Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

GPS tümleşik olsun istiyorum ama en çok istediğim : copy/paste.Bana göre en önemli eksik şu an için bu alıştığımız nerede ise olmaz ise olmaz olan özellik.
    3G olmaması ABD vb ülkelerde çok önemli değilde Avrupalı için çok önem ihtiva ediyor.3.5G ile günlük cep telefonu hızları bizim 4mbit adsl den kat be kat hızlı.Eh insan alıştımı yavaşı ile yetinmek istemez.Hem Apple operatörler ile birlikte iTunes üzerinde wifi olmadan filim,müzik vb satmak için çok çaba sarf ediyor zira içerik sağlamak en büyük avantajları/kar marjlarını ciddi arttırıyor + şu an dünyanın görece en yaygın&ileri müzik/fili dizi vb satan store da Apple da.Bildiğiniz gibi buna ek olarak program satışıda yapacaklar.
    Bence çok zekice hazırlanmış.Tek tıkla içerik iPhone'a paralar Apple'a

copy/paste olayı şu an zaten yapılabiliyor yüklenen bi eklenti ile

Hangi eklenti ile yapılabiliyor acaba?

• Bir aralar beta aşamasında olan bir aplikasyon vardı adını unuttum malesef ( O da gerçek anlamda bir işe yaramamıştı) o nun dışında başka bir programmı var?Bende rastlamadım henüz biliyorsanız adresini/ismini verirseniz sevinirim.
  • asda
  • heyecanla bekliyoruz
  • Arkadaşlar Nete Bir 3G Review Videosu Düşmüş Paylaşayım Dedim...

http://youtube.com/watch?v=iYJaVVg4608

5Mp Camera Stereo Speakers Fln Diyor. Çok Büyük İhtimalle Fake ama Güzel Duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 31 Mayıs 2008; 14:31:38 >
  • gerçeğe benziyor bnce
    quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Arkadaşlar Nete Bir 3G Review Videosu Düşmüş Paylaşayım Dedim...

5Mp Camera Stereo Speakers Fln Diyor. Çok Büyük İhtimalle Fake ama Güzel Duruyor

• quote:

fake olmasa varyaa süper bir tel olur .
  • inşallah gerçekten de aynı olur.
  • Vodafone bu aleti türkiyeye ne zaman getirir sizce???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

gerçeğe benziyor bnce
    quote:

Arkadaşlar videonun en başındaki yazılara bakarsanız "yeni iphone için dizayn yarışması" yazıyor. Yani gördüğünüz şey yarışma için hazırlanmış bir fake.

• quote:

Orjinalden alıntı: musyun

Vodafone bu aleti türkiyeye ne zaman getirir sizce???

New York Times;Ağustos'tan önce Apple'ın Avrupa ülkelerinde iPhone'un satışının başlatılmasını istediğini yazmıştı..Nedenide tatil dönemi öncesi Apple'ın yüksek bir satış grafiği elde edebileceğini düşünmesiymiş (Zaten Apple ürün satışlarını her zaman tatil öncesi döneme getirmek ister)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 31 Mayıs 2008; 16:52:44 >
  • Ben biraz Apple'la ilgili isem derim ki, kamera güncellemesidir, geliştirilmiş hoporlorlerdir beklemeyin.

Apple böyle şeylerle uğraşmıyor. Farklı düşünüyor. herşeyi olsun değil, bir şeyi olsun tam olsun politikası ile yaklaşıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Ben biraz Apple'la ilgili isem derim ki, kamera güncellemesidir, geliştirilmiş hoporlorlerdir beklemeyin.

Apple böyle şeylerle uğraşmıyor. Farklı düşünüyor. herşeyi olsun değil, bir şeyi olsun tam olsun politikası ile yaklaşıyor.

.mac isim değişikliğine gidiyormuş galiba 9undada bu konuda bir açıklama olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 1 Haziran 2008; 10:13:29 >
  • banane yaaa ben iphonemi alalı 1 ay oldu nerden çıktı bu artık teknolojinin son harikası diyemeyecem telefonuma...

şimdi tek umudum...
    yeni iphonenin çokta geliştirilmiş olmaması..(şöle bi kaç dandik özelik yeterli olur)
    kırılması imkansız şekilde yapılması.....
    yeni nesilin birçok hata ile birlikte gelmesi.....

kıskançlık ...
  • Orjinalden alıntı: shady_tr

.mac isim değişikliğine gidiyormuş galiba 9undada bu konuda bir açıklama olur...

.Mac konsepti değişiyor. ''mobile me'' olabilir deniyor. Zaten tahmin edilen bir durumdu bu. Açıklayalım;

.Mac Apple'ın kullanıcılarına 1 domain, 10 gb alan ile beraber, iLife uygulmasının internet araçlar(iWeb mesela) için ve Macintosh sistemlerde adeta bilgisayarın başka bir hardiski gibi kullanılabilen iDisk uygulması için kullanılabilen bir internet çözümü idi. Ancak verdiği alan geçen sene değişti, fiyatı çok pahalıydı, ayrıca .Mac ile kurulmuş siteler çok tutmadı. Bu yüzden geçen sene .Mac güncellendi. Ama 10 gb için kimse pek para vermedi.

.Mac'i tanıttıktan sonra gelelim bugün Apple tarafından satın alındığı ortaya çıkan me.com'a. Ya da bir başka değişle .Mac'in yeni adı Mobile Me'ye. Bundan sonrasının bilgi değil öngörü olduğunu varsayarak çıkarımlarında bulunursak, Mobile Me adından da belli olacağı üzre iPhone'a başarılı bir entegrasyonu olacak bir servis. Peki bu nasıl bir servis?Sony Ericsson kullanıcıları bildiğiniz gibi Blogger ile resimlerini eşitliyor. Nokia ve diğer üreticiler flickr ile, youtube ile upload imkanı sağlıyor. Peki iPhone?Muhtemelen Mobile Me, bu tarz bir olay olacak. Kullanıcılar resim çekti mesela iPhone'nundan, direk web'deki alanlarına gönderebilecek sonra bunlara iDisk'ten ya da web'den ulaşabilecek. Blog tutacak. Hatırlarsanız resim çekip web'e yayınlama, blog ve google maps ile eşitleme (geçen sayfada konuştuk) yanyana gelince herşey açığa çıkıyor. Kullanıcılar iPhone üzerinden nerede, ne çektiğini paylaşacak bloglarını ya da kişisel medyalarını iPhone'dan web'e, web'ten iPhone'a atacaklar.

Bu senenin parolası(Macworld) bildiğiniz gibi ''Air; There's something in the air''. Bunun başlangıcı Time Capsule, MacBook Air ve Apple TV take 2 idi. Şİmdi sıra iPhone'da.Apple bluray'in yükselişi ile artık onun karşısındaki en büyük rakibi eline almaya çalışıyor(iTunes Store); yani interneti...

Bu yukarda anlattıklarım bu mobile me olayının sebeplerinden ilkiydi. İkincisi ise teknik olabilir. Bildiğiniz gibi Ram konusunda biraz sıkıntılı cihazlar iPod Touch ve iPhonelar. Apple bu yüzden hafıza arttıramıyor iPhone'da. Ancak şimdi streaming ile, iDisk ile sanal da olsa, iPhone'a bir ekstra hafıza ekleyebilir.

Apple artık tamamen internete, onun depolama gücüne gidiyor. MacBook Air'a cd koymuyor, iPhone'u internete iyice bağımlı hale geliyor. Amaç belli. CD'yi, fiziksel tm depolama birimlerini öldürmek için şimdiden plan yapıyorlar...

Bakalım, görelim, me.com, iPhone, macbook Air, iTunes son kullanıcıya nasıl bir hizmet, nasıl bir blog sistemi nasıl depolama arayüzü sunacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 1 Haziran 2008; 13:18:13 >

• http://www.youtube.com/watch?v=hv76NCQDyE8
    3g iphone ile normal iphonun internet hızları karşılaştırılıyor.
  • peki arkadaşlar yeni iphone çıkarsa şu anki iphonenun satışı devam edicek mi en azından bitene kadar?
  • Karşılaştırma ne kadar doğru olur bilmiyorum. Çnkü internet taramaya yeni iPhone'nun işlemci hızı, safari versiyonu ve kablosuz ağ kartı farklı olabilir. Bu videoda ikisi de ne olursa olsun aynı donanımı sunan cihazlar. Ama bir fikir açısından önemli Gerçi türkiye'de hiç farketmez ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

.Mac konsepti değişiyor. ''mobile me'' olabilir deniyor. Zaten tahmin edilen bir durumdu bu. Açıklayalım;

.Mac Apple'ın kullanıcılarına 1 domain, 10 gb alan ile beraber, iLife uygulmasının internet araçlar(iWeb mesela) için ve Macintosh sistemlerde adeta bilgisayarın başka bir hardiski gibi kullanılabilen iDisk uygulması için kullanılabilen bir internet çözümü idi. Ancak verdiği alan geçen sene değişti, fiyatı çok pahalıydı, ayrıca .Mac ile kurulmuş siteler çok tutmadı. Bu yüzden geçen sene .Mac güncellendi. Ama 10 gb için kimse pek para vermedi.

.Mac'i tanıttıktan sonra gelelim bugün Apple tarafından satın alındığı ortaya çıkan me.com'a. Ya da bir başka değişle .Mac'in yeni adı Mobile Me'ye. Bundan sonrasının bilgi değil öngörü olduğunu varsayarak çıkarımlarında bulunursak, Mobile Me adından da belli olacağı üzre iPhone'a başarılı bir entegrasyonu olacak bir servis. Peki bu nasıl bir servis?Sony Ericsson kullanıcıları bildiğiniz gibi Blogger ile resimlerini eşitliyor. Nokia ve diğer üreticiler flickr ile, youtube ile upload imkanı sağlıyor. Peki iPhone?Muhtemelen Mobile Me, bu tarz bir olay olacak. Kullanıcılar resim çekti mesela iPhone'nundan, direk web'deki alanlarına gönderebilecek sonra bunlara iDisk'ten ya da web'den ulaşabilecek. Blog tutacak. Hatırlarsanız resim çekip web'e yayınlama, blog ve google maps ile eşitleme (geçen sayfada konuştuk) yanyana gelince herşey açığa çıkıyor. Kullanıcılar iPhone üzerinden nerede, ne çektiğini paylaşacak bloglarını ya da kişisel medyalarını iPhone'dan web'e, web'ten iPhone'a atacaklar.

Bu senenin parolası(Macworld) bildiğiniz gibi ''Air; There's something in the air''. Bunun başlangıcı Time Capsule, MacBook Air ve Apple TV take 2 idi. Şİmdi sıra iPhone'da.Apple bluray'in yükselişi ile artık onun karşısındaki en büyük rakibi eline almaya çalışıyor(iTunes Store); yani interneti...

Bu yukarda anlattıklarım bu mobile me olayının sebeplerinden ilkiydi. İkincisi ise teknik olabilir. Bildiğiniz gibi Ram konusunda biraz sıkıntılı cihazlar iPod Touch ve iPhonelar. Apple bu yüzden hafıza arttıramıyor iPhone'da. Ancak şimdi streaming ile, iDisk ile sanal da olsa, iPhone'a bir ekstra hafıza ekleyebilir.

Apple artık tamamen internete, onun depolama gücüne gidiyor. MacBook Air'a cd koymuyor, iPhone'u internete iyice bağımlı hale geliyor. Amaç belli. CD'yi, fiziksel tm depolama birimlerini öldürmek için şimdiden plan yapıyorlar...

Bakalım, görelim, me.com, iPhone, macbook Air, iTunes son kullanıcıya nasıl bir hizmet, nasıl bir blog sistemi nasıl depolama arayüzü sunacak?

Bazı sitelerde de .Mac'in (.Me) artık iPhone odaklı çalışacağı söyleniyor...Mac'ten koparılacağını düşünenlerin sayısı oldukça fazla...Sanki Steve iPhone'a gerektiğinden fazla önem veriyor..Yani Mac OsX falan arka plana atılmış gibi....Ben bu gidişatı doğru bulmuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 1 Haziran 2008; 14:55:33 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.