Şimdi Ara

3G VINN YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 3g vınn almak istiyorum bilgisayarım Toshiba Satellite L20-205 biraz eski model bu bilgisayarda rahat çalışırmı yardımcı olursanız sevinirim.

• bilgisayarda usb portu varsa çalışır driverları kurunca
    benim tavsiyem vodafondan al modemi 69 TL sonra turkcell hat takıp kullanabilirsin.
  • fakat jeti de düşünebilirsin o da iyi bir giriş yaptı.
  • arkadaşlar benim 1aylığına 3g internete ihtiyacım var hangi modem daha ucuz ve hangi tarifeyi tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

arkadaşlar benim 1aylığına 3g internete ihtiyacım var hangi modem daha ucuz ve hangi tarifeyi tavsiye edersiniz?

3G telefonun varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

quote:

arkadaşlar benim 1aylığına 3g internete ihtiyacım var hangi modem daha ucuz ve hangi tarifeyi tavsiye edersiniz?

3G telefonun varmı?

3g telefonum yok ama ben laptopdan internete girmem lazım
  • İlk önce wınn almanı tavsiye ederim. Sonrasında zaten devamlı kullanmıyacagını belirtiyorsun. Onlara kendin günlük haftalık ya da aylık abonelik yapıyosun o süreler içinde kullanıyorsun. Favorim WINN ama diğerlerinide süşünebilirsin tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKCELL SÜPERBOX yardım !!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLeCoVeR

İlk önce wınn almanı tavsiye ederim. Sonrasında zaten devamlı kullanmıyacagını belirtiyorsun. Onlara kendin günlük haftalık ya da aylık abonelik yapıyosun o süreler içinde kullanıyorsun. Favorim WINN ama diğerlerinide süşünebilirsin tabi.

vınn 85dolarmış ama ya çok pahalı geldi bana
  • quote:

quote:

İlk önce wınn almanı tavsiye ederim. Sonrasında zaten devamlı kullanmıyacagını belirtiyorsun. Onlara kendin günlük haftalık ya da aylık abonelik yapıyosun o süreler içinde kullanıyorsun. Favorim WINN ama diğerlerinide süşünebilirsin tabi.

hangi modeli 85 dolar ?

E176 59 TL
    E180 79 TL
    E182 109 TL kontratsiz bayi fiyatı
    http://forum.donanimhaber.com/m_41740483/tm.htm

• hangi modeldi bilmiyorum ama tim e gittim bugün 144tl dedi bana modem daha uygunu yokmu nette 59tl diye görmüştüm dedim yok dedi bende avea ya gittim 99tl ye jet aldım içinde 4gb internetide yüklü şuanda 3g kullanıyorum :))
  • usb giriş varsa çalışır. yazılımı kuracaksın zaten 3g vın modem içinde yazılım var onu yüklüyorsun ve çalışmaya başlıyor.
  • ben çok uğraştım. kuzenin modemi kullanırken sorun olmadı ama kendiminkini alınca 64 bit win7 ile yazılımın uyuşmadığı sonucuna vardım.yüklerken sorun yaşayan arkadaşalr uyumluluktan vista sp2 seçerlerse daha rahat yüklerler.yeni çıkan 2.01 yazılımı firmware update ediyor.ben firmware update yaptım ama zar zor 2.0 yazılımıyula kullanabildim.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

quote:

hangi modeli 85 dolar ?

E176 59 TL
    E180 79 TL

E176 hangi bayide 59 tl hocam? Hiç bir tim bu fiyatları vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

quote:

hangi modeli 85 dolar ?

E176 59 TL
    E180 79 TL

E176 hangi bayide 59 tl hocam? Hiç bir tim bu fiyatları vermiyor.

değişmiş olabilir.. eski konu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.