Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Orjinalden alıntı: Kuray

Arkdaşalar iPhone 3G için BodyGuardZ Satışları Başladı Fakat..İnternet Sayfalarında Şekil Yok

Aksesuar satışı 2.Jenerasyon iPhone'un geleceğini garantiliyor ama tanıtımının ne zaman yapılacağını garantileyemiyor...Eğer yarın olmazsa bile en geç Haziran 29unda tanıtımının yapılacağını düşünüyorum...

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

http://www.bodyguardz.com/Apple_iPhone_2nd_Gen_PRE_ORDER_p/nl-baip-0608.htm

Shady yarın tanıtılmama gibi bi olasılık olduğunu sanmıyorum.....

• Tam ozellıklerı yarın bellı olacak sanırım yanı bu ıp2 nın boyutları agırlıgı kamerasının kac MP oldugu vs gıbı.
  • bu nasıl bi iştir ya cihaz çıkmadaın aksesuarları çıkıyor.
  • annem ve babam italyadan doneli 1.5 ay oldu sımdı 2 tane telefon alsam 1.5 oldugu ıcın o pasaportlara kayıt ettiremiyormuyumuym ben kimi 2008 için 1 ay kimide 6 ay içinde oluyo dio bi aydınlatırsanız sevinirim
  • Benim de aklıma kimsenin bahsetmediği yeni özellikler geldi...

Bu yenisinde Apple kendi tema seçeneğini koyabilir. Mesela 2-3 farklı ikon ve iç menu renk seçeneği.Çünkü bütün iPhone kullanıcıları muhakkak bir tema ve renk değişimine gidiyor. Bi manada, summerboard u ekleyebilir.
    Hattaa daha da öteye gideyim,
    Mac osx deki gibi alta bir dock koyabilir, mac kullanıcıları bilirler dock un ne harika bir şey olduğunu. Hoş şu an dock diye bir program var köşeden çıkıyor ama benim bahsettiğim altta bıylu boyunca uzanan, parmağınızı üstüne bastırınca ikonları büyüyen...Şık bişi olurdu...

Bir çözümlemem daha var ( kahrolsun içimdeki şu iphone sevgisi)
    Sanki ana menüdeki ikonları istediğimiz yere konumlandıracakmışız gibi birşey doğuyor içime, yani aynen pc lerimizdeki masaüstünü düzenlediğimiz gibi. Çok kullandıklarımızı dock a at...Dosya ya da klasörleri de masa üstünde tut istediğin gibi hizala...
    Ne dersiniz???

• quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

Benim de aklıma kimsenin bahsetmediği yeni özellikler geldi...

Bu yenisinde Apple kendi tema seçeneğini koyabilir. Mesela 2-3 farklı ikon ve iç menu renk seçeneği.Çünkü bütün iPhone kullanıcıları muhakkak bir tema ve renk değişimine gidiyor. Bi manada, summerboard u ekleyebilir.
    Hattaa daha da öteye gideyim,
    Mac osx deki gibi alta bir dock koyabilir, mac kullanıcıları bilirler dock un ne harika bir şey olduğunu. Hoş şu an dock diye bir program var köşeden çıkıyor ama benim bahsettiğim altta bıylu boyunca uzanan, parmağınızı üstüne bastırınca ikonları büyüyen...Şık bişi olurdu...

Sanki ana menüdeki ikonları istediğimiz yere konumlandıracakmışız gibi birşey doğuyor içime, yani aynen pc lerimizdeki masaüstünü düzenlediğimiz gibi. Çok kullandıklarımızı dock a at...Dosya ya da klasörleri de masa üstünde tut istediğin gibi hizala...
    Ne dersiniz???

bence süper olur.. işşlh umduğumuz gibi bir alet çıkar benim içimde hala az da olsa korku var fiyasko ile sonuçlanıcak diye...

• quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

Ne dersiniz???

Öyle bir özellik zaten yokmu iPhone'da...Ocak güncellemesi ile geldi diye biliyorum...

•  3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
  • türkiye ye göre sunum yarın saat kaçta olacak ? ve ne kadar sürecek artık sayılı saatler kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

türkiye ye göre sunum yarın saat kaçta olacak ? ve ne kadar sürecek artık sayılı saatler kaldı

25 saat 48 dk sonra Steve amcam sahneye çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 8 Haziran 2008; 18:10:43 >
  • Ne Çok Fake İphone Video Chat Fotosu Çıktı Yaw...

Aha Buda Benimki ;

• quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Ne Çok Fake İphone Video Chat Fotosu Çıktı Yaw...

Aha Buda Benimki ;

Bu en güzeli ama

• quote:

türkiye ye göre sunum yarın saat kaçta olacak ? ve ne kadar sürecek artık sayılı saatler kaldı

TSI 20.00'da başlayacak diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

quote:

Bize canlı yayın yapabilecek arkadaşlar var mı ?

• valla en güzeli bu koptum süper
    quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Ne Çok Fake İphone Video Chat Fotosu Çıktı Yaw...

Aha Buda Benimki ;

Bu en güzeli ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skate12 -- 8 Haziran 2008; 18:46:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

quote:

Bize canlı yayın yapabilecek arkadaşlar var mı ?

birçok ünlü websitesi yapacaktır. kaldı ki bu başlıkta da birçok arkadaş canlı yayını aratmayacaktır

• herkesin beklentileri farkliymis, ben yarin ki sunumdan:

-yeni kasali bir macbook pro istiyorum, aralarinda bosluk olmayan klavyesine sinir oluyorum.
    -windows altinda da kullanilabilecek , msn ve diger mail hesaplarini da destekleyen bir ichat mukemmel olur.

benim beklentilerim bunlar, 2. nesil iphone'u umursamiyorum diyebilirim
  • Hakkaten iPhone değil mac odaklı olsa sper olur :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

shady_tr, ben muhtemelen 1-1e bakamıcam, sen ilk sayfaya eklermisin cihaz tanıtılınca resimleri bilgileri falan?

Tabiki...

Bu arada iPhone ekranı yine beni bitirdi ya. Bugün kullandımda arkadaşınkini baya. Animasyonlar bitirdi.
    wi-fide zayıf ama N82 3 tane buldu iPhone 1

• quote:

Orjinalden alıntı: brave5213

herkesin beklentileri farkliymis, ben yarin ki sunumdan:

-yeni kasali bir macbook pro istiyorum, aralarinda bosluk olmayan klavyesine sinir oluyorum.
    -windows altinda da kullanilabilecek , msn ve diger mail hesaplarini da destekleyen bir ichat mukemmel olur.

benim beklentilerim bunlar, 2. nesil iphone'u umursamiyorum diyebilirim

Macbook pro'nun yarın değilde 2-3 ay içersinde tanıtılacağını düşünüyorum...En son Apple yeni ürününün reklam çekimi için başvuruları kabul ediyordu...O ürün büyük ihtimalle Macbook olacaktır...

@Reis-i Eagles

Eğer iPhone'da iChat uygulaması düşündüğümüz gibi çıkarsa Wi-Fi'de güçlendirmeye gideceklerini düşünüyorum...Daha doğrusu umuyorum

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.