Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: siroocystis1

Way bee.ne Apple ms Ne iphone mus.
    sız hastası olmussunuz. YA millet ekmek bulamaz bzmkıler iphone larını satıp yenısını almaya kalkar.

Apple pazarlaması ınsanları kendıne o kadar baglamıs kı mıllet artık ısı gucu bırakmıs iphone beklıyor.

BEN NE İNSANLAR GORDUM CEBINDE 2 MİLYARLIK TELEFON AMA KONUSACAK kKONTURLERİ YOK

en iyi mesaj buydu bence =)
  • fatihkk..
    Abi haklısın wwdc'nin tarihi de zaten yaz sezonuna göre belirleniyor, ancak; macrumors'un haberine göre iphone amerikalılar'ın yeni bir telefona verebileceği rakamı yükseltmiş. Yani 30 milyon genç var ama bunlar bizim gibi değil ki...

Biz de babam işçi annem ev hanımı diyen çocuk ya da ne biliyim babam emekli falan diyen pek çok gencin(kesinlikle meslekleri, gelirleri eleştirmiyorum) cebinde iPhone olmasa da 200-300 dolar arası(en az) fiyat biçilen cihazlar göryoruz. Bu bizim trendimiz ancak abd ve avrupa böyle değil. 3. sınıf ülkeler bu konuda daha savurgan.

Eğer yabancı bir tanıdığınız, Hele bir İngiliz dostunuz, hocanız falan varsa onların kıyafetlerine ne biliyim gelirlerine gore kullandığı cihazlara bakın. İngilizce hocamı hatırlıyorum mesela, iPod'umu görmştü. Hemen yine söylenmeye başlamıştı ''ben siz anlamıyooo bu musrif bu musrif turkeeyeee'' diyodu. hay allahım

• quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

fatihkk..
    Abi haklısın wwdc'nin tarihi de zaten yaz sezonuna göre belirleniyor, ancak; macrumors'un haberine göre iphone amerikalılar'ın yeni bir telefona verebileceği rakamı yükseltmiş. Yani 30 milyon genç var ama bunlar bizim gibi değil ki...

Biz de babam işçi annem ev hanımı diyen çocuk ya da ne biliyim babam emekli falan diyen pek çok gencin(kesinlikle meslekleri, gelirleri eleştirmiyorum) cebinde iPhone olmasa da 200-300 dolar arası(en az) fiyat biçilen cihazlar göryoruz. Bu bizim trendimiz ancak abd ve avrupa böyle değil. 3. sınıf ülkeler bu konuda daha savurgan.

Eğer yabancı bir tanıdığınız, Hele bir İngiliz dostunuz, hocanız falan varsa onların kıyafetlerine ne biliyim gelirlerine gore kullandığı cihazlara bakın. İngilizce hocamı hatırlıyorum mesela, iPod'umu görmştü. Hemen yine söylenmeye başlamıştı ''ben siz anlamıyooo bu musrif bu musrif turkeeyeee'' diyodu. hay allahım

öncelikle seviyeli cevabın için teşekkür ederim. yazarken dedim şimdi ters birisiyse kavga başlar

birçok kere yurtdışında bulundum, ve Türkiye'de gerek yaşayan gerek te gezmeye gelen birçok yabancı arkadaşım oldu. Söylediğin eski (görünümlü) elbiseler giyinmeleri, eski telefonlar kullanmaları konusunda %sonsuz haklısın. Ben de ilk gördüğümde çok yadırgamıştım bunu fakat daha sonra alıştım. Şuan da dahil olmak üzere yabancı tanıdıklarımın ellerindeki telefonlar 3310, 3510, 6210 gibi telefonlar aklıma ilk gelenler.

Yanlız burada kaçırdığımız bir nokta olabilir, kişisel gözlemlerime dayanarak söylüyorum bunları tabi bilimsel bir altyapısı yok

35 yaş ve üstü -özellikle Avrupalı- kişiler birşey alırken ucuzuna kaçmadan paraya kıyıp en iyisini alıyorlar ve aldıkları birşeyi çöpe atılacak hale gelmeden kullanmayı bırakmıyorlar. Örneğin elbiseleri çok eski görünümlü deriz ama adam bir ceket alıyor Boss'dan mesela 2000-3000 Euro'ya e haliyle 10 sene giyiniyor Aynı şey telefon içinde, bilgisayar içinde geçerli.

Fakat ABD'liler, ABD'li gençler ve Avrupa'lı gençler için aynı düşünceleri paylaşamayacağım. Çünkü tüm arkadaşlarım herşeyin en hayvani en aşırı olanını alıp kullanıyorlar. Bu da tüketim toplumu olmanın ve emperyalizmin bir sonucu olsa gerek. Bu Dünya'nın neresine giderseniz değişmiyor.

Şimdi bu iki durumu şu şekilde bağlayayım ve bir çıkarımda bulunayım kendimce; bu sevgili (!) kardeşlerimiz gençliklerinde -her ortamda olduğu gibi- yemedikleri bot kalmadan herşeyin tadına bakıp herşeye doyuyorlar belli bir yaşa geldiklerinde de rahata erip minimal bir yaşantı sürüyorlar. Çünkü adam o saatten sonra kendini Iphone ile ispatlama ihtiyacı duymuyor.

Biz Doğu toplumlarında ise gerek kültürel faktörler gerek ekonomik nedenlerden dolayı gözünü tam olarak doyuramıyor ve her dönem kendine uğraşacak başka bir meşgale buluyor. Bu kimi zaman 60'lık amcaların 20'lik kız sevdası olarak, kimi zaman şehrin içindeki hayvani bir jip olarak, kimi zaman da Iphone olarak çıkıyor

Her neyse konu saptı Iphone'dan geldi toplum yapılarına... Bunlar boş işler de Iphone'da dahili GPS olacak mı acabaa

• Acaba WWDC'nin açılışında Steve "One More Thing" diyecek mi??Diyelim dedi ne çıkacak
  • fatihkkk

Amerikalı çok tanıdığım yok. Yaşayan bir iki arkadaşım, tanıdığım var. Aşırıyı sevdiklerini biliyorum ama Abd'de iPhone şekli itibariyle aslında çok da gençlere hitap etmiyor. Onlar daha çok iPod'a yöneliyor. Bu da bir faktor. Ayrıca ABD'de daha çok iş telefonu olarak pazarlanmya başlanacak iPhone. Blackberryi geçmeye çalışacak. Bu da daha çok yazılımla yapılabilir. Bu yüzden iş adamları için iPhone 2 lüks kalır. 1. nesil, yazılım güncellemesi ile çok rahat iş gorebilir.

Özetle Apple, artık rotayı ABD'deki iş piyasasına ve Avrupalı gençlere kırıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Acaba WWDC'nin açılışında Steve "One More Thing" diyecek mi??Diyelim dedi ne çıkacak

''Snow Leopard''
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salleen

quote:

Orjinalden alıntı: siroocystis1

Way bee.ne Apple ms Ne iphone mus.
    sız hastası olmussunuz. YA millet ekmek bulamaz bzmkıler iphone larını satıp yenısını almaya kalkar.

Apple pazarlaması ınsanları kendıne o kadar baglamıs kı mıllet artık ısı gucu bırakmıs iphone beklıyor.

BEN NE İNSANLAR GORDUM CEBINDE 2 MİLYARLIK TELEFON AMA KONUSACAK kKONTURLERİ YOK

en iyi mesaj buydu bence =)

hahahah

• Büyük kedi isimleri arasından snow leopard'ı seçmeleri çok ilginç gerçekten.( Henüz doğal ortamında çekememiş olduğum tek büyük kedidir.)Meraklandım şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

quote:

Acaba WWDC'nin açılışında Steve "One More Thing" diyecek mi??Diyelim dedi ne çıkacak

''Snow Leopard''

Valla bide o çıktı dimi

@Vipracing:Çektiğin resimler müthiş hepsi birbirinden güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 5 Haziran 2008; 8:50:02 >

• İşte Pazartesi günü duyurulacak olan 2.Nesil iPhone'la gelecek özellikler;

"The device supports a variety of applications, such as one or more of the following: a telephone application, a video conferencing application, an e-mail application, an instant messaging application, a blogging application, a photo management application, a digital camera application, a digital video camera application, a web browsing application, a digital music player application, and/or a digital video player application."

-Telefon
    -Video Konferansı Uygulaması
    -E-Mail Ugulaması
    -Anlık Mesajlaşma (IM) uygulaması
    -Blog Uygulaması
    -Dijital Camera Uygulaması
    -Video Kayıt Uygulaması
    -Web Browser
    -Dijital Music ve Video Oynatıcısı

Belge İçin Tıklayın

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

Bu bilgiler The US Patent and Trademark Office'den alınan bilgilere göre düzenlenmiştir...Apple'ın başvurusundan ortaya çıkan yenilikler bunlar...Ve gelecek nesil iPhone'un Windows Media Player ve Flash destekleyeceğide ortaya çıktı..

Şimdi soru şu Apple 2.0'ı bütün kullanıcılarına açacak mı???Çünkü O2'dan yapılan açıklamada yeni nesil iPhone'larla eski nesilleri değiştirebilecekleri söylenmişti...Aynı uygulamayı AT&T yaparsa iPhone 1.Jenerasyona Apple 2.0' desteğini vermeyebilir...

Kaynak:Mac Siteleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 5 Haziran 2008; 10:13:16 >

• Sadece Core Animation'a dayanan bir teknoloji olacak ve yanlızca Intel işlemci destekleyecekmiş bu Snow Leopard. Ayrıca Intel'De de 64 bit olacakmış sadece. İşte bu son ümle yıkıyor beni. Kırırım bu MacBook'u valla.
  • ahah sanırım 2. nesil almak farz oldu
  • İçimden bir ses Anlık Mesajlaşma (IM) uygulaması/Blog Uygulaması ve Video Konferansı Uygulaması için .Mac (Me) üyeliği zorunlu tutulacaktır...Gerçi bir bakımada 3G olmayan ülkelerde Video Konferansının uygulanması için bu üyelik daha mantıklı olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 5 Haziran 2008; 10:30:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Syn7ax

ahah sanırım 2. nesil almak farz oldu

biz almak isteyenler beklemisken bi kac gun daha bekleyip 2.0 i almak en mantiklisi
  • shady teşekkürler ( Taramaya vb zaman bulursam daha yukleyecegim 100 lerce foto var.)
  • quote:

İçimden bir ses Anlık Mesajlaşma (IM) uygulaması/Blog Uygulaması ve Video Konferansı Uygulaması için .Mac (Me) üyeliği zorunlu tutulacaktır...Gerçi bir bakımada 3G olmayan ülkelerde Video Konferansının uygulanması için bu üyelik daha mantıklı olabilir...

Bence bu bir secenek olacaktır. Yani zorunlu olamaz. Çünkü Apple Google ile Yahoo ile çok çok yakın ilişkide ve muhtemelen IM google'ı falan da destekleyecektir. Bir de şu var; Zaten Apps Store'da IM uygulamalrı olacağından, zorunlubile olsa kimseyi .Mac'e bu yolla çekemez Apple.

Bu arada Apps Store diyoruz ama, umarım bir kısmı shareware, freeware olan programlarda yayımlanır.
  • beni 2. nesil iphone ilgilendirmiyor.2.0 versiyon ilgilendiriyor.yani 2.0 versiyonunu elimizdeki iphone'lara yükleyemeyecekmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabflickr -- 5 Haziran 2008; 11:44:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: snek1

beni 2. nesil iphone ilgilendirmiyor.2.0 versiyon ilgilendiriyor.yani 2.0 versiyonunu elimizdeki iphone'lara yükleyemeyecekmiyiz?

Elbette yükleyebileceğiz,sadece kırılmasını bekleyecez bi müddet,ayrıca şahsen ben bi müddet de programların 2.0 destekli olmalarını bekleyeceğim,acele etmenin manası yok...

Beni AppStore ilgilendiriyor, ağzımızı açık bırakacak program ve oyunlar bizi bekliyor eminim buna, birçok büyük yazılım ve oyun firmaları satış yapabileceği bu güzel platformu bulduğu için,artık iPhone'a daha çok eğilecekler...Paypal ile de satın alma imkanı olacağı için beni asıl AppStore heyecanlandırıyor herşeyden çok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 5 Haziran 2008; 12:11:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Beni AppStore ilgilendiriyor, ağzımızı açık bırakacak program ve oyunlar bizi bekliyor eminim buna, birçok büyük yazılım ve oyun firmaları satış yapabileceği bu güzel platformu bulduğu için,artık iPhone'a daha çok eğilecekler...Paypal ile de satın alma imkanı olacağı için beni asıl AppStore heyecanlandırıyor herşeyden çok...

Aaa paypal ile satış mı yapılacak ordan ??? Ben Apple üyeliği yada AOL zorunlu diye biliyordum??iTunes'daki gibi değil mi??? Yani iTunes Store'un olmadığı ülkelerde AppStore çalışacak mı ???

@Vipracing merakla bekliyorum yeni fotoları abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 5 Haziran 2008; 13:40:56 >

• Bi yabancı forumda Paypal seçeneğinin de sunulacağı hakkında konu açılmıştı,kimse yalanlamadı,ben ona güvenerek söyledim...

Umarım bu doğru çıkar,yoksa,yine bize hüsran bize yine hasret var
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.