Şimdi Ara

3G'ye ve edge'e baglanamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vodafone'da 3G yi etkinlestirdim, aylik paket aldim, telefonda 3Gyi actim fakat hicbir program internete cikamiyor. Edge de ayni, neden olabilir? 3.1.2 jailbreakli kurulu. cydia'da daha once yuklenmis bir paketten supheleniyorum...

• Hattınızın internet erişimi operatörünüz tarafından kapatılmış olabilir. Vodafone'u arayıp bir sorun derim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • evet vodafone teknik servis ile gorustum ariza kaydi aldilar. edge ve 3g de aktif su anda ama baglanamiyorum iste. simdi yeni firmware kurmayi deneyecegim.
  • apn ayarlarından bağlantı noktası iphone, kullanıcı adı ve şifre vodafone olarak yazıp girmeyi dener misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

apn ayarlarından bağlantı noktası iphone, kullanıcı adı ve şifre vodafone olarak yazıp girmeyi dener misiniz

evet oyle suan. pushfixten kaynaklandigini dusunuyorum.. formatlamayi bi becerebilsem duzelecek bence
  • bosspreferencesdan edge'i kapatmisim kazayla. orada edge kapaliyken 3G acik olsa bile internete baglanmiyormus ben bugun bunu ogrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erichk

bosspreferencesdan edge'i kapatmisim kazayla. orada edge kapaliyken 3G acik olsa bile internete baglanmiyormus ben bugun bunu ogrendim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Safari ile İnternet'e girmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.