Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LAN AHANDA BURAYA YAZIORM STEVE ÇIKCAK VE PİŞKİNCE SOFTWARE OLAN 2.0 I TANITACAK.

kardeşler ben inanmıyorumya 3g iphone un çıkacağına. sanki biraz macbook air hikayesine dönecek gibi bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Apple Avustralya daki mağazalarına gizli bir kutu göndermiş durumda...Üstünede bir not düşmüş:10 Hazirana kadar açmayın

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

Açsaydılar şu kutuyu eskisi gibi kapatırdık yine baktıktan sonra

Klasik Türk zekası böyle bir kutu gelse önce alır eline iyice bir sallar kulağını dayar ne var diye bakar sonra bir aralık arar içini görebilmek için, bir kaç gün bekler ama sonra şeytan dürter ve ne yapar eder o kutuyu 10'undan önce açar

Adamlara açmayın demişler açmamışlar, heyecan yok bunlarda

resim fake...resim üzerindeki sözde gizleme işine yarayan siyah dikdörtgenler perspektif açısından biraz hatalı değil mi sizcede??

yani eğer Apple siyah dikdörtgenleri futbol sahalarında kalenin sağına ve soluna serilen bakıldığı açıdan 3 boyutlu gözüken,aslında 2 boylutlu olan afişler gibi dizayn etmediyse bu dikdörtgenlerin kamera yüzeyine degil de kutu yüzeyine paralel olması gerekmez miydi??

• quote:

Orjinalden alıntı: willbecoder

quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Apple Avustralya daki mağazalarına gizli bir kutu göndermiş durumda...Üstünede bir not düşmüş:10 Hazirana kadar açmayın

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

Açsaydılar şu kutuyu eskisi gibi kapatırdık yine baktıktan sonra

Klasik Türk zekası böyle bir kutu gelse önce alır eline iyice bir sallar kulağını dayar ne var diye bakar sonra bir aralık arar içini görebilmek için, bir kaç gün bekler ama sonra şeytan dürter ve ne yapar eder o kutuyu 10'undan önce açar

Adamlara açmayın demişler açmamışlar, heyecan yok bunlarda

resim fake...resim üzerindeki sözde gizleme işine yarayan siyah dikdörtgenler perspektif açısından biraz hatalı değil mi sizcede??

yani eğer Apple siyah dikdörtgenleri futbol sahalarında kalenin sağına ve soluna serilen bakıldığı açıdan 3 boyutlu gözüken,aslında 2 boylutlu olan afişler gibi dizayn etmediyse bu dikdörtgenlerin kamera yüzeyine degil de kutu yüzeyine paralel olması gerekmez miydi??

ya o siyah dikdörtgenleri pc ortamında adresi gizlemek için yapmışlar. onları diyorsun demi?

hani sahibinden.com da felan arabanın plakasını gizlemek için yaparız ya. o iş. ama banada mühürde perspektif hatası var gibi geldi

• muhre yazıyı yazarken dikkat ettim...

bi an içeriği gizlemek için gerçek siyah bant tipi bişey yapıştırıldı sandım...ama adresi gizlemek için yapılmış sanırım sozde...kafam acaip bulanık bu aralar...

bilemyorum o kadar çok fake haber çıkıyor ki,zaten yeni iphone çıkarılacagına pek inancım yoktu,şimdi çıkmayacağına eminim gibi...
  • o kutu benim elime geçse direk okumadan saldırırım açmak için(içinde iphone vardı demi)
  • Arkadaşlar tamam iPhone 3G gelir veya gelmeyebilir ama bu yoldayken piyasada o kadar çok "sahtekar" var ki. Adamlar sırf EGO'larını tatmin etmek için ortaya bir yalan atıyorlar, milleti peşinden sürüklüyorlar. Güvenilir kaynaklar dışındaki yerleri kaale bile almayın. Yani her gördüğünüz şeye inanmayın :)

willbecoder çok güzel açıklamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

LAN AHANDA BURAYA YAZIORM STEVE ÇIKCAK VE PİŞKİNCE SOFTWARE OLAN 2.0 I TANITACAK.

kardeşler ben inanmıyorumya 3g iphone un çıkacağına. sanki biraz macbook air hikayesine dönecek gibi bu

eğer öyle bişi olursa iphonelarını satanlar çıldırır
  • Öyle bir şey olmaz Çünkü herşey çok ortada bu sefer.Ayrcıa şu var; Bu kutu sahte değil, daha öncede böyle kutular ortaya çıkardı. O siyah yerlerde bilgisayarda alıcının adresini gizlemek için yapılmış. Lakin Apple o bayiyi bulsa Ressellerlık falan hayal olur bir de mahkeme ile uğraşırlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

LAN AHANDA BURAYA YAZIORM STEVE ÇIKCAK VE PİŞKİNCE SOFTWARE OLAN 2.0 I TANITACAK.

eğer öyle bişi olursa iphonelarını satanlar çıldırır

ya yok cidden. genelde wwdc de giriş yapıldıktan sonra tanıtım yapılacaksa yapılır ve yanlş hatırlamıorsam bundan önceki wwdc çizelgelerinde(macbook air için felan) bu gözüküyordu. şimdi ise tamamen software üzerine kurulu. bilemiyorum.

ya birde açıkçası çıkacağına inanmak istemiyorum.

• bence çıkacagın en saglam destekleyen sebep pdaparts.com isimli sitenin "coming soon" olarak iphone 2(gen 2) adı altında iphone 2 yedek parçalarının ilanlarını sitede yayınlamaya başlaması...

ama bence çıkmayacak :D
  • quote:

bence çıkacagın en saglam destekleyen sebep pdaparts.com isimli sitenin "coming soon" olarak iphone 2(gen 2) adı altında iphone 2 yedek parçalarının ilanlarını sitede yayınlamaya başlaması...

işte bunu diyorum. eğer çıkmazsa birilerinin canı fena yanacak. düşünsenize delinin biri bir taş attı...
  • Arkadaşlar çok çok ciddi kanıtlar var. iPhone'u olanlar çıkmayacak hayali kurmasın ya. O kadar emek verdik
  • şu an ki iphone kullanıcılarıda yeni yazılımın getireceği güzellikler ile avutsunlar kendilerini tıpkı benim yaptığım gibi

eğer yeni iphone da en büyük fark gps ve kamera olursa üzülmem çünkü pek kullanmadığım şeyler ama onun dışındaki her yenilik benide etkiler
  • benim tahminim iphone 32gb çıkabilir...ama firmware ı falan hepsi aynı olur....

aynı zamanda eğer böyle bir cihaz çıkarsa -hani 3g özellikli , 32 gb hafızalı , 3 veya uzeri mp kameralı - yine bu yeni çıkan cihazın da sistemi iphonelar la tamamen aynı olur...ve bu muhtemelen beta aşamasındaki 2.0 versiyonu olacak....

iphone 8gb ve 16 gb sahibi olan arkadaslar yeni cihaz çıkarsa bizimkilerde 2.0 desteği olmayacak diye üzülmesinler...zaten SDK 2 nin tanıtımı iphone 8 gb (veya 16 farketmez aynı firmware) ile yapıldı...

tabi kişisel düsüncelerim (veya haberlerim :P :P :P) oldugunu belirteyim

• Bekleyip göreceğiz bakalım.Şunun şurasında kaç gün kaldı ki?
  • quote:

quote:

bence çıkacagın en saglam destekleyen sebep pdaparts.com isimli sitenin "coming soon" olarak iphone 2(gen 2) adı altında iphone 2 yedek parçalarının ilanlarını sitede yayınlamaya başlaması...

işte bunu diyorum. eğer çıkmazsa birilerinin canı fena yanacak. düşünsenize delinin biri bir taş attı...

Komplo Teorileri
  • 2 gün kaldı. Ulen ilk defa bu kadar heycan yaptı ya Steve Jobs sunumu
  • Bu ne yahu. Sözlükte Pazartesi satışa çıkcak diye yazmış eleman :)

quote:

tüm dünyada satışları bu pazartesi başlayacaktır. amerika'daki fiyatının 399-499 $ arasında olması bekleniyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eaststreetz

Bu ne yahu. Sözlükte Pazartesi satışa çıkcak diye yazmış eleman :)

quote:

tüm dünyada satışları bu pazartesi başlayacaktır. amerika'daki fiyatının 399-499 $ arasında olması bekleniyormuş.

Amerikada pazartesi satışa büyük ihtimalle sunulur...

Bu arada yukarıdaki resmin daha büyük boyutlusu;

http://mactalk.com.au/images/IMG_0497.jpg

2Gün sonra büyük ihtimalle piyasaya çıkacaktır yeni nesil iPhone...Çünkü son 1 ay içinde çok ciddi ipuçları sitelere düştü..Birde Dedikodu siteleri işlerinde başarılıdır çoğu ürünün çıkacağını önceden bilirler....

Tabiki Dağ farede doğurabilir Steve'den beklenir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 7 Haziran 2008; 0:50:49 >

• pazartesi tanıtılacağı kesinmi?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.