Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fatihhk

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

farklı bir altyapı ha. konuya hakim olmadığın gerçekten çok belli

konu dağılmasın bence şurayı bir oku :http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sazan

nese farklı bir altyapı olmaz ama işlemci falan çok ciddi bir gncellemeye giderse kırma işleme 1 hafta değil 1 ay sürer o olur yani

• Ben İşlemcide güncellemeye gideceklerini düşünüyorum..Çünkü eklenecek uygulamaların rahat çalışabilmesi için işlemci güncellemesine gidilmesi gerekiyor...

Ekleme:1 Gün 23 saat kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 7 Haziran 2008; 20:11:58 >
  • kaç yıllık eski bir teknoloji olduğu için her köşe başında elinde 3g telefonu ile görüşme yapanlar var demi =))

quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

Sizde biraz gerçekçi olun arkadaşlar, 3G gibi kaç yıllık eski bir teknoloji eklenecek diye ssanki iki model arasında dağ kadar fark olacakmış gibi abartıyorsunuz...

Biraz araştırma yapalım lütfen, ne nedir bilelim, 3G sanki üst düzey birşey..

• bildirgecte böyle bir makale var...

http://www.bildirgec.org/yazi/iphone2-gizlice-geliyor

• Hala olaya sadece 3g yönünden bakabiliyorsunuz ya kutluyorum sizi.Bi at gözlüklerinizi çıkarsanızda bakabilseniz etrafınızada !!! ...

Laf atmıyorum kimse yanlış anlamazsın,kimseye herhangi bir anlam yüklemiyorum.Ancak burada 7 sayfadır 3g dışında neler neler konuşuluyor ağırlıklı olarak.Bunu da mı görmiyorsunuz yaaav ??

quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

Sizde biraz gerçekçi olun arkadaşlar, 3G gibi kaç yıllık eski bir teknoloji eklenecek diye ssanki iki model arasında dağ kadar fark olacakmış gibi abartıyorsunuz...

Biraz araştırma yapalım lütfen, ne nedir bilelim, 3G sanki üst düzey birşey..

• Arkadaşlar an itibariyle (Yerel saat ile devre arası)engadget'e şöyle bir görüntü düştü.Kutunun açılacağı belli idi ve bence gerçek olma şansı var.(Engadget yalanlasada)

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Arkadaşlar an itibariyle (Yerel saat ile devre arası)engadget'e şöyle bir görüntü düştü.Kutunun açılacağı belli idi ve bence gerçek olma şansı var.(Engadget yalanlasada)

super bence diger resimlerin arasinda en gercekcisi ve en guzeli bu. eger boyle olacaksa yeni model super olur. walla cok begendim.

• vatana millete hayırlı olsun
  • Engadget yorumlarına bakarsanız eğer, şu ondeki kamera için sanki paintte yapılmış gibi diyorlar.Bilen varsa,(photoshop insanları :p) yorumlarını sakınmasın.
  • Bu cihazın çıkma ihtimali ile ilgili haberler, normal iphone fiyatlarını dibe vurdurdu, artık 500 liraya falan satılır oldu ikinci el iphone lar.
  • Kesinlikle fake. Bunun için photoshop bilmeye gerek yok paintte yapıldığı çok açık. Yakınlaştırıp kendiniz bakın

• Bana görede gerçek değil gibi duruyor.Ama çok düşük çözünürlük ve kötü bir fotodan %100 şudur diye bir karar vermek zor.Beni daha çok haberin kaynağı ve niteliği fake olduğunu düşünmeme neden oluyor.
    Not : Yansımada hata var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

Kesinlikle fake. Bunun için photoshop bilmeye gerek yok paintte yapıldığı çok açık. Yakınlaştırıp kendiniz bakın

dediğin gibi fake olduu fışkırıyor. benim paintte yaptıım manzara resimlerine benzemiş
  • Financial Times Apple'ın 2.Nesil iPhone'u şimdiki iPhone'lara göre daha ucuza satacağını dair bir şeyler söylüyormuş..Hepsini okumadım ama buyrun link;

http://www.ft.com/cms/s/0/6da5faa8-33f0-11dd-869b-0000779fd2ac.html?nclick_check=1
  • quote:

Orjinalden alıntı: switel

super bence diger resimlerin arasinda en gercekcisi ve en guzeli bu. eger boyle olacaksa yeni model super olur. walla cok begendim.

Mesela hangi özelliklerini beğendin bu resimde.? Eskisine göre nasıl bir fark?

Benim gördüğüm şuan ki iphone'a göre siyah olan yerler gümüş, gümüş olan yerleri de siyah ve fake bir ön kamera..
  • resim hiç gerçekçi değil bencede ama renkler güzel olmuş
  • bence iphone 2'deki on kamera ust resimlerden birindeki gibi kare seklinden ziyade son resimdeki gibi nokta seklinde olur.
  • Sabredin yatıcaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz yeni iphone'u görücez
  • sevgili noel baba steve,

ailecek iphone'larimizi sattık yenisi çıkacak diye, umarız kimse hayal kırıklığına uğramaz. senden (yeni ürününden) beklentilerimiz:

-daha iyi bir kamera

-video özelliği

-gps olsa da olur olmasa da, offline google earth iyi olur mesela

-önde kamera olsun, ama sırf 3g için değil, skype ve msn ile de video konferans yapabilelim, webcam gibi kullanalım.

evet arkadaşlar, bir taraftan seviniyorum ama bir taraftan tedirginim, herşeyi sil baştan yaşayacağız gibi geliyor, git iphone al, kırıldı mı , kırılmadı mı bekle, çinden xsim getirt, software ile kır, kartı törpüle, off bu çile biter mi (ilk iphone alan arkadaşlar beni iyi anlıyordur) Pazartesi ak koyun kara koyun belli olacak, yukarıda saydığım özelliklerde bir alet çıkarsa ışık hızıyla almak niyetindeyim. bizi hayal kırıklığına uğratma steve amca.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.