Bende Ağustos ortası gibi bu telefondan almak istiyorum.. Fiyatı şuankilere nazaran ne kadar farklı olur ?
Amerikadaki fiyatları aynı olur (%99,9)...
Aynı olur. Bu Apple politikasıdır, yeni ürün, yerini dolduruğu ürün ile aynı fiyata satışa sunulur....
Son 7 gün
Movistar bugün yaptığı açıklamayla gelecek nesil iPhone'un İspanya'da Apple ile ortak çalışacağını açıkladı;
Hadi bakalım...Daha türkiyeye gelme aşaması var...
quote:
Orjinalden alıntı: enigmaenergy
Son 7 gün
bu yeni nesilin kullanıcağı sistemin benzeri sanırsam beta olarak suan kullanıma sunuldu ve kırılabiliyor forumda vardı bi ararsanız bulabilrisiniz sanıyorum bu arada Vodafone nin getireceği 1. nesilmi olcak 2. nesil iPhonemi getirecek asıl bunu merak ediyorum ben arkadaşlar ?
quote:
Orjinalden alıntı: can119
bu yeni nesilin kullanıcağı sistemin benzeri sanırsam beta olarak suan kullanıma sunuldu ve kırılabiliyor forumda vardı bi ararsanız bulabilrisiniz sanıyorum bu arada Vodafone nin getireceği 1. nesilmi olcak 2. nesil iPhonemi getirecek asıl bunu merak ediyorum ben arkadaşlar ?
1.Nesilin üretimi 2.Nesilin çıkmasıyla duracak...Hatta şu günlerde çoktan durmuş bile olabilir...Yani 1.Nesili getirme gibi bir ihtimali yok...
WWDC'nin başlamasına 1 hafta kala 2.Nesil iPhone'un (iPhone 3G) özellikleri hakkında dedikodular iyice sıklaştı...İşte o bilgilerden bazıları;
-İnce ve hafif yeni tasarım -Renk alternatifleri -Geliştirilmiş Video Kaydı -iSight ile iChat (Video Konferansı) -GPS -16 Gb 499 Dolar -32 Gb 699 Dolar
kaynak:Mac Dedikodu Siteleri...
Özellikle
ÖTV
efendim sonra
KDV
bir de
FIRSATTAN İSTİFADE
bunlar çıkartıyor fiyatları yoksa biz de alacaz amerikadaki gibi 400-500 dolarlara.
Az kaldı
Shady fiyatlandırmaları nerden aldın bilmem ama bunlar Apple'ın fiyatları değil. 32 gb 700 dolar artı sozlesme cok cok uçuk bir rakam. 599 hani bir derece de
9 haziranda canlı olarak naklen verecek bi kanal var mı ? horbit uydu var belki orda verebilecek bi kanal vadır bilen varsa frekansını yazabilir mi?
Tasarımsal olarak şu an ki iphone bu görünene göre çok daha iyi, hem köşe detayı daha güzel hem malzemesi. Şüphesiz yeni çıkan özellik olarak daha iyi olacaktır ama plastik oyuncak gibi olmuş. ilk o plastik çıksaydı da ikinci olarak bu çıksaydı herkes
"oooo aluminyum kasa yapmışlar hatlar biraz daha keskinleşmiş süper olmuş"
derdi...
quote:
Orjinalden alıntı: ogux06
9 haziranda canlı olarak naklen verecek bi kanal var mı ? horbit uydu var belki orda verebilecek bi kanal vadır bilen varsa frekansını yazabilir mi?
Hiç bir tv kanalı vermez. 10 haziran'da apple.com/quicktime'dan izleyebilirsiniz. Ha canlı taki için egadget, macworld, macrumors, belki bizim turkmac.com sunumdan anlık foto ve yazı alır, bir şekilde canlı sunum yaparlar.
quote:
Orjinalden alıntı: shady_tr
WWDC'nin başlamasına 1 hafta kala 2.Nesil iPhone'un (iPhone 3G) özellikleri hakkında dedikodular iyice sıklaştı...İşte o bilgilerden bazıları;
-İnce ve hafif yeni tasarım -Renk alternatifleri -Geliştirilmiş Video Kaydı -iSight ile iChat (Video Konferansı) -GPS -16 Gb 499 Dolar -32 Gb 699 Dolar
kaynak:Mac Dedikodu Siteleri...
+ Olarak 3.Megapixel Kamera ...
arkadaslar ben bu 2. nesil iphone'yi amerikadan alip getirecegim de. acaba burada gps ozelligi calisir mi??? bir de insallah 2. nesil iphone de kirilabilir. yoksa ipod touch olarak kullanirim
henüz dahili gps olacak diye bi kesinlik söz konusu değil kırılacağına şüpheniz olmasın şimdiden kırıldı diye biliyorum ama tr de yasal satış başlayınca kayıt işi nasıl olur orasını bilemeyeceğim
beyler 3g iphone 9unda satışa mı çıkacak yoksa 9unda tanıtılacakmı yani ben ayın 10unda almak istesem bu aleti alabilecekmiyim
muhtemelen yeni nesil iphone la iphone un sistemleri ayni olacak...yani kirilmis gelecek...iphone a sdk 2.0 yeni yayinlanmisken herhalde iphone dan destegin cekilmesi sacma olur...
@ switel : Evet Dahili gps olacağı kesinleşse heryerde ücretsiz çalıştırabilirsin ama işte bir bilsek
@ darendeli : 9 unda tanıtılacak.Ancak ne zamana çıkar bilinmez.9unda da başlanır satılmaya 10unda da .Belki de 1hafta sonra.Ama en geç 1hafta sonra başlanır satılmaya