Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steve bekliyoruz.off çok merak ediyorum artı bi heycan da yok degil hani. resimlerde fake hani ama renkler güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skate12 -- 8 Haziran 2008; 1:21:06 >
  • valla arkadaş adam bir telefon çıkardı pir çıkardı... olan da olmayan da seven de sevmeyen de bunu konuşuyor. istediğin kadar piyasa yoklaması yapıp gizli reklam yaparak merak uyandır, istediğin metodu kullan ne yaparsan yap tasarım ve beceri güzel olmasaydı bu alet bu kadar ilgi çekmezdi. umarım yenilerin fiyatı uygun olur da eskilerini almak daha kolay hale gelir. Bir de son bir not, benim fikrime göre bu resimdeki kutunun içinde görünen haliyle çok daha güzel olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

http://www.intomobile.com/2008/06/07/3g-iphone-details-from-vodafone-employee-leaked-iphone-3g-firmware-confirms-tri-band-hsdpa-and-gps.html

3g ve gps kesin sanırm

milyon tane ızma haber, milyon atmaca haber falan firşan.

macbook air yerine devrimsel bir alet bekleniyordu kesin deniliyordu. apple pc leri yeniden yazacak diyordu.

pazartesiyi bekleyin. bir Allah bir steve bilior

• quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

farklı bir altyapı ha. konuya hakim olmadığın gerçekten çok belli

konu dağılmasın bence şurayı bir oku :http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sazan

valla belki ben bile yanılıorum

"Perhaps more importantly, we're hearing that the 3G iPhone is locked down like no other iPhone before it (which is to say, the first iPhone). The hardware bootloader exploit for jailbreaking and unlocking the iPhone has been closed, which means that jailbreaking the next-generation iPhone will be tougher - if not, dare we say it, impossible. Let's hope the iPhone Dev Team's Pwnage Tool works with the new firmware."

• Araya tanıdık soksak steve dediğiniz kişiden belki bişeyler öğreniriz

Bişey demeyin bana Türk aklı işte napim
  • walla ben steve abiyle konussam 2 dakkada ogrenirdim herseyi
  • arkadaş ne ayfonmuş
  • Bu arada 2.Jenerasyon iPhone kolayca kırılacak diyorduk ama Reis'in koyduğu linkteki genel bilgiler kırdırmayı düşünen kullanıcılar için hayal kırıklığı olabilir;

The back is gloss black.
    The 4 models we have have a black skin wrapped around the back and glued into place. This is how they came from Apple.
    All are running v2.0 of the firmware.
    The bootloader hardware exploit is now fixed.
    The phone is running V 04.41.01 modem software.
    The phone is locked down like no phone has ever been. At this stage, you can’t jailbreak it and you can’t hardware unlock it.
    There is an added icon for contacts. This allows you to go straight to your contacts without having to hit the Phone icon first.
    The GPS works very well. It will attempt to obtain your position via WiFi first, cell tower second, then satellite third. The accuracy appears to be within 3 meters.
    We were getting a data transfer of 140kbps on average. It droped down to 70 kbps when we went inside.
    Apart from that, the “feel” is much the same. The phone is smaller (I would say 20 percent) and it is noticable when you pick the unit up.

Ama şu var ki o kilidi koyanda insan kıracak olanda insan...Eğer Apple istediği satış grafiğine 30ülkede ulaşırsa kırmanın zor olacağını düşünüyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Bu arada 2.Jenerasyon iPhone kolayca kırılacak diyorduk ama Reis'in koyduğu linkteki genel bilgiler kırdırmayı düşünen kullanıcılar için hayal kırıklığı olabilir;

The back is gloss black.
    The 4 models we have have a black skin wrapped around the back and glued into place. This is how they came from Apple.
    All are running v2.0 of the firmware.
    The bootloader hardware exploit is now fixed.
    The phone is running V 04.41.01 modem software.
    The phone is locked down like no phone has ever been. At this stage, you can’t jailbreak it and you can’t hardware unlock it.
    There is an added icon for contacts. This allows you to go straight to your contacts without having to hit the Phone icon first.
    The GPS works very well. It will attempt to obtain your position via WiFi first, cell tower second, then satellite third. The accuracy appears to be within 3 meters.
    We were getting a data transfer of 140kbps on average. It droped down to 70 kbps when we went inside.
    Apart from that, the “feel” is much the same. The phone is smaller (I would say 20 percent) and it is noticable when you pick the unit up.

Ama şu var ki o kilidi koyanda insan kıracak olanda insan...Eğer Apple istediği satış grafiğine 30ülkede ulaşırsa kırmanın zor olacağını düşünüyorum...

4 mesaj yukarıyabende onu yazdım zaten

• quote:

Symbian 9.1/9.2 içinde öyle deniliyordu ama en nihayetinde oda kırıldı. Baya geçti aradan tabii ama sonuç önemli.

Bu arada 1 gün kaldı yaa, inanamıyorum.

shady_tr, ben muhtemelen 1-1e bakamıcam, sen ilk sayfaya eklermisin cihaz tanıtılınca resimleri bilgileri falan?

• Olmadı ben kendim dahi olacağım ve ben kıracağım.Yeter ki artık çıkarsınlar şu telefonu kardeşim ...

Bekle bekle bekle..Bizimde bir sabrımız var,hatta Türk'üz daha az sabredebiliyoruz
  • çıkıyo cıkmasına da işalla biranönce getirebilicek birinide buluruz.
  • Önde kamera olmazsa benim için hayal kırıklığı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: starsky

çıkıyo cıkmasına da işalla biranönce getirebilicek birinide buluruz.

14 ünde arkadaşım amerikadan gelicek.İstersenizhttp://forum.iphoneturkey.net/iphone-2-siparisleri-t-363.html#pid2936
  • quote:

shady_tr, ben muhtemelen 1-1e bakamıcam, sen ilk sayfaya eklermisin cihaz tanıtılınca resimleri bilgileri falan?

Tabiki...

@Soulmate;

2007 Eylül'ünde Apple'ın aldığı patentte video konferansı uygulamalar arasında gösterildiği için %90 önde 2.bir kamera olacaktır...

Bu arada yasal olmayan yollardan iPhone'un sim kilidini kırmaya çalışacak olan arkadaşlara yine kötü bir haberim var Apple Store'larda 2.Nesil iPhone'ların 399 dolardan başlayarak fiyatlandırma yapılacağı fakat AT&T ile aktivasyonunu gerçekleştirilse Apple tarafından 200 dolarlık bir hediye çeki/geri ödeme yapılacağı konuşuluyor.Bu uygulamanın iPhone'un satışını yapacağı birçok ülkede geçerli olması bekleniyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 8 Haziran 2008; 11:45:43 >

• Eğer kırılabiliyosa ayın sonuna doğru getirticem
  • Arkdaşalar iPhone 3G için BodyGuardZ Satışları Başladı Fakat..İnternet Sayfalarında Şekil Yok
  • quote:

quote:

Tabiki...

@Soulmate;

2007 Eylül'ünde Apple'ın aldığı patentte video konferansı uygulamalar arasında gösterildiği için %90 önde 2.bir kamera olacaktır...

Bu arada yasal olmayan yollardan iPhone'un sim kilidini kırmaya çalışacak olan arkadaşlara yine kötü bir haberim var Apple Store'larda 2.Nesil iPhone'ların 399 dolardan başlayarak fiyatlandırma yapılacağı fakat AT&T ile aktivasyonunu gerçekleştirilse Apple tarafından 200 dolarlık bir hediye çeki/geri ödeme yapılacağı konuşuluyor.Bu uygulamanın iPhone'un satışını yapacağı birçok ülkede geçerli olması bekleniyor ...

Aktivasyon 200'den Fazlaysa Kıralım
    Aktivasyon 200'ise Farketmez
    Aktivasyon 200'den Aşşağıdaysa Kar'dayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuray -- 8 Haziran 2008; 11:54:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kuray

Arkdaşalar iPhone 3G için BodyGuardZ Satışları Başladı Fakat..İnternet Sayfalarında Şekil Yok

Aksesuar satışı 2.Jenerasyon iPhone'un geleceğini garantiliyor ama tanıtımının ne zaman yapılacağını garantileyemiyor...Eğer yarın olmazsa bile en geç Haziran 29unda tanıtımının yapılacağını düşünüyorum...

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

http://www.bodyguardz.com/Apple_iPhone_2nd_Gen_PRE_ORDER_p/nl-baip-0608.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 8 Haziran 2008; 11:56:45 >

• şu telefon çıksın iphone1 hemen getirdiğimiz gibi iphone2'yi de anında getireceğiz

istiyenler şimdiden sipariş verebilir

msn: haltindag@windowslive.com
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.