınız...

Bu yazıyı bu kadar uzun yazacağınıza hemde beni uğraştıracağınıza direk yazsanız olmazmıydı?Bulmaca gibi oldu yani

• Ben,3G iPhone'un tasarımının yeni olmasından yanayım ki öyle olacağını da tahmin ediyorum.Sonuçta Apple temelde tasarım ve arayüz firması.Ve kullanıcılarını yine yeni sürprizlerle şaşırtacağını umuyorum.Sn Steve'i 4 gözle bekliyorum.
  • Ya şu 9 Haziran bi türlü gelmiyor, o kadar konuşuyoruz öyle mi böyle mi diye, hep kulaktan dolma bilgilerle...

Gelsin artık şu tarihte öğrenelim ne nedir?

Son 17 gün!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ressss2005

Ya şu 9 Haziran bi türlü gelmiyor, o kadar konuşuyoruz öyle mi böyle mi diye, hep kulaktan dolma bilgilerle...

Gelsin artık şu tarihte öğrenelim ne nedir?

Son 17 gün!!!!!!!!

Genel olarak hayatı böyle tüketiyoruz işte.

Elimizdekinden, günden keyif almaktansa, hep belirli bir zamanı, belirli birşeyi bekliyoruz.

Haftasonu bir gelse, yılbaşı gelse, bayram gelse..

Şu 3G iphone bir çıksa, şu java programı bir yazılsa, şu kılıf bir çıksa..

E arada kaynayan zaman? Pazartesi, Salı daha mı önemsiz Cumartesiden? Değil...

Her an eşit derece kıymetli bu hayatta.

Aynı şey kullandığımız eşyalar için de geçerli. Özellikle teknolojiyle bağlantılı olanlar için.

Normal iphone az buz alet mi ki 3G'li olanı bekliyoruz, gün sayıyoruz?

Elimizdekini tam kapasite kullandık mı, keyfimizi aldık mı? Yeni gelen 3G ne katacak hayatımıza?

3G iphone gelince dünyamız değişmeyecek :) Kimse de değişmesini beklemiyor biliyorum.

Ama boşverin 3G'yi falan. Elinizdeki cihazın keyfini çıkarın biraz.. Hayatla birlikte...

Not: ressss2005, yazım şahsına değildir, bilgin olsun...

• 9 Haziranda iPhone For Euro 2008 i Çıkarıp Herkesi Dumura Uğratacak Steve emice
    3g 5g şekli şemali güzel olursa bunu koyarım kenara alırım onu
    Maksat iPhone olsu yenisi olsun 3g şebekesi bu ülkeye gelip normal fiyatlardan kullanılacak hale geldiğinde artık wimax falan konuşuyor onu bekliyor oluruz oğlumda onları kullanır.
    Ben memnunum iPhonumdan 3-4 gündür kullanmıyorum boşlukta gibiyim evde falan unutuyorum yerine kullandığım telefonu.
    3g için yenisi alınmaz yeni olduğu için yenisi alınır istersen alırsın
    Ha birde 3G telefonun Kameralısı Makbul Türkiyede inanmıyorsanız 2-3 senedir Çift Kameralı Nokialara Para veripde o kamerasını bir defa kullanamamış Arkadaşlara Sorun

• @mcagrıcı

bencede çok haklısın katılıyorum sözlerine..
    Ama şu anda iphone um yok, usa den getirtiyordum ama ordada satışı durdu.
    Beklentimin asıl nedeni bu. Yoksa 3G benim için de o kadar önemli değil.
  • @ iRoNMaSTeR arkadaşımız ne de güzel söylemiş.Arkadaşlar herkez 3g için almaz diyor.Doğruda diyor.Ama hala birşeyi görmemezlikten gelip kendimizi kandırıyoruz.İphone 3g adıyla çıkmaz zaten.Sadece bu haberi ilk duyuranlar böyle dediler.Bizde de gidiyor 3g de 3g.Kimse yeni çıkacak iphone u 3g olduğu için,yok içinde kamera olacağı için almayacak.Yeni nesil bir yazılım.Artıtırılmış ve güçlendirilmiş özelliklerle gelecek.

Benim istediğim en fazla 3 özellik var yeni iphone da olmasını istediğim :

1-Dahili GPS olması
    2-Hoparlörlerin iyileştirilmesi
    3-Bluetooth özelliğini de kullanırsak iyi olur

Ayrıca Wifi sınıfı değişicek diye biliyorum,yani öyle duyumlar var.Daha geniş kapsama alanlı n sınıfı olacak diye söylentiler var.Bu da çok iyi bir özellik olur

•  3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

Macrumors'un haberine göre 3G'i aktifleştirme seçeneğini gösteren yukarıdaki resmin sahte olmadığını sitesine OS2den eklediği kodlarla iddia etti..

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

• Pili de listeye ekliyelim bari
    4-uzun ömürlü pil

quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

1-Dahili GPS olması

• quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@ iRoNMaSTeR arkadaşımız ne de güzel söylemiş.Arkadaşlar herkez 3g için almaz diyor.Doğruda diyor.Ama hala birşeyi görmemezlikten gelip kendimizi kandırıyoruz.İphone 3g adıyla çıkmaz zaten.Sadece bu haberi ilk duyuranlar böyle dediler.Bizde de gidiyor 3g de 3g.Kimse yeni çıkacak iphone u 3g olduğu için,yok içinde kamera olacağı için almayacak.Yeni nesil bir yazılım.Artıtırılmış ve güçlendirilmiş özelliklerle gelecek.

1-Dahili GPS olması

Ayrıca Wifi sınıfı değişicek diye biliyorum,yani öyle duyumlar var.Daha geniş kapsama alanlı n sınıfı olacak diye söylentiler var.Bu da çok iyi bir özellik olur

Ayrıca,tarayıcı flash destekli olursa çok iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 23 Mayıs 2008; 9:19:31 >

• İşin saçma tarafıda hepsi sadece bizim onun bunun tahminlerinden ibaret, apple hiç bir bilgi vermiyor.
    9 hazirana kadar hiç bi açıklama yok, çok saçma, buşekilde beklentileri yüksek tutuyor. Hayal kırıklığı yaşayabilir.
  • Evet aslında en büyük soru işareti orada.Apple ser verip sır vermiyor.Açıklanacak elbet.Aslında kendimize baktığımızda çok şeyler istiyoruz.Apple ın bütün bunları bir arada toplaması zor.Birazda strateji

Bekleyip göreceğiz.İphone u biliyoruz nasıl olsa ek özelliklerine göre de anlarız nasıl bir telefon olacağını
  • quote:

Orjinalden alıntı: ressss2005

İşin saçma tarafıda hepsi sadece bizim onun bunun tahminlerinden ibaret, apple hiç bir bilgi vermiyor.
    9 hazirana kadar hiç bi açıklama yok, çok saçma, buşekilde beklentileri yüksek tutuyor. Hayal kırıklığı yaşayabilir.

Apple şu ana kadar çıkarttığı hiçbir ürünü hakkında hiçbir bilgi vermemiştir...Her zaman Keynote'larda (2-3 hafta önce basına sunumun davetiyeleri gönderilir)yeni ürünü açıklamış hemen ertesindede piyasaya sürmüştür..Zaten Mac dedikodu sitelerinin varlığıda burdan kaynaklanır...Apple'ın mac dedikodu sitelerine dokunmamasıda zaten kullanıcıların biraz da olsa yeni ürünleri hakkında az da olsa bilgi almalarını sağlamak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 23 Mayıs 2008; 13:07:05 >
  • Kimse fiyat konusunda bir iey söylemiyor
  • quote:

Kimse fiyat konusunda bir iey söylemiyor

Yeni çıkan iPhone'ların fiyatları şimdikiyle aynı olacaktır...

8gb=399 Dolar
    16gb=499 dolar
    32gb=599 dolar (Bazı kaynaklar 16gblık iPhone güncellemesinden sonra 32liğin Haziran 9da geleceğini söylüyor)

Eğer 8gb'ın üretimi durdurulursa bu sefer 16gb 399 dolar,32gbta 499 dolar olur...

Türkiye'de ise Vodafone'un Almanyadaki fiyatlara yakın bir değerden satacaktır...Sakın iPod Touch şu kadar olduğu pazarda iPhone şu kadar olur demeyin çünkü Türkiye'ye bu iki alete sokan firmalar farklı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 23 Mayıs 2008; 13:52:22 >

• Arkadaşlar Peki Bu Yeni İphone'da Kolayca Kırılıp Türkiyede İstenilen Bi Hatla Kullanılabilecek mi?

Yoksa İlk İphonelarda Olduğu gibi 1 ay fln beklicekmiyiz??

(ayrıca satış taktiği klasik benim umduğum gibi oldu önden dandini 3g siz iphonealrı çıkardılar sonra 3Gli ek özelliklisini çıkardılar. şuanki iphone'a 3g koyabilicek teknolojileri yokmuydu vardı elbet ama koymadılar ki 2.nesil iphoneları satabilsinler helal olsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 23 Mayıs 2008; 15:43:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Arkadaşlar Peki Bu Yeni İphone'da Kolayca Kırılıp Türkiyede İstenilen Bi Hatla Kullanılabilecek mi?

(ayrıca satış taktiği klasik benim umduğum gibi oldu önden dandini 3g siz iphonealrı çıkardılar sonra 3Gli ek özelliklisini çıkardılar. şuanki iphone'a 3g koyabilicek teknolojileri yokmuydu vardı elbet ama koymadılar ki 2.nesil iphoneları satabilsinler helal olsun)

çıktığı gibi alırım gerekirse kırılana kadar 1 ay beklerim

ama almak için beklemem 1 ay falan :p
  • @ nerwo : Aynen bende öyle düşünüyorum

• bende aynı senin gibi düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: nerwo

quote:

Arkadaşlar Peki Bu Yeni İphone'da Kolayca Kırılıp Türkiyede İstenilen Bi Hatla Kullanılabilecek mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

bende aynı senin gibi düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: nerwo

quote:

Ben öyle düşünmüyorum...Zaten 1.Nesili almamamın nedeni Türkiye'ye resmi olarak gelmemeseydi...Türkiye'ye gelene kadar bekleceğim...O da Ağustos-Eylül gibi olacak büyük ihtimalle...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.