Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 haziranda işte sen hesapla
    quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

kaç gün kaldı?:D

• Bekliyoruz bakalım.@apple fun!
  • Yeni bir 2.Nesil iPhone resmi daha (%99,9 Sahte)

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 3 Haziran 2008; 22:48:33 >
  • Bu bir kapak resmi doğrudur ama bn arkasının böyle olacağını sanıyorum yeni iPhone'nun
  • Herkes avrupa sampiyonasini bekliyor biz 3G'yi : )
  • Way bee.ne Apple ms Ne iphone mus.

hepinizin yorumlarını tek tek okudum.Arkadaslar bazılarınız gercekden o kadar ugrasmıs degısık bılgıler koymus kı ortaya bu yazıları okudukdan sonra iphone yenı cıkacak modeli 5110 kadar ozellıği olsa bıle okuyanlar alır. ama kendinizi cok kaptırıyorsunuz gıbıme geldi ne olcak hayatınmı deıscek.BEn omrumde o kadar cok urun gordum o kadar icat gordum ama emınım hiç bırı bu kadar konusulmadı.iphone u bende begenıyorum ama sız hastası olmussunuz. YA millet ekmek bulamaz bzmkıler iphone larını satıp yenısını almaya kalkar.

Apple pazarlaması ınsanları kendıne o kadar baglamıs kı mıllet artık ısı gucu bırakmıs iphone beklıyor.

ben bukonuyu okudundan sonra sunu anladım

İnsan yemeye içmeye sigaraya ve iphone dayanamıyor. sankı iphone olmazsa yasayamazmıs gııb gelıor bana bazıları. altı ustu makına 1 yıl sonra yenısı cıkar abartmayın isinize gucunuze bakın.>FORUMDAKİ EN GEREKSIZ MUHABBET İPHONE MUHABBETI BANA GORE.

kimse kızmasın darılmasın herkez dusuncesını yazmıs bende yazdım.Keske cıkmasada insanlarımız parası bosuna gıtmese.Amerikada yasamıyorz

iphone masrafi=tel fiyatı + vodafone tarifesi+kdv+öiv+mtv+stv+itv+......................uzar bole.
    BEN NE İNSANLAR GORDUM CEBINDE 2 MİLYARLIK TELEFON AMA KONUSACAK kKONTURLERİ YOK AMAC SIK BIR AKSESUAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 4 Haziran 2008; 0:37:06 >

• @siroo..

eleştirilerinin byük bi kısmında aklısın ama bu başlıkta emeği geçen, yazı yazan pek çok insan iPhone 2. nesili alacağından değil, Apple ürünlerini sevdiğinden emek veriyor. Yeni bir iPod duyurusu olacağında gel bak mp3 calar bolumune yne shady ile ne cok muhabbetlerimiz donuyor. BU baslıgın en guzel yanı bence, su an iPhone alacakları bu isteklerinden vazgecirmesi, soz konusu bir hayal kırıklıgını onlemesi. Dusunsenize gidiyorsunuz 8 haziraznda alıyorsunuz teli, 2 gun sonra, flash flash flash devrimin evrimi...

Ozetle bu baslıkta yazanların cogu iPhone değil, Apple delisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Orjinalden alıntı: Man0waR

Yeni bir iPhone geleceği felan yok ya. Amma abarttınız :)

Bir tek sen abartmıyorsun zaten...Senin dışında bütün dünya 2.Nesili bekliyor...

Ben ve Apple beklemiyoruz 2. nesili, sizin beklediğinizi kim üretecek onu çok merak ediyorum :)
  • Aynen bir dahaki bilgisayarım imac g5 tarzı masaüstü olacak mesela ..Tabii masaüstü denirse onada

Aslında durum Apple ürünlerinin yenilikçi ve kullanılabilirliği.Yani yaptı mı tam,koyduğu özelliklerden de en iyi verimi alabilmeyi sağlıyor.Ayrıca hata payı en az oluyor yani sağlam yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 4 Haziran 2008; 1:26:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: siroocystis1

Way bee.ne Apple ms Ne iphone mus.

hepinizin yorumlarını tek tek okudum.Arkadaslar bazılarınız gercekden o kadar ugrasmıs degısık bılgıler koymus kı ortaya bu yazıları okudukdan sonra iphone yenı cıkacak modeli 5110 kadar ozellıği olsa bıle okuyanlar alır. ama kendinizi cok kaptırıyorsunuz gıbıme geldi ne olcak hayatınmı deıscek.BEn omrumde o kadar cok urun gordum o kadar icat gordum ama emınım hiç bırı bu kadar konusulmadı.iphone u bende begenıyorum ama sız hastası olmussunuz. YA millet ekmek bulamaz bzmkıler iphone larını satıp yenısını almaya kalkar.

Apple pazarlaması ınsanları kendıne o kadar baglamıs kı mıllet artık ısı gucu bırakmıs iphone beklıyor.

İnsan yemeye içmeye sigaraya ve iphone dayanamıyor. sankı iphone olmazsa yasayamazmıs gııb gelıor bana bazıları. altı ustu makına 1 yıl sonra yenısı cıkar abartmayın isinize gucunuze bakın.>FORUMDAKİ EN GEREKSIZ MUHABBET İPHONE MUHABBETI BANA GORE.

kimse kızmasın darılmasın herkez dusuncesını yazmıs bende yazdım.Keske cıkmasada insanlarımız parası bosuna gıtmese.Amerikada yasamıyorz

iphone masrafi=tel fiyatı + vodafone tarifesi+kdv+öiv+mtv+stv+itv+......................uzar bole.
    BEN NE İNSANLAR GORDUM CEBINDE 2 MİLYARLIK TELEFON AMA KONUSACAK kKONTURLERİ YOK AMAC SIK BIR AKSESUAR

kendi fikrini belirtmişsin saygı duyarım fakat katılmadığım bikaç noktayıda belirtmek isterim..

1.para kavramı göreceli bir kavramdır. birinin "lüks"ü diğerinin "sıradan"ı olabilir. millet yemeye ekmek bulamıyor mevzusu derin bir mevzudur. millet yemeye ekmek bulmazken biz internete yer ay milyonlar ödüyoruz. yazıklar olsun bize o zmn...

2.donanım forumlarına bakarsanız çıkmak üzere olan bir ekran kartı bile haftalarca tartışılıyor. millet eski ekran kartını satıp yenisini takınca "upgrade" oluyor. biz telefonu satıp yenisi alınca neden "israf" oluyor?

3.bu forumda yeni çıkcak bişey tartışılmaz ise herkes nasıl olsa yenisi çıkar deyip işine gücüne baksa böyle bir forum olurmuydu. daha dorusu tüm internette forum diye bir kavram olurmuydu?

4.piyasaya sürülme sürecine girmiş sadece teknolojik anlamda deil hem bilgisayar donanım-yazılım ürünleri, motor sanayii arabalar oyun konsolları vs vs vs vs... sadece türkiyede değil tüm dünya forumlarında aynen bu şekilde takip ediliyor. örneğin engaget.comda her yapılan anonsun altında 100 üzeri yorum yapılıyor. her gün engaget'da en az 30 yeni ve sadece "teknoloji" başlığı altındaki ürünlerin tanıtımı yapıldığını varsayarsak burdaki sadece türkler tarafından kullanılan bir forumdaki 5 sf yorum bence normal...

5.şuan "3g'li gpsli wifi'li dokunmatik ekran qwerty klavyeli bi telefon" + "ipod" + "media oynatıcı" almaya kalksak 1500$ 'dan daha fazlaya mal olur. iphone gibi çok yönlü bir alete 399$ gibi fiyata almakla bence israfsan çok kar ederiz. iphone'un bu kadar beklenmesindeki bu kadar çok göz önünde olup tartışılmasındaki neden de budur bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Haziran 2008; 3:40:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: siroocystis1

Way bee.ne Apple ms Ne iphone mus.

Yani bizim yaptığımız son derece olağan bir şey...Macworld önceside aynı şeyleri yaparız Mac Expo önceside,WWDC önceside anlayacağın Apple'ın ürün tanıtımı yapmadan önce biz bunlar her zaman yaparız zaten...Bu iPhone sevdasından çok Apple'la biraz daha fazla ilgili olmaktan kaynaklanıyor...

-------

Cnet Apple Apps Store'un Pazartesi günü açılacağını duyurdu...

Bu arada Mac sitelerinde 1.Nesil iPhone Nasıl Satılır diye makaleler yazılmaya başlanmış durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 4 Haziran 2008; 6:41:53 >

• Yeni iPhone'un sunduğu çokl fazla bir şey yok 3G dışında. O da Türkiye'de yok zaten. GPS derseniz zaten cihazın bataryasındaki sorun yoğun kullanımda kendini gösteriyor ve neredeyse her gün şarj etme durumu var. GPS kullanımında bu daha da sıklaşacak demektir. 32 ya da 64 Gb model çıkarsalar, HCSD kart yuvası olsa, bataryası 1 hafta gitse, divx, flash problemini çözseler, 5 ya da 7 mp kamera ekleseler, realtime h264 encoding getirseler işte o zaman iyi ki bekleyip iPhone 2 almışım derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 4 Haziran 2008; 8:48:38 >
  • Bugünün bir haberi de dediğim gibi, yazılımla ilgili. İnsanlar bu kadar iPhone'a yönelmişken, Apple 10.6'yı çıkarabiirmiş. 2009'da sunabilirmiş bu işletim sistemini.

İlginç bir iddaa ancak olabilir. Çnkü Leopard sunumunda Apple 12-18 ay arası bir işletim sistemi yayınlayacayız artık demişti Steve. Yani özetle iş sadece iPhone değil, bu sebeple deli gibi donanım güncellemesi beklemek yanlış. Bir iki estetik ve 3g diyelim

-Bu arada Apple divx konusunda bir şey yapmaz. Nedense hiç mi hiç sevmiyorlar divx'i.Varsa yoksa .mov, h264

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 4 Haziran 2008; 8:55:27 >
  • Her ne olursa olsun apple firması öyle ya da böyle reklamını iyi yapıyor.
    Bu tür yeni çıkacak cihazlar için hep ilk aldığım telefonu alıp ta kullanamadığım günleri hatırlarım. Kullanamadığım diyorum çünkü, Nokia'lar Türkiye'ye yeni girmiş ve daha henüz bir kaç gün olmuş Türkiye'de cep telefonu kullanmaya başlayalı ve ben Türkcell 232 ile başlayan bir telefon almıştım.Hiç unutmam ki o zaman TL olarak 1000 tl üzerinde para vermiştim.Telefonu aldık almasına ama inanır mısınız,ceptelefonu olan birisiyle konuşacak insan aradım.Bu tam 2-3 ay kadar sürdü.Herkes elimde "pardon kemerime takılı diyecektim :)"cep telefonu görünce,insanlar beni işaret ederek,bakın bunda cep telefonu var diyorlardı.Var olmasına var ama İstanbul içinde bile ulaşamama sorunu yaşıyordum. :) Yani Türkiye'ye bir teknoloji gelmiş ama onun niğmetlerinden yararlanamıyordum. :( Yeni çıkacak olan ürünler de öyle. Teknoloji hep bir kaç adım önde gidiyor ama biz ona yetişemiyoruz ve mevcut olmasına rağmen,hala arkasından yetişmeye çalışıyor,bu niğmetlerinden yararlanamıyoruz.Hem bu imkan olsa bile kaç kişi bu niğmetten faydalanacak? MMS günde kaç kişi kullanıyor? Ya da görüntülü haberleşmeyi kaç kişi kullanıyor? Diyeceğim o ki Teknoloji'ye yetişmek ekonomik anlamda her türlü mümkün görünmüyor.Cihazını alırsınız ama o özellikler hep orada kalır.Sorulduğunda,sadece cihazımızda var olduğu söyler geçeriz. Ne zaman ki,yeni teknolojilerin kullanımı da normal bir seviye ye indirilirse,işte o zaman gerçek iletişim çağı yakalanır. Hiç kimse üzülmesin ki ben yeni çıkan veya çıkacak olan telyefondan alamıyorum diye.Şahsen ben üzülmüyorum ve sadece yeni gelişmeleri takip ediyorum.Ne getirecek,ne götürecek.

• arkadaşlar cihaz dışardan gelcek doğubankta 50-100 lira versek pasaporta kayıt ve kırma işlemini yaparlarmı en önemlisi pasaporta kayıt işlemini arkadaşım imei kopyalama yoluna giderek bu problemi çözmüş ama o yol yasadışıymış bu doğrumudur
  • Dostlar, yaptığınız hararetli yorumlardan sonra satın almaya karar verdiğim 8gb phone'dan vaz geçip 3g'yi beklemeye karar verdim.Fakat açıkcası benim için önemli olan ilk şey ürünün fiyatı.Fiyatlar da değişme olacak mı acaba ? Yani bana öyle geliyor ki, ( genelde ülkemizde böyledir) bi ürün yeni çıktığında ve ülkemize giriş yaptığında, değerinin üzerinde (spot olsa dahi) satılmaya başlar.Bu özellikle uzun süre yeni modelin çıkmasını bekleyip çıktığı gibi almak isteyenler için problemdir.700 ytl ise fiyatı, 850 denir.Bunun hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

Ayrıca ürünün ülkemize gelme aralığı ne olur? Garanti olayının önemi yok, forumlardan satışa başlanabileceği tarih tahmininizce ne olur diye sorayım : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Syn7ax

Dostlar, yaptığınız hararetli yorumlardan sonra satın almaya karar verdiğim 8gb phone'dan vaz geçip 3g'yi beklemeye karar verdim.Fakat açıkcası benim için önemli olan ilk şey ürünün fiyatı.Fiyatlar da değişme olacak mı acaba ? Yani bana öyle geliyor ki, ( genelde ülkemizde böyledir) bi ürün yeni çıktığında ve ülkemize giriş yaptığında, değerinin üzerinde (spot olsa dahi) satılmaya başlar.Bu özellikle uzun süre yeni modelin çıkmasını bekleyip çıktığı gibi almak isteyenler için problemdir.700 ytl ise fiyatı, 850 denir.Bunun hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

Ayrıca ürünün ülkemize gelme aralığı ne olur? Garanti olayının önemi yok, forumlardan satışa başlanabileceği tarih tahmininizce ne olur diye sorayım : )

COD cu kardesim ne 850si ,, en az 2 kati olur fiyat

ayrica beklemekle ii karar aldin bende ayni karari aldim cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhamadko -- 4 Haziran 2008; 11:37:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mhamadko

quote:

Dostlar, yaptığınız hararetli yorumlardan sonra satın almaya karar verdiğim 8gb phone'dan vaz geçip 3g'yi beklemeye karar verdim.Fakat açıkcası benim için önemli olan ilk şey ürünün fiyatı.Fiyatlar da değişme olacak mı acaba ? Yani bana öyle geliyor ki, ( genelde ülkemizde böyledir) bi ürün yeni çıktığında ve ülkemize giriş yaptığında, değerinin üzerinde (spot olsa dahi) satılmaya başlar.Bu özellikle uzun süre yeni modelin çıkmasını bekleyip çıktığı gibi almak isteyenler için problemdir.700 ytl ise fiyatı, 850 denir.Bunun hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

Nickten çıkartamadım ama tanıyor muyum acaba seni : )
    Fakat iki katı olayı canımı sıktı, eğer fiyatta 2 katı artış olacaksa isterse uydudan yayın alıp hotbird'e bağlansın yine vermem ki o parayı ona : ) Şu an ki iphone'lar da gayet gözüme yeterli görünüyor..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mhamadko

quote:

Nickten çıkartamadım ama tanıyor muyum acaba seni : )
    Fakat iki katı olayı canımı sıktı, eğer fiyatta 2 katı artış olacaksa isterse uydudan yayın alıp hotbird'e bağlansın yine vermem ki o parayı ona : ) Şu an ki iphone'lar da gayet gözüme yeterli görünüyor..

taniyip tanimadigini bilmiyorumda bir cok kez klan maci yaptik cod2 de karsi karsiya

neyse fiyat icin baya arastirmak lazim , 2 gun once sormaya gittim dogubankta 8gb iphone icin biri 775ytl dedi oburu 850 dedi biri ise 900 dedi ole iste herkes kafasina gore fiyat veriyor yoksa 8gb in fiyatlar yurtdisinda baya dustugunu duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhamadko -- 4 Haziran 2008; 11:46:07 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.