Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

quote:

5-Çektiğiniz fotografları Google Maps ile eşitleyebilceksiniz. (bunun bir adı vardı yahu?

Google tacker olması lasım zannedersem

ne işe yarıyorki bu tracker ?

bide bi allahın kulu bu 2sensör 3 sensöre çıkarıldığında ne değişir. ne gibi artıları vardır normal iphonea göre ne değişir bi sölesin çoktandır araştırıyorum bişi bulamadım çatlıcam

• Sensor arttirmanin getirisiyle ilgili sorunun cevabini bende merak ediyorum ama fikri olan yok sanirim
  • Bir yerin fotoğrafını çekiyorsun ve eğer gps modülün varsa fotoğrafın exif bilgilerine gps uydusundan aldığı koordinatları yazıyor.derece dakika saniye cinsinden

Google tracker programı ise;biliyorsunuz ki google earth programında bir noktaya baktığımız zaman bazı yerlerde canlı fotoğrafları görürüz.İşte bu program kendi çektiğimiz fotoyu isteğe bağlı google haritalarında gözüktürmeyi sağlıyor
  • Çok gezen için, gezdiği yerleri unutmamak ve bir daha gittiğinde hatırlamak için süper. Arabanın fotosunu çek, yabancı bir şehirde nerede bıraktığını unutma :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Almanya fiyatı 599 euro 16gb (sözleşme hariç) Tr'de de aynı fiyattan gireceğini düşünürsek +kdv'i de eklersek 1270 ytl gibi bir fiyat açığa çıkıyor...Bu fiyatta +50,-50 oynama olabilir...

almanya'da nerede satiliyor 599 €'dan ?

kaldi ki ayni fiyattan girecek desek bile (ki hic sanmiyorum) 599€ = 1.186 ytl + %18 kdv = 1.399 YTL eder. 1270 nereden cikti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave5213 -- 24 Mayıs 2008; 16:17:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: brave5213

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Almanya fiyatı 599 euro 16gb (sözleşme hariç) Tr'de de aynı fiyattan gireceğini düşünürsek +kdv'i de eklersek 1270 ytl gibi bir fiyat açığa çıkıyor...Bu fiyatta +50,-50 oynama olabilir...

almanya'da nerede satiliyor 599 €'dan ?

kaldi ki ayni fiyattan girecek desek bile (ki hic sanmiyorum) 599€ = 1.186 ytl + %18 kdv = 1.399 YTL eder. 1270 nereden cikti?

Pardon ben kuru yanlış almışım o yüzden 1270 çıkmış...

599*118=706 Euro=1,390 YTL...

Bu arada 16gb'ı 599 euro değilmiş 499 Eurodan satılıyormuş....(T-Mobile)

499*118=590 Euro=1158 Ytl...

Yani Türkiye'de iPhone'un fiyatının Vodafone ile sözleşmeli olarak 499 ile 599 Euro arasında satılacağını düşünüyorum...

• 3.5mm jak girişi gelebilir mi acaba yeni iphone la birlikte.3.5mm jak girişi olursa çok güzel olur yeni iphone da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

3.5mm jak girişi gelebilir mi acaba yeni iphone la birlikte.3.5mm jak girişi olursa çok güzel olur yeni iphone da.

iPhone'un girişi zaten 3.5lik...3.5mm minijack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 25 Mayıs 2008; 19:28:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

3.5mm jak girişi gelebilir mi acaba yeni iphone la birlikte.3.5mm jak girişi olursa çok güzel olur yeni iphone da.

Böyle olmaz ama kulaklık girişinin konumu değişecek gibi bir dedikodu var.
  • ipodtouch ile iphone un girişler farklı ya dönüştürücü jak filan kullanıyor iphone kullanıcıları onun için sordum ipodtouch ın girişi gibi olur mu diye
  • arkdaşlar iphone sim kartsız ipod touch gibi kullanma ihtimalimiz varmı??

yani telefon olarak kullanmayıp wifiden nete girebilirimiyiz??
  • Evet kullanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: can119

Evet kullanabilirsin

3G iphone çıktıntan sonra kırdırana kadar simsiz touch gibi kullanıyım... çok sevindim bu habere

işşlh ertelenmez çıkma tarihi
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

Orjinalden alıntı: can119

Evet kullanabilirsin

3G iphone çıktıntan sonra kırdırana kadar simsiz touch gibi kullanıyım... çok sevindim bu habere

işşlh ertelenmez çıkma tarihi

Olmadı zaten wi-fi ile iletişim kurulur

• Benim bildiğim 6 Haziran'da San Fransisco'da gerçekleşecek olan Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) vasıtasıyla tanıtılacak.
  • Heeh Reis ya konuş işte ya böyle daha da heyecanlandır bizi
  • tanıtımından öte ne zaman satışa çıkacak beni daha çok bu ilgilendiriyor şu an
  • Bu Apple Developer '08 'in Sitesi

http://developer.apple.com/wwdc/

İphone geliştirme fikirleri Hakkında Bir Bölüm Var Ama 2.nesil hakkında bilgi yok.

neymiş bu böyle sır gibi saklıolar.

işllh bi süpriz yapıp bu konferansda tanıtırlar...
  • Bu arada 6 değil 9 imiş cidden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

tanıtımından öte ne zaman satışa çıkacak beni daha çok bu ilgilendiriyor şu an

Apple genelde yeni ürününü tanıttığı gün satışına başlar..Bazen 1-2 hafta sonra falan satışada başlayabilir...Ancak genelde tanıtıldığı gün başlanır...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.