Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kafanızdaki şu pahalı olur imajını silin artık. Şimdiki iPhonelar 800 lira o gelse ohooo 1500'den aşaa olmaz diye düşünüyorsunuz ama, söyle bir durum var, iPhone, abd'den şimdikinden daha ucuza satılacak belki(ya da aynı fiyata). O zaman ne olacak, o iphonelar 800-1000 arası satılacak şimdikler 350-500 arası elden çıkarılmaya bakılacak. Her türlü karlı olacaksınız yani beklemekte.
  • 2. nesli bir an önce çıksa da, güncel olanı ucuz alsak
  • arkadaslar amerikada apple stores haric biyerde satilmiyormu iphone lar ,, newegg sitesinde bulamadimda , ipod touch gibi diger apple urunleri varda bitek o yok
  • Yeni nesil phone'da flash desteği olmazsa ve pil dayanıklılığı arttırılmazsa güncel phone'u daha uygun fiyattan almak bana da çok mantıklı geliyor.Keza benim için telefonum da olmasını istediğim en büyük özellik sorunsuz wireless bağlantı.Fotoğraf çekimlerim için fotoğraf makinam var, mp3 player olarak 3. nesil nano'ya sahibim, dolayısıyla tek ilgilendiğim nokta fiyat ve flash desteği : )
  • son 5 gün hadi hayırlısı merakla bekliyoruz
  • flash desteği bana zor gibi geliyor, kabul edin yadan etmeyin siz bilirsiniz ama bence iPhone'nun ve kulladığım iPod Touch'ın Ram konusunda ciddi sıkıntıları var. Bence ilk nesile pek yaramaz flash. hele web'de..
  • SoftBank Mobile bugün Apple ile iPhone'un Japonyada satışı üzerine anlaştığını duyurdu...

SoftBank Mobile Japonyada sadece 3G ile aktivite gösterdiğinide hatırlatayım...Yani 2.Nesil iPhone'un artık kesinlikle 3G içericeği garantilendi...
  • Valla açık konuşalım. Bence Apple'ın bir tarafları tutuşmuş durumda. Bu kadar nalaşmanın bir anda olması tesadüf değil. Apple pek çok uzmanla çalışıyor. Ve durum belli. Amerikalıların trendleri, para harcama alışkanlıkları ortada. Sadece Amerika'da sırf yeni kasa diyerek Cep telefonu satamayacağını biliyor Apple. Hatta bu stratrejiyi uygularsa nasıl elinde patlayacağının farkında. Çünkü iPhone'nun mevcut hali bile aslında yeterli konumda. Ondandır ki henüz resmi olarak pazarına girilmemiş ülkeler Apple'ı cezbediyor. Ondandır ki, iPhone, bizim buraları, Japonya'yı hedef alıyor.Hatta yne bu yuzden iPhone NYT kaynaklarında da belirtildiği gibi Ağustos'ta yani 15 eylül ile başlayacak yeni sezonnu beklemeden buralara geliyor. Bakın tekrar soyluyorum şu an hedef biz olduğumuz için, bir iki aya çok sık anlaşma duyacağız, belki turkcell bile yarın oburgun duyuracak iPhone'u.

Apple'ı çok çok zorlu bir dönem bekliyor. Çnkü insanlara yeni iPod satabilirsiniz. 100-200 dolar hiç bi Abd'liye ve Avrupalı'ya koymaz, ama bir cep telefonu hem de sozlesmeli satılan cep telefonu yaslı nufusun daha etkin oldugu bu ulkelerde kendini guncellesede ilgi gormeyebilir.

• benım ıcın onemlı olan tek sey gorsellık ve kullanılarblrlık bunlarda iphone da var yoksa gider n95 8 gb alırım.. ama bilginize nokıa nın yenı cıkıcak olan 3g li telefonuda baya iyi duruyor
  • Nokia falan daha teknik yapıyor ama olmuyor işte. Hiçbiri iPhone'nun, Apple'ın çekiciliğini, pazarını ve popüleritesini yakalayamıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Nokia falan daha teknik yapıyor ama olmuyor işte. Hiçbiri iPhone'nun, Apple'ın çekiciliğini, pazarını ve popüleritesini yakalayamıyor.

100% katiliyorum
  • O kadar sabrettik cevremdeki arkadaslar dayanamayip 1 milyara aldilar iphone , bakalim insallah bekledigime deger...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

SoftBank Mobile bugün Apple ile iPhone'un Japonyada satışı üzerine anlaştığını duyurdu...

SoftBank Mobile Japonyada sadece 3G ile aktivite gösterdiğinide hatırlatayım...Yani 2.Nesil iPhone'un artık kesinlikle 3G içericeği garantilendi...

Geçenlerde bir gazetede Vodafone'un Türekiye'ye 3G getirmek gibi bi hedefi oldugunu okumuştum.Gerçi ha deyince olacak bir iş değil ama tahminim Vodafone'un bunu baz alarak 2.nesil iPhone'ları getireceği doğrultusunda.Dediğim gibi benimki sadece bi tahmin
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

SoftBank Mobile bugün Apple ile iPhone'un Japonyada satışı üzerine anlaştığını duyurdu...

Geçenlerde bir gazetede Vodafone'un Türekiye'ye 3G getirmek gibi bi hedefi oldugunu okumuştum.Gerçi ha deyince olacak bir iş değil ama tahminim Vodafone'un bunu baz alarak 2.nesil iPhone'ları getireceği doğrultusunda.Dediğim gibi benimki sadece bi tahmin

3G'i vodafone'un türkiyeye getireceğini sanmam...Şu anda 3G'e en hazır firma Turkcell...Ben Turkcell'den iPhone için Apple'la anlaştığını duyurmasını bekliyorum...

• bence 2.nesil iphone çıkmayacak.çıkarsa birtek 3g fazladan olur gibime geliyor.daha 1 sene oldu ilk modeli.hersene bir model çıkarırsa 3. veya 4. neslini alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabflickr -- 4 Haziran 2008; 16:29:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: snek1

bence 2.nesil iphone çıkmayacak.çıkarsa birtek 3g fazladan olur gibime geliyor.daha 1 sene oldu ilk modeli.hersene bir model çıkarırsa 3. veya 4. neslini alırım.

Apple her sene ürün güncellemesine gider...1 seneyi geçirdiği ürünler nadirdir...
  • Touch icin de gecerli mi bu , yeni ipod touch gelecek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Valla açık konuşalım. Bence Apple'ın bir tarafları tutuşmuş durumda. Bu kadar nalaşmanın bir anda olması tesadüf değil. Apple pek çok uzmanla çalışıyor. Ve durum belli. Amerikalıların trendleri, para harcama alışkanlıkları ortada. Sadece Amerika'da sırf yeni kasa diyerek Cep telefonu satamayacağını biliyor Apple. Hatta bu stratrejiyi uygularsa nasıl elinde patlayacağının farkında. Çünkü iPhone'nun mevcut hali bile aslında yeterli konumda. Ondandır ki henüz resmi olarak pazarına girilmemiş ülkeler Apple'ı cezbediyor. Ondandır ki, iPhone, bizim buraları, Japonya'yı hedef alıyor.Hatta yne bu yuzden iPhone NYT kaynaklarında da belirtildiği gibi Ağustos'ta yani 15 eylül ile başlayacak yeni sezonnu beklemeden buralara geliyor. Bakın tekrar soyluyorum şu an hedef biz olduğumuz için, bir iki aya çok sık anlaşma duyacağız, belki turkcell bile yarın oburgun duyuracak iPhone'u.

Apple'ı çok çok zorlu bir dönem bekliyor. Çnkü insanlara yeni iPod satabilirsiniz. 100-200 dolar hiç bi Abd'liye ve Avrupalı'ya koymaz, ama bir cep telefonu hem de sozlesmeli satılan cep telefonu yaslı nufusun daha etkin oldugu bu ulkelerde kendini guncellesede ilgi gormeyebilir.

söylediğin bazı şeylere katılmakla birlikte ABD'nin nüfusunun 300 milyon'un üzerinde olduğunu ve bunun 80 milyondan fazlasının 14-35 yaşları arasında olduğunu hatırlatmak isterim. Yani adamların genç nüfusu bizim toplam nüfusumuzdan daha fazla

Ayrıca Apple'ın 2nci jenerasyon Iphone'u en kısa sürede çıkartmak istemesinin sebebi yaz tatilinin hemen öncesine yetiştirmek istemesidir.

Amerikalılarda bu tüketim çılgınlığı oldukça Apple istese aynı telefonu yeni versiyon diye allayıp pullayıp yine iteler.

Konuştuğumuz Amerikalılar Apple mış, Mac miş, 50-60" HD tvlermiş bunlara artık doyduğu için bizim burada 1-2 milyar maaş alıp hem ev geçindiren hemde Iphone almak isteyen insanımız gibi zorlanmayacaktır. Adam verir eski nesil Iphone'unu 100-200 üstüne ekleyip yeni nesilini alır. Apple burada 1000 YTL ve Türkiye'de ortalama gelirli bir birey için pahalı bir aksesuar ama Amerika'da 400-500 dolar ki bu bir Amerika'lı için çok normal bir fiyat.

Zaten muhtemelen sözleşme yapmış olanlara özel şartlarla telefonlarını yenileme şansı tanınacaktır.

Gerçi adamların yüzlerce strateji belirleyici uzmanı, ekipleri vs. var herşeyi bizden daha iyi bilirde bize burada klavyemizi aşındırdığımızla kalırız yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihhk -- 4 Haziran 2008; 17:10:14 >

• peki ziphone un ingilizce sayfasında ne diyor arkdaşlar tercüme yapın bakalımn :)
  • Hakikaten 2 yukardaki arkadaş çok doğru yazmış,millet olarak bizim kadar teknolojiye aç değillerki onlar,ayrıca orda çerez parasına satılıyor sanırım bunlar,adam yani gayet rutin bi şekilde,a bu gün iphone yeni nesil çıkmış gidiyim alayım bare diyip rahat rahat alır..
    E burda durum öylemi,1 lira diyosunuz sıfırına,yeminle karşı binadaki şirkete şöför aldılar 700 ytl maaşla,çocukla sigara içerken dışarda sohbet ettim,üni mezunu aslan gibi çocuk...Çocuğun neredeyse 2 aylık maaşı...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.