Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: soulmate

Apple Insider, ''wasabi''nin verdiği kaynaklar...

..ben bu fotoğrafı beklemiyordum.

Ön tarafında kamerası olan iPhone hayırlı olsun arkadaşlar. Daha da somut bir şey artık kendisi olur.Gördğünüz fotoğraflar alanında lider olan Griffin'in üretim kalıpları.Arkadaşın verdiği ise aksesuar tasarımı için yapılmış 3d bir kalıp.

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

Soul bende önce davrandın tam ben koyuyordum resmi bi baktım sen koymuşsun...

Evet bütün resimler birbirlerini tastikler nitelikte...Artık sadece bu aleti Steve'in elinde görmek kaldı...Hayırlı olsun...

• @BBR
    Ön tarafın şu anki iPhone'a gore fazla açık olmasından..
    kalıpların daha ince ve en azından yeni bir kalıp olmasından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 28 Mayıs 2008; 19:49:26 >
  • quote:

@BBR
    Ön tarafın şu anki iPhone'a gore fazla açık olmasından..
    kalıpların daha ince ve en azından yeni bir kalıp olmasından...

Artık aletin kasa yapısı,boyutları büyük ölçüde belli..Tek belli olmayan özelliklerinin neler olacağı...
  • GPS(Br ihtimal), 3G Software 2, Biraz daha spor bir kasa yapısı, iPhone Product(RED),Google Earth üzerinde foto albüm, 2. kamera ve software güncellemsi ve App Store'un attığı uygulamalarn getireceği yazılımsal yenilikler...

..hazır olun

Bu ara kesinlikle iPhone almayın
  • quote:

GPS(Br ihtimal), 3G Software 2, Biraz daha spor bir kasa yapısı, iPhone Product(RED),Google Earth üzerinde foto albüm, 2. kamera ve software güncellemsi ve App Store'un attığı uygulamalarn getireceği yazılımsal yenilikler...

..hazır olun

Bu ara kesinlikle iPhone almayın

Ben donanımsal olarak hafıza güncellemesine gidebileceklerini düşünüyorum...Çünkü iPhone'u yıl içinde sessiz sedasız 16gb'a çıkartınca bu ihtimal sanki arttı..Ben 32gbLIK iPhone'da geleceğini düşünüyorum....
  • çok sevindim çıksın hemen alacağım kırılmasını beklemiyeceğim kırılana kadar ipod olarak kullanacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

çok sevindim çıksın hemen alacağım kırılmasını beklemiyeceğim kırılana kadar ipod olarak kullanacağım

3.Nesilde 2009'un 1.yada2.çeyreğinde geliyor..
  • çıktımı türkiyedede çıkmayacak mı zaten kırmana ne gerek var
  • Aynen öyle..

32 gb'lık bir iphone beklemeyin derim...
    iPhone'nunda iPod'unda aslında Ram konusunda ciddi sıkıntıları var. 32'lik touch bazen kasılmakta şarjı az olduğunda saçmalamakta. stelik jb bile yapılmadı kendisine. 32 koyulabilir ama pratikte erken gibime geliyor.

Ha 32 gb iPhone çıkarsa

iPod Touch 32 gb, ABD'den alınma. nisan 2009!a kadar tr garantili...

600 ytl...
  • quote:

Aynen öyle..

32 gb'lık bir iphone beklemeyin derim...
    iPhone'nunda iPod'unda aslında Ram konusunda ciddi sıkıntıları var. 32'lik touch bazen kasılmakta şarjı az olduğunda saçmalamakta. stelik jb bile yapılmadı kendisine. 32 koyulabilir ama pratikte erken gibime geliyor.

Ha 32 gb iPhone çıkarsa

iPod Touch 32 gb, ABD'den alınma. nisan 2009!a kadar tr garantili...

600 ytl...

Hmm ben bunu bilmiyordum...iPod Touch'ın 32gb'ı bazen sorun çıkarabiliyor yani...Demekki 32liğin çıkması için + donanımsal bir değişikliğe daha gitmeleri gerekiyor...
    Ama ben umutluyum

Ekleme:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 28 Mayıs 2008; 20:27:38 >

• abd den getirtmeyi düşünüyorum o
    quote:

Orjinalden alıntı: e_capkan

çıktımı türkiyedede çıkmayacak mı zaten kırmana ne gerek var

•  3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

eğer boyutları böyle olacaksa çok kalın değilmi sizcede ayrıca iki resimde kalınlık açısından fark var yoksa benmi öyle görüyorum

• onu türkiye fiyatı belirlecek eğer türkiye ile abd arasında büyük fiyat farkı olursa vodafone avcunu yalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

eğer boyutları böyle olacaksa çok kalın değilmi sizcede ayrıca iki resimde kalınlık açısından fark var yoksa benmi öyle görüyorum

Evet iki resim arasında boyut olarak bayaa fark var. Eğer ilk resimdeki gibi olacaksa o kalınlığın yanında oldukça fazla özellik gelir gibi duruyor ama ikinci resimdeki gibi olacaksa yenilik olarak pek birşey beklemeyin derim

• ilk resimde kılıfın payıda var galiba ama o kadar fark etmez heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

ilk resimde kılıfın payıda var galiba ama o kadar fark etmez heralde

Kılıftan kılıfa kalışlaştırma payları fark eder...Eğer kılıf gerçekten kaliteli ve korumaya yönelikse aletin kalınlığını 2 kata kadar çıkarabilir...

Örneğin iPod 5G'nin en kaliteli kılıflarından biri olarak görülen evo3;

Buda kılıfın içindeki iPod;

Kalınlık farkının ne kadar çok olduğuna bakın...

• başka apple ürünlerini kullanmış olanlar bilirler, apple mantıklı işler yapar ve donanımı hiç bir cihazla karşılaştırılamaz.

şimdi ise söyleyeceklerime gelelim.

o ön üst kısımdaki boşluğa gizli gibi görünen bir isight rahatlıkla sığar(macbook u falan olanlar bilir) o kamera ufacıktır ki ortalama görüntülü konuşma çözünürlüğü için daha küçüğü bile yeterlidir.

iphone eleştiricilerin(daha doğrusu kıskançları) en büyük eleştirilerinden olan 3g olmaması, gps olmaması, kameranın kalitesiz oluşu gibi anlamsız şeyler vardı. böyle düşünenler, içinde gps olan, radyolu, el fenerli, ütü yapabiğlen, içinden tv anteni çıkan, aynı zamanda sizinle karşılıklı 2 tek atabilen, oyun oynatan, onu yapan bunu yapan içinde kısaca her ot olan bir şeyi isterler... fakat bilmezler ki ufak bir alete bir çok şey sığdırmak o bir şok şeyin kalitesiz olmasına sebep olur.

1. lan bu pil ile çalışıyor..
    2. bunu insan kullanacak
    3. bunu aynı zamanda insan yapcak
    4. kullanımı kolay olacak(apple)
    5. internal gpsler boyutunun ve pil tüketiminin küçük tutuluşundan dolayı hiç iyi değildirler
    6. lazım olmayan ve çok az kullanılacak şeyler sen bi kere kullanıcan diye o alette olmaz
    7. sen 2 mp lik iphone kamerasının optik kalitesini biliyo musun?

şimdi gelelim iphone 2.0 la ilgili görüşlerime

bence gps olmaz... ama ayrı modül satılabilir çok daha mantıklıdır ayrıca. desteği olur, çünkü iphone google maps e destek veren bişey, ve google map ile entegre çalışan gps şu an moda sanıyorum ki... ama internal gps(hem fiyatı hem de boyutu arttırır) olmaz gibi...

3g olması biraz garip... bence 3.5G dir o..(bakınız wikipedia 3.5g)

tam anlamıyla cep telefonu işlerliğinde bir telefon olacak...

sanırım vodafone yakında türkiyeye getirecek bunu, çok pahalı olmaz ama konuşma paketleri ile beraber satılır... ama diğer hatlar için kırdırılacağından zaten garantisi kalkacağından bence gerek yok türkiyeden almaya hala... tabi şanlı vodafone lular hariç..

görsel açıdan kullanım arayüzü açısından zaten mükemmel, bence çok fazla değişiklik olmaz kullanımda. ama geliştiriciler için çok değişiklik vardır. içindeki framework ü daha gelişmiştir, yani bizleri daha hayvani uygulamalar bekliyor bence. mesela tarih seçme olayı var ya, o iphone un frameworkünün sağladığı bir olay, onlar değişir ve gelişir, ne demek 1.1.4 versiyonundan 2.0.0 a geçmek... piuuv, görünmeyen neler değişmiştir var ya... kolay değil o kadar sayı atlamak... haa pili de daha gelişmiş olabilir..

yukarıdakiler tamamen kendi sallamalarımdır, buraya kadar okuduysanız teşekkürler... bir macbook pro ve ipod touch kullanıcısı olarak görüşlerimdi...

• iPod Touch'ın da yeni nesli tanıtılırsa eğer......
  • touchla ilgili bi yenilik olacağını sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.