Bildirim
3G'ye ve edge'e baglanamiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hattınızın internet erişimi operatörünüz tarafından kapatılmış olabilir. Vodafone'u arayıp bir sorun derim. -
evet vodafone teknik servis ile gorustum ariza kaydi aldilar. edge ve 3g de aktif su anda ama baglanamiyorum iste. simdi yeni firmware kurmayi deneyecegim. -
apn ayarlarından bağlantı noktası iphone, kullanıcı adı ve şifre vodafone olarak yazıp girmeyi dener misiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: kilecerme
apn ayarlarından bağlantı noktası iphone, kullanıcı adı ve şifre vodafone olarak yazıp girmeyi dener misiniz
evet oyle suan. pushfixten kaynaklandigini dusunuyorum.. formatlamayi bi becerebilsem duzelecek bence -
bosspreferencesdan edge'i kapatmisim kazayla. orada edge kapaliyken 3G acik olsa bile internete baglanmiyormus ben bugun bunu ogrendim. -
quote:
Orijinalden alıntı: erichk
bosspreferencesdan edge'i kapatmisim kazayla. orada edge kapaliyken 3G acik olsa bile internete baglanmiyormus ben bugun bunu ogrendim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X