Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shady le beraber bizim sunucuların avrupadan maç anlatması tadında yapıyoruz canlı yayın

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 5 Haziran 2008; 2:04:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Shady le beraber bizim sunucuların avrupadan maç anlatması tadında yapıyoruz canlı yayın

• Vay arkadaş bu ne büyük bir sevdaymış,ne bir iphone um oldu nede bir kere elime almışlığım oldu,ama sizin şurdaki mesajları okuyunca ben bile heyecanlandım ve beklemeye başladım yeni nesilli.Hemen gelsede alsam bi tane,bide şu uğraştıran işleri olmasa tam süper olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Vay arkadaş bu ne büyük bir sevdaymış,ne bir iphone um oldu nede bir kere elime almışlığım oldu,ama sizin şurdaki mesajları okuyunca ben bile heyecanlandım ve beklemeye başladım yeni nesilli.Hemen gelsede alsam bi tane,bide şu uğraştıran işleri olmasa tam süper olacak.

zevki orada zaten. yoksa al bir nokia kullan dertsiz tasasız
  • Yeni bir iPhone geleceği felan yok ya. Amma abarttınız :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Man0waR

Yeni bir iPhone geleceği felan yok ya. Amma abarttınız :)

Bir tek sen abartmıyorsun zaten...Senin dışında bütün dünya 2.Nesili bekliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 3 Haziran 2008; 17:36:10 >
  • arkadaşlar haftaya amerikadan iphone gelcek yalnız getiren arkadaş kendinede aldığı için pasaporta kaydetmiyor bu pasaporta kayıt işini nası halledebilirim bu işi yapan bildiğiniz bi yer varmıdır
  • benim aklımda da buna benzer bir soru var acaba yeni iphone da şimdiki gibi kolay bir şekilde imei deiştirilebilecek mi ?
    quote:

Orjinalden alıntı: justify34

arkadaşlar haftaya amerikadan iphone gelcek yalnız getiren arkadaş kendinede aldığı için pasaporta kaydetmiyor bu pasaporta kayıt işini nası halledebilirim bu işi yapan bildiğiniz bi yer varmıdır

• quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

benim aklımda da buna benzer bir soru var acaba yeni iphone da şimdiki gibi kolay bir şekilde imei deiştirilebilecek mi ?
    quote:

Orjinalden alıntı: justify34

arkadaşlar haftaya amerikadan iphone gelcek yalnız getiren arkadaş kendinede aldığı için pasaporta kaydetmiyor bu pasaporta kayıt işini nası halledebilirim bu işi yapan bildiğiniz bi yer varmıdır

aynı sorun bendede vardı ama başkasının üstüne yaptırılmış olarak aldım satan yerden zaten çoğu iphoneler öğle dışardan direk gelenleri saymassak
  • Arkadaşlar yeni iPhone için çok çok beklenti var. Ancak hangi birini kullanabiliriz bakalım:

iChat:Kullanabilmeniz için .Mac hesabınızın olması gerek. Ha alrım diyosanız bilkom satıyor; 250 ytl.
    Apps Store: iTunes Store hesabı gerekiyor. Üye olunabiliyor,ancak bedava programlar dışında; unutun.
    Görüntülü konuşma:3g, 3g, 3g....
    GPS:Türkiye'yi desteklemeyebilir. Apple Goggle ile anlaşarak GPS'i bir şekil, offline google maps'e dönüştürebilir..
    Hızlı net:3g yok, edge çok pahalı.

Anlaşılan 2. kamera sadece çeşitkli uygulamlarda kullanılabilecek. iChat ve görüntülü konuşmada kullanılmadıkça da; ücretsiz programların bu donanımı yönetme açısından çok çok da başarılı olması güç. Bu sebeple, iPhone ''take 2'' bazılarınız için hayal kırıklığı olabilir.
  •  3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
  • iLounge'ın Gelecek Nesil iPhone Tasarım yarışmasında 1. olan tasarım;

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
  • Geçen sene kimse tahmin yapmazken Macrumors'un röpörtajlarında ısrarla iPhone çıkacak, özellikleri şöyle olacak diyen arkadaşa sormuşlar yine. inanmazsınız belki ama, fiziksel bir kalvyeden bahsediyorlar :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Geçen sene kimse tahmin yapmazken Macrumors'un röpörtajlarında ısrarla iPhone çıkacak, özellikleri şöyle olacak diyen arkadaşa sormuşlar yine. inanmazsınız belki ama, fiziksel bir kalvyeden bahsediyorlar :P

O kardeşimiz neler demiyor ki;

iPhone 8gb 199 dolara düşecek buna bağlı olarak 32 ve 16lıklarda ucuzlayacak...
    %22 daha ince olacakmış
  • Opsiyonel fiziksel bir klavye olabilir belki ilave aksesuar vb.(Steve karışık görünen dizaynları sevmiyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

Bunların hepsi konsept çalışmaları tabi :) iPhone çıkmadan önce de onlarca tasarım yapılmıştı. Hatta toptan sergilendiği site de bir Türk'e aitti. >>

• quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Geçen sene kimse tahmin yapmazken Macrumors'un röpörtajlarında ısrarla iPhone çıkacak, özellikleri şöyle olacak diyen arkadaşa sormuşlar yine. inanmazsınız belki ama, fiziksel bir kalvyeden bahsediyorlar :P

steve jobs'un ilk versiyon Iphone presentasyonunu izlediyseniz orada Nokia, Blackberry ve Smartphone'lar olmak üzere fiziksel klavyesi olan tüm telefonları yerden yere vurduğunu görebilirsiniz. Adamlar milyon dolarlar yatırıp multitouch teknolojisini geliştirmişler ve gelecekte klavyelerin yerini bu multitouch teknolojisinin alacağını söylüyorlar. Böyle bir iddiaları varken fiziksel klavye koyabileceklerini düşünmüyorum.
  • Bende düşünmyorum ama bu iddayı atan adam ''çok çok'2 güvenilir. Benim aklıma hemen şöyle bir şey geldi; wireless keyboardlar sunulabilir aksesuar üreticileri tarafından.... 3. parti yazılımlarla uyum sağlanabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Vay arkadaş bu ne büyük bir sevdaymış,ne bir iphone um oldu nede bir kere elime almışlığım oldu,ama sizin şurdaki mesajları okuyunca ben bile heyecanlandım ve beklemeye başladım yeni nesilli.Hemen gelsede alsam bi tane,bide şu uğraştıran işleri olmasa tam süper olacak.

Harbiden ha bu ne sevgi yorumlar benim gibi nokia cıyı bile heyecanlandırdı
    merak ettim kısmet beklenilen özelliklerde çıkarsa ben bile bi tane alırım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.