3gs 3.1.2 yüklü iphonem birtürlü push mail (pushgmail, blipr)alıp göndermiyor. pushfix yükledim faydalı olmadı sanırım active olmadıgındanmış? yardımı olacak varmı acaba? yada bulgaria GLOBUL sim kart bulmam yardımı olacak? teşekkür ederim
gmail push kullanıyorsan, arada bir savsaklaması muhtemeldir. gmail beta' dan çıktı ama google sync servisi henüz beta..
bir kere bile alamadıysan push ile mail, wi-fi bağlantısı aktifken kendine mail atmayı dene wi-fi üzerinden push iletimi gelirse, sim kartın 3g ayarların gibi şeylerden dem vurmaya başlarsın.
push fixi bir kaç defa kaldır tekrar kur sonunda çalışıyor.benimki çalışıyor mesela
slm
herseyi dendim pushfixsi 10 kere kurdum hla ümit yok :( bu arada sadece gmailpushda sorun yok 10 kezden 1kez yakalıyor mailleri:(
sen pushu beejive,im+,ping!,ebuddy gibi uygulamalarda deneyeceksin.gmailpush bende de çalışmadı sildim gitti.bak sana bir de tüyo.repo.beyouriphone.com da grip diye bir uygulama var onu da kur.ben de bu sayede push % 80-90 oranında çalışıyor.
slm,
ping! ım+ var ve gelmiyor push lar
bana az önce geldi mesela mail notifierden bildirim
yokbe ilker ben umidimi kestim pushtan aktivasyonsuz iphone larda pek saglikli calismiyor bu meret bizdede hic calismiyor 2g
arkadaşlar bu push'U nasıl anlıyoruz, kablosuza ağa bağlı olduğum zaman bazen ekranda uyarı çıkıyor mail geldi vs bu değil midir push? benim cihaz yurtdışı ancak pasaport kayıtlı ve jailbroken, olmayanlarda neden olmuyor bu iş?
Push mesajlari surekli aninda alabilmek icin edge yada 3g paket bazli baglantin olmasi gerekir. WIFI aginda iken iphone sleep moda girince sadece 15 dk da bir push mesaj kontrolu yapar.
Ayrica yurtdisi jailbreakli iphone kullaniosan, push fix 1.0 i kaldir, yerine push doctor kur, cok iyi calisiyor, ana ekrana uyari geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: balcis
arkadaşlar bu push'U nasıl anlıyoruz, kablosuza ağa bağlı olduğum zaman bazen ekranda uyarı çıkıyor mail geldi vs bu değil midir push? benim cihaz yurtdışı ancak pasaport kayıtlı ve jailbroken, olmayanlarda neden olmuyor bu iş?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme