Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çıkmasını beklemek ayrı dert bide onu getiricek adamı bulmak ayrı dert
  • bi de beni düşün, 15'inde yakınım amerikaya gidiyor. ya 29 unda çıkarsa ya da 9 unda çıkıp stoklarda kalmamış olursa.. kafayı yerim 4 aydır bekliyorum
  • Beyler uzun süredir ben bu cihazlardan istiyorum(ıphone) nakit 1500 ytl kadar param hazır,lakin ben bu yok kırdırmaydı yok restart tı,yok efendim kayıt altına alma,kapandı mesaj gelmiyo vs. işlerinde falan anlamıyorum,daha doğrusu uğraşamam,şimdi yenisi gelirse bu cihazın ıphone 2 mi artık ismi neyse onu vodafone dan alabilecekmiyiz hemen? Ve avea hattımızda kullanabilirmiyiz?Ayrıca vodafone getirtmedi diyelimki,aşağı yukarı 3-4 ayda bir kardeşim abd ye gidiyor iş için,o buraya yeni çıkan modeli getirse yine bir sürü o eziyetli işlerle uğraşmak gerekirmi?

İlgilenenlere şimdiden teşekkürler...
  • vodafone henüz detaylı olarak bir açıklama yapmadı yani bunu zamanla göreceğiz avea hattı ile çalışıp çalışmayacağını, satışının nasıl oalcağını...
    iphone yurtdışından getirtirsen mutlaka kırma, kayıt vs. gibi işlerle uğraşacaksın eğer sen bu işleri sıkıntı olarak görüyorsan bence sen iphone almamalısın çünkü asıl sıkıntı bundan sonra başlar senin için ne bileim bir program yüklemek bile sana zahmetli gelebilir yani kısacası verdiğin paraya değmez senin için bnce bu işleri gözünde o kadar büyütmemelisin
    quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Beyler uzun süredir ben bu cihazlardan istiyorum(ıphone) nakit 1500 ytl kadar param hazır,lakin ben bu yok kırdırmaydı yok restart tı,yok efendim kayıt altına alma,kapandı mesaj gelmiyo vs. işlerinde falan anlamıyorum,daha doğrusu uğraşamam,şimdi yenisi gelirse bu cihazın ıphone 2 mi artık ismi neyse onu vodafone dan alabilecekmiyiz hemen? Ve avea hattımızda kullanabilirmiyiz?Ayrıca vodafone getirtmedi diyelimki,aşağı yukarı 3-4 ayda bir kardeşim abd ye gidiyor iş için,o buraya yeni çıkan modeli getirse yine bir sürü o eziyetli işlerle uğraşmak gerekirmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

vodafone henüz detaylı olarak bir açıklama yapmadı yani bunu zamanla göreceğiz avea hattı ile çalışıp çalışmayacağını, satışının nasıl oalcağını...
    iphone yurtdışından getirtirsen mutlaka kırma, kayıt vs. gibi işlerle uğraşacaksın eğer sen bu işleri sıkıntı olarak görüyorsan bence sen iphone almamalısın çünkü asıl sıkıntı bundan sonra başlar senin için ne bileim bir program yüklemek bile sana zahmetli gelebilir yani kısacası verdiğin paraya değmez senin için bnce bu işleri gözünde o kadar büyütmemelisin
    quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Beyler uzun süredir ben bu cihazlardan istiyorum(ıphone) nakit 1500 ytl kadar param hazır,lakin ben bu yok kırdırmaydı yok restart tı,yok efendim kayıt altına alma,kapandı mesaj gelmiyo vs. işlerinde falan anlamıyorum,daha doğrusu uğraşamam,şimdi yenisi gelirse bu cihazın ıphone 2 mi artık ismi neyse onu vodafone dan alabilecekmiyiz hemen? Ve avea hattımızda kullanabilirmiyiz?Ayrıca vodafone getirtmedi diyelimki,aşağı yukarı 3-4 ayda bir kardeşim abd ye gidiyor iş için,o buraya yeni çıkan modeli getirse yine bir sürü o eziyetli işlerle uğraşmak gerekirmi?

Bilgiler için saol dostum da,program falan demişsin anlamadım,ben normal alacam telefon gibi kullanıcam bunu ,daha nasıl uğraşılır anlamadımki...

• sadece telefon olarak kullanacaksan hiç alma dostum o kadar paraya yazık etmiş olursun
  • hocam bildiğin gibi bu telefona sonradan bir sürü program falan filan kuruluyor sourceler sayesinde yani demek istedim ki o işlerde bayağı uğraştırır seni sonuçta bu alet iphone eline alınca herşey bitmiyor sürekli yeni yeni şeyler çıkıyor onları takip etmek, yüklemek gerekir bunu kastetmiştim ben ama sorun olmaz onlar benim için diyorsan;
    kırma, kayıt etme vs. gibi işlemleri kafanda büyütme heleki kaydettirecek pasaportun varsa çok kolay. kırma işlemini 5 dk. da halletceksin zaten ne kadar kolay olduğunu anlarsın o zaman
  • Ok o zaman,hele bi çıksın şu yenisi,hemen getirtip deneriz artık,en kötü bozulur
  • Şu Sıralarda Manhattan AppleStore'da 3G Iphone'un Reklamı Çekiliyor...

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 30 Mayıs 2008; 18:10:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Şu Sıralarda Manhattan AppleStore'da 3G Iphone'un Reklamı Çekiliyor...

Evet Apple Store reklam çekimi için kapatılmış....

Bütün resimlere buradan ulaşabilirsiniz:http://www.flickr.com/photos/sidneysm/sets/72157605327606190

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

iPod Touch'ın da yeni nesli tanıtılırsa eğer......

iPod Touch'ın 2.Nesili büyük ihtimalle Eylül (Tatil Sezonunun açılışı) gibi tanıtılır ve piyasaya çıkar...
  • tarihinde 2.kez kapanmış

1.si iphone için

2.si leopard için

buda 3.'ymüş tarihinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

tarihinde 2.kez kapanmış

1.si iphone için

2.si leopard için

buda 3.'ymüş tarihinde.

Bu verdiğin 2 örnekte Steve'in taptığı ürünlerdir...Demekki iPhone'un 2.JENERASYONU ciddi ciddi geliyor...Tekrar hayırlı olsun..
  • Arkadaşlar selam,

Bir iki haber de ben vereyim dedim. Daha doğrusu dedikodu.
    Engadget'ın haberine göre Apple yeni bir dolu 'icat' içeren 371 sayfalık bir patent başvurusu yapmış. Konu iPhone.

The application also mentions "modules" for video conferencing, GPS, and other currently non-existent (though widely expected) functionality.

Eğer patent bu çıkacak iPhone'u da kapsıyorsa, GPS olmama ihtimaline hazır olmamız gerekebilir. Daha doğrusu iPhone donanımsal olarak
    GPS programı içerir, fakat aleti ayrıca satar. (Bir zamanlar iPod+Nike işbirliğinde yaptıkları gibi, onda da Nike ayakkabınıza taktığınız alıcı ile,
    iPod'unuzda ne kadar kalori yaktınız falan sıralıyordu.)

Fakat bu modül iPhone'un içerisinde de olabilir. Yine de ben de pek ihtimal vermeyenler tarafındaıym. (9 Haziran'da bozum olmasak bari.)

Bu arada Apple'ın aldığı bir başka patentten de bahsediyorlar, sonraki sayfalarda. Çılgınca patentler alıp, ürünlerde pek kullanmamak konusunda
    başarılı olan Apple, şebeke vericisinden ne kadar uzaklaştığımızı, ne kadar sonra şebeke dışı kalacağımızı gösteren bir 'yazılım ya da hardware' patentlemiş.
    Bu o kadar ilginç değil. Esas ilginç olanı, bir diğer patent. (Nasıl olduğu sitede de yazmıyor, sadece bluetooth üzerinden demişler.)Diyelim anahtarınızı kaybettiniz, iPhone ile anahtarınıza yaklaştıkça 'sıcak', uzaklaştıkça 'soğuk' diyebilen ve kaybettiğiniz nesneyi bulabilen bir 'program/donanım'.

Bu özelliği belki 2. nesilde görmeyiz (gerçi kim bilir) ama 3. nesilde görsek, benim gibi sık sık bir şeyler kaybeden biri için ne iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krysrn -- 30 Mayıs 2008; 20:22:11 >

• gizli saklı iphone'un resmini çeken olmamışmı o arada
  • ya inşallah iphone 9 haziranda tanıtılır bir tanıdığım 15 haziranda abd ye gidecek o arada getirtirim
  • hmm fake gibide durmuo =) en azından ilk 2 resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 30 Mayıs 2008; 22:39:26 >
  • GPS tümleşik olsun istiyorum ama en çok istediğim : copy/paste.Bana göre en önemli eksik şu an için bu alıştığımız nerede ise olmaz ise olmaz olan özellik.
    3G olmaması ABD vb ülkelerde çok önemli değilde Avrupalı için çok önem ihtiva ediyor.3.5G ile günlük cep telefonu hızları bizim 4mbit adsl den kat be kat hızlı.Eh insan alıştımı yavaşı ile yetinmek istemez.Hem Apple operatörler ile birlikte iTunes üzerinde wifi olmadan filim,müzik vb satmak için çok çaba sarf ediyor zira içerik sağlamak en büyük avantajları/kar marjlarını ciddi arttırıyor + şu an dünyanın görece en yaygın&ileri müzik/fili dizi vb satan store da Apple da.Bildiğiniz gibi buna ek olarak program satışıda yapacaklar.
    Bence çok zekice hazırlanmış.Tek tıkla içerik iPhone'a paralar Apple'a

• quote:

Orjinalden alıntı: mcagirici

quote:

Orjinalden alıntı: ressss2005

Ya şu 9 Haziran bi türlü gelmiyor, o kadar konuşuyoruz öyle mi böyle mi diye, hep kulaktan dolma bilgilerle...

Gelsin artık şu tarihte öğrenelim ne nedir?

Son 17 gün!!!!!!!!

Genel olarak hayatı böyle tüketiyoruz işte.

Elimizdekinden, günden keyif almaktansa, hep belirli bir zamanı, belirli birşeyi bekliyoruz.

Haftasonu bir gelse, yılbaşı gelse, bayram gelse..

Şu 3G iphone bir çıksa, şu java programı bir yazılsa, şu kılıf bir çıksa..

E arada kaynayan zaman? Pazartesi, Salı daha mı önemsiz Cumartesiden? Değil...

Her an eşit derece kıymetli bu hayatta.

Aynı şey kullandığımız eşyalar için de geçerli. Özellikle teknolojiyle bağlantılı olanlar için.

Normal iphone az buz alet mi ki 3G'li olanı bekliyoruz, gün sayıyoruz?

Elimizdekini tam kapasite kullandık mı, keyfimizi aldık mı? Yeni gelen 3G ne katacak hayatımıza?

3G iphone gelince dünyamız değişmeyecek :) Kimse de değişmesini beklemiyor biliyorum.

Ama boşverin 3G'yi falan. Elinizdeki cihazın keyfini çıkarın biraz.. Hayatla birlikte...

Not: ressss2005, yazım şahsına değildir, bilgin olsun...

aynen katılıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

GPS tümleşik olsun istiyorum ama en çok istediğim : copy/paste.Bana göre en önemli eksik şu an için bu alıştığımız nerede ise olmaz ise olmaz olan özellik.
    3G olmaması ABD vb ülkelerde çok önemli değilde Avrupalı için çok önem ihtiva ediyor.3.5G ile günlük cep telefonu hızları bizim 4mbit adsl den kat be kat hızlı.Eh insan alıştımı yavaşı ile yetinmek istemez.Hem Apple operatörler ile birlikte iTunes üzerinde wifi olmadan filim,müzik vb satmak için çok çaba sarf ediyor zira içerik sağlamak en büyük avantajları/kar marjlarını ciddi arttırıyor + şu an dünyanın görece en yaygın&ileri müzik/fili dizi vb satan store da Apple da.Bildiğiniz gibi buna ek olarak program satışıda yapacaklar.
    Bence çok zekice hazırlanmış.Tek tıkla içerik iPhone'a paralar Apple'a

copy/paste olayı şu an zaten yapılabiliyor yüklenen bi eklenti ile

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.