Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kyle007

Bi yabancı forumda Paypal seçeneğinin de sunulacağı hakkında konu açılmıştı,kimse yalanlamadı,ben ona güvenerek söyledim...

Umarım bu doğru çıkar,yoksa,yine bize hüsran bize yine hasret var

İnşallah dediğin gibi olur ama içimden bir ses Türkiye'de çalışmayacağını söylüyor AppStore

Ekleme:Maalesef dediğim gibi çıktı...iTunes Wi-Fi store'un çalışması gerekiyormuş AppStore için...iTunes Wi-Fi sotre'da sadece iTunes Store'un olduğu ülkelerde çalışıyor;

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 5 Haziran 2008; 13:47:37 >

• Yine aynı iTunes üyeliği gerekebilir ama, ödemelerde Paypal kullanılabilir. Bu Apps Syore'un tanıtıldığı konferansta Paypal'dan bahsedildiğini hatırlıyorum sanki..
  • Arkadaşlar konuya biraz yabancı olduğum için anlayamadığım bir, iki nokta oldu;

Bu 2.0 versiyonunu güncel modellere yüklediğimiz takdir de, yeni çıkacak olan modeldeki yeni donanımlar harici yazılımla gelen tüm yenilikleri edinmiş oluyoruz değil mi? Benim anladığım budur.Biraz daha açmam gerekirse, misal yeni cihaz da 5mp kamera olur bu donanımsal bir yeniliktir, keza 3g'nin olduğu gibi..

Eğer anladığım mantık doğru ise yeni nesilde flash desteğinden bahsedilmiş, bu mevcut modellere yeni versiyon ile ( sanırım bu 2.0 oluyor ) yüklenebilir mi?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Syn7ax

Arkadaşlar konuya biraz yabancı olduğum için anlayamadığım bir, iki nokta oldu;

Bu 2.0 versiyonunu güncel modellere yüklediğimiz takdir de, yeni çıkacak olan modeldeki yeni donanımlar harici yazılımla gelen tüm yenilikleri edinmiş oluyoruz değil mi? Benim anladığım budur.Biraz daha açmam gerekirse, misal yeni cihaz da 5mp kamera olur bu donanımsal bir yeniliktir, keza 3g'nin olduğu gibi..

Eğer anladığım mantık doğru ise yeni nesilde flash desteğinden bahsedilmiş, bu mevcut modellere yeni versiyon ile ( sanırım bu 2.0 oluyor ) yüklenebilir mi?
    Teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla bir Java çalışması var, böylece eski iphone larda flash desteği olacak, tabiki 2.0 ın çıkmasından sonra.. Daha önce okuduğum kaynağı aradım ama bulamadım.

• Evet Java ve Flash için uğraşılıyor.Bunu Sun da Adobe'de belitti ancak 2.0 ile mi gelir, sonradan mı yüklenir nasıl olur bilinmez...
  • PayPal olayı olmazsa sükutu hayal

Gerçi korsancılar sağolsun hemen o store'daki app'leri de paylaşıma sunarlar

Paypal konusunu bulamadım o bahsettiğim Dikkatli okumamıştım,dur araştırayım bi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Evet Java ve Flash için uğraşılıyor.Bunu Sun da Adobe'de belitti ancak 2.0 ile mi gelir, sonradan mı yüklenir nasıl olur bilinmez...

O halde çok çok büyük bir yenilik gelmediği takdir de mevcut model phone işimi görecektir, fiyat indirimini keyifle bekliyorum Açıklayıcı yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • bu dahili yada harici gps ne farkı var tümleşik dahili oluyor sanırım. artı benim bildiğim gps ücretsiz uydu ile bağlantı sağlanıyor ve açık olduğunda mesela gezintiye çıktın sürekli uydudan veri aktarımı ile gittiğin yolu çizgisel olarak gösteriyor yani evden çıktın yada başka şehre gittin döndüğünde eve bakınca gps e ne şekil bi yol izlediğini görüyorsun kaybolduğunda geridönüş içinde yardımcı oluyor değilmi.

ayrıca pil süresi çok kısa.3G güzelde bu ülkemizde zor olcak gibi.olsada o fiyata pek kullanan çıkmaz.onn için iphone kullanıp yıllar sonra 3G kullanılır olunca yeni bitane almak daha mantıklı görünüyor.ama benim için gps önemli yukarıda bahsettiğim gibi hani sadece o işi yapan cihazlar var.google map tan bahsetmiyorum yani ama google maps üzerinde gösteriyorsa izlediğim yolu daha iyi olur

çindeki ucuz kopyalarında wifi gps falan var yani iphone bu özelliklerle gelir sanırım.

• http://justamp.blogspot.com/2008/06/iphone-3g-no-gps-same-old-2mp-camera.html

• Belki SIM Kart Yuvası Olmayacak/İçinde Olacak Ne Yapıcaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

http://justamp.blogspot.com/2008/06/iphone-3g-no-gps-same-old-2mp-camera.html

çok güldüm bu habere

tamamen sallama bi haber. kendi çaplarında zeki insanlar sitelerine tıklansın diye böyle salak saçma haberler atıyorlar ortaya.

en kesin kanıt steve bi röportajında cameranında geliştirileceğini (3mp) söylüyor..

daha dorusu söylediğini söylüyorlar

buda o ropörtaj ;

http://www.dailymotion.com/relevance/search/3g%2Biphone/video/x5kobi_the-iphone-features-steve-jobs-need_news

daha neler görücez bakalım 9una kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 5 Haziran 2008; 18:19:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ressss2005

9-13 Haziranda yapılacak Konferansda iphone dan ne kadar fazla bahsedileceği görülüyor

Konferans çizelgesihttp://developer.apple.com/wwdc/schedules/#day=monday&time=afternoon

çizelgeye göre iphone 10 haziran salı günü tanıtılmaya başlanacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

http://justamp.blogspot.com/2008/06/iphone-3g-no-gps-same-old-2mp-camera.html

çok güldüm bu habere

tamamen sallama bi haber. kendi çaplarında zeki insanlar sitelerine tıklansın diye böyle salak saçma haberler atıyorlar ortaya.

en kesin kanıt steve bi röportajında cameranında geliştirileceğini (3mp) söylüyor..

daha dorusu söylediğini söylüyorlar

buda o ropörtaj ;

http://www.dailymotion.com/relevance/search/3g%2Biphone/video/x5kobi_the-iphone-features-steve-jobs-need_news

daha neler görücez bakalım 9una kadar.

Ben de dedim Steve ne kadar değişmiş :D

Bu adam da sallıyor olabilir belki. Çok da düzgün bir tipe benzemiyor :P

• quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Orjinalden alıntı: ressss2005

9-13 Haziranda yapılacak Konferansda iphone dan ne kadar fazla bahsedileceği görülüyor

Konferans çizelgesihttp://developer.apple.com/wwdc/schedules/#day=monday&time=afternoon

çizelgeye göre iphone 10 haziran salı günü tanıtılmaya başlanacak

9'unda Steve Genel Bir Sunum yapacak...O gün yeni nesil iPhone tanıtılacaktır...Zaten beklentide bu yönde...

• O çizelgede 10 haziranda gözüken iPhone Session muhtemelen yeni iPhone 'nun donanımı ile ilgili. Geliştiriciler için. Keynote'dur bizi ilgilendiren. Bu arada steve 3 mp kamera demiş ama bende kamera guncellemesi sanmıyorum ki olsun.
  • quote:

fatihkk..
    Abi haklısın wwdc'nin tarihi de zaten yaz sezonuna göre belirleniyor, ancak; macrumors'un haberine göre iphone amerikalılar'ın yeni bir telefona verebileceği rakamı yükseltmiş. Yani 30 milyon genç var ama bunlar bizim gibi değil ki...

Biz de babam işçi annem ev hanımı diyen çocuk ya da ne biliyim babam emekli falan diyen pek çok gencin(kesinlikle meslekleri, gelirleri eleştirmiyorum) cebinde iPhone olmasa da 200-300 dolar arası(en az) fiyat biçilen cihazlar göryoruz. Bu bizim trendimiz ancak abd ve avrupa böyle değil. 3. sınıf ülkeler bu konuda daha savurgan.

Eğer yabancı bir tanıdığınız, Hele bir İngiliz dostunuz, hocanız falan varsa onların kıyafetlerine ne biliyim gelirlerine gore kullandığı cihazlara bakın. İngilizce hocamı hatırlıyorum mesela, iPod'umu görmştü. Hemen yine söylenmeye başlamıştı ''ben siz anlamıyooo bu musrif bu musrif turkeeyeee'' diyodu. hay allahım

Onlar bize teknolojilerini satıyor biz de alıyoruz. Bu dediğin lafı bir çok yerde bir çok kişiden duydum. "Gelişmiş ülkelerdeki insanların cep telefonlarına bakın siz" diyenleri yani... Gerçekten de bizim kadar lükse düşkün değiller. Onlar üretiyor. Biz alıyoruz. Olan bize oluyor. Biz bir şey üretemiyoruz. "Telefon yapalım" diyoruz. Onlar "Bizde yapılmışı var, hem de sizin mâl edeceğinizden daha ucuza" diyorlar, biz de "Oo, neden üretelim ki o zaman, hazırını alalım yahu" diyoruz. Bu yüzden de Cari Açık oluşuyor işte... İthalatımız ihracatı geçiyor vs. vs.

İşte bu da maalesef 3.dünya ülkelerine karşı oluşturulan bir strateji... :-/

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Acaba WWDC'nin açılışında Steve "One More Thing" diyecek mi??Diyelim dedi ne çıkacak

Hahaha. Hatta şöyle der: "One More little Thing"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaststreetz -- 5 Haziran 2008; 19:21:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Eaststreetz

quote:

fatihkk..
    Abi haklısın wwdc'nin tarihi de zaten yaz sezonuna göre belirleniyor, ancak; macrumors'un haberine göre iphone amerikalılar'ın yeni bir telefona verebileceği rakamı yükseltmiş. Yani 30 milyon genç var ama bunlar bizim gibi değil ki...

Biz de babam işçi annem ev hanımı diyen çocuk ya da ne biliyim babam emekli falan diyen pek çok gencin(kesinlikle meslekleri, gelirleri eleştirmiyorum) cebinde iPhone olmasa da 200-300 dolar arası(en az) fiyat biçilen cihazlar göryoruz. Bu bizim trendimiz ancak abd ve avrupa böyle değil. 3. sınıf ülkeler bu konuda daha savurgan.

Eğer yabancı bir tanıdığınız, Hele bir İngiliz dostunuz, hocanız falan varsa onların kıyafetlerine ne biliyim gelirlerine gore kullandığı cihazlara bakın. İngilizce hocamı hatırlıyorum mesela, iPod'umu görmştü. Hemen yine söylenmeye başlamıştı ''ben siz anlamıyooo bu musrif bu musrif turkeeyeee'' diyodu. hay allahım

Onlar bize teknolojilerini satıyor biz de alıyoruz. Bu dediğin lafı bir çok yerde bir çok kişiden duydum. "Gelişmiş ülkelerdeki insanların cep telefonlarına bakın siz" diyenleri yani... Gerçekten de bizim kadar lükse düşkün değiller. Onlar üretiyor. Biz alıyoruz. Olan bize oluyor. Biz bir şey üretemiyoruz. "Telefon yapalım" diyoruz. Onlar "Bizde yapılmışı var, hem de sizin mâl edeceğinizden daha ucuza" diyorlar, biz de "Oo, neden üretelim ki o zaman, hazırını alalım yahu" diyoruz. Bu yüzden de Cari Açık oluşuyor işte... İthalatımız ihracatı geçiyor vs. vs.

İşte bu da maalesef 3.dünya ülkelerine karşı oluşturulan bir strateji... :-/

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Acaba WWDC'nin açılışında Steve "One More Thing" diyecek mi??Diyelim dedi ne çıkacak

Hahaha. Hatta şöyle der: "One More little Thing"

Merak ediyordum,
    neden 1600 lerden sonra o zamana kadar, dünyanın en gelişmiş teknolojisi askeri olanakları, doğal kaynakları, ilim irfan adamları vs elinde olan Osmanlı İmparatorluğu çöküşe geçti de, kakasına tüy batırıp pencereden atan yıkanmaktan aciz, pis kokulu, cahil vahşi Avrupa yükselişe geçti???

Geçenlerde öğrendim...

Bugün öğleden sonra bir kez daha öğrendiğim bilgilerim tazelendi...
    Yazıklar olsun bize...

• Ulan hasalık haline geldi teknolojik aletler bende ....
    Uyuşturucu gibi vallahi :) N95 8gb ım var (Ben almadm hediye geldi) Ama şimdi Iphone a da sarkıyorum :)
    PSP , PS2 , PS3 ,Ipod 80gb,n95 8gb.....Abi bunu yapıyoruz yapmasınada işte......

Yurt dışındaki öğrencilere bakıyorum üstündeki yırtık ama yamalanmış paltolu genç beyinler ama ellerindeki kitap gıcır gıcır......
    Bizde nasıl biraz çevrenize bakın....3210 kullanıyorlar peki bizde? :)

Abi bunu biz ve bizden sonraki nesile yine biz öğreteceğiz eğer öğretmezsek bu düzen zor bozulur.....Yada kapanacaz kendi teknolojimizi geliştireceğiz...
  • Yha Bu sunumu online olarak nereden seyrede biliriz beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: can119

Yha Bu sunumu online olarak nereden seyrede biliriz beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz ?

Öyle bir imkan yok maalesef..Ancak sözlü anlatımı takip edebiliyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.