Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yokmu apple Tv bişey pffh inanamiorm şok edici bi gelişme =) sesli olarak nerden dinleyebiliriz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: can119

yokmu apple Tv bişey pffh inanamiorm şok edici bi gelişme =) sesli olarak nerden dinleyebiliriz ?

Sesli olarakta ben şu ana kadar dinlendiğini ne duydum ne de gördüm...Hep yazılı sunum yapılır sitelerden...
  • gülücük
  • Gel 9 haz geeell...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Gel 9 haz geeell...

• Az kaldi sabredin : )
  • Ben Engaget'ın Sadece WWDC İçerikli RSS'lerini Almaya Başladım Bile Çok İddalı Olduklarını Söylüyorlar Nerdeyse Canlı Gibi Bilgiler Eklenicekmiş

Hatta Bencillik Yapmayım Anlatıyım...

Firofox Kullanıcıları;

https://addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/5459

bu addounu indirip firofoxu yeniden başlattıktan sonra ;

Yeni gözüken RRS Barda En Sağ Tarafda "Add Feed" Butonuna tıklayın. (sağdan 4.buton)

Orda Otomatik Olarak Gözüken RSS'ler Silip..

Ad Kısmına Engaget URL Kısmına

http://www.engadget.com/tag/apple/rss.xml

Yazıp Save Deyin. Tamam'ı Tıkladığınızda Artık WWDC İle Engaget'a Eklenen tüm bilgileri siteye girip habire refresh yapmadan takip edin

(WDDC Başlayana Kadar Bu RSS Size 3G İphone Hakkında Çıkan Tüm Bilgileride Göndericektir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 6 Haziran 2008; 3:45:02 >

• Reis kamera 3mp olursa alacak mısın kesin İphone u ?? Senin için kamerada önemlidir yine yani oyüzden

quote:

Gel 9 haz geeell...
  • Apple Avustralya daki mağazalarına gizli bir kutu göndermiş durumda...Üstünede bir not düşmüş:10 Hazirana kadar açmayın

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

-----------

WWDC sunumunun yapılacağı Moscone West'de ise son hazırlıklar tamamlanmak üzere...

----------

Ve günün en ilginç haberi...Apple iPhone ve iPod Touch'ın ekranında değişkiğe gidiyor...2,8" ve 3,2" olarak piyasaya sunacağı dedikoduları geçiyor...İddia sahibi ise Tayvanlı üretici;

Apple'ın 2,8"lik ekranı 3G iPhone değilde iPhone Nano diye tanıtılması beklenen modelde yada iPod Nano 4.Jenerasyon'da kullanacağı düşünülüyor...

Kaynak:Macrumors/iLounge

Benimde düşüncem Apple ana iPhone modelinin ekranında değişikliğe gitmeyip iPhone Nano'da ve iPod Nano'da bu ekranları kullanacağıdır..iPhone'un en büyük kozu ekranıyken Steve'in değişikliğe gideceğini sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 6 Haziran 2008; 8:23:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Apple Avustralya daki mağazalarına gizli bir kutu göndermiş durumda...Üstünede bir not düşmüş:10 Hazirana kadar açmayın

Açsaydılar şu kutuyu eskisi gibi kapatırdık yine baktıktan sonra

Klasik Türk zekası böyle bir kutu gelse önce alır eline iyice bir sallar kulağını dayar ne var diye bakar sonra bir aralık arar içini görebilmek için, bir kaç gün bekler ama sonra şeytan dürter ve ne yapar eder o kutuyu 10'undan önce açar

Adamlara açmayın demişler açmamışlar, heyecan yok bunlarda

• Açıkcası bende öyle düşünüyorum.Valla şu haberi okuyunca gerildim ne yalan söyliyim,hevesim kursağımda kalıyodu

Büyültsün de küçültmesinler sakın aman

quote:

Benimde düşüncem Apple ana iPhone modelinin ekranında değişikliğe gitmeyip iPhone Nano'da ve iPod Nano'da bu ekranları kullanacağıdır..iPhone'un en büyük kozu ekranıyken Steve'in değişikliğe gideceğini sanmıyorum...
  • Kardesim (Son x Gun) yazma yerine cikti de yeter sıkıldık beklemekten ,, Gun mu sene mi yaw hic gecmiyor o gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhamadko -- 6 Haziran 2008; 12:15:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

quote:

Apple Avustralya daki mağazalarına gizli bir kutu göndermiş durumda...Üstünede bir not düşmüş:10 Hazirana kadar açmayın

Açsaydılar şu kutuyu eskisi gibi kapatırdık yine baktıktan sonra

Klasik Türk zekası böyle bir kutu gelse önce alır eline iyice bir sallar kulağını dayar ne var diye bakar sonra bir aralık arar içini görebilmek için, bir kaç gün bekler ama sonra şeytan dürter ve ne yapar eder o kutuyu 10'undan önce açar

Adamlara açmayın demişler açmamışlar, heyecan yok bunlarda

Devlet sırrından beter oldu bu iş... Adamlar nasıl merak uyandırıcaklarını iyi biliyorlar.

• 9 u gelsin çok merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ressss2005

Devlet sırrından beter oldu bu iş... Adamlar nasıl merak uyandırıcaklarını iyi biliyorlar.

Kullanıcıyı etkilemeyi çok iyi biliyor Apple...
  • Yeni çıkacak olan iPhone Almanyada yada İtalyada ne zaman satışa çıkar arkadaşlar tahmini bişi söyleyebilirmisiniz?Ayrıca fiyatlar Türkiyeye göre ucuz olurmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

Yeni çıkacak olan iPhone Almanyada yada İtalyada ne zaman satışa çıkar arkadaşlar tahmini bişi söyleyebilirmisiniz?Ayrıca fiyatlar Türkiyeye göre ucuz olurmu ?

Bütün Avrupa'da Tatil Dönemi girmeden (En geç Ağustos) satışa sunmak istiyormuş Apple...Temmuz-Ağustos gibi bütün Avrupa'da satışa çıkacaktır...

Almanya ile Türkiye fiyatlarının aynı olacağını düşünüyorum (Sözleşme hariç,499 Euro,599 Euro gibi bir fiyatlandırma olacaktır)
  • iPhone OS X reklamı daha çok yapılıyor. Yazılımda olacak gelişme sanki daha fazla olacakmış gibime geliyor nedense..
  • Bence O Ekranlar Çıkması Muhtemel İpod Touch ve İpod Touch Nanonun Ekranları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Reis kamera 3mp olursa alacak mısın kesin İphone u ?? Senin için kamerada önemlidir yine yani oyüzden

quote:

Gel 9 haz geeell...

belli olmaz valla

iPhone'da 3.5"ten aşa düşmez diye düşünüyorum. Düşerse de bahsedildiği gibi 2.8" yapar harbiden telefon yapar yani cep telefonuna benzer.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.