Şimdi Ara

3gs 699 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
6.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş donanımda bitmiyor. 2 ay önce hediye olarak babama aldım, 720 TL'ye gelmişti. Android kullanamayabilirdi ama iOS stabil olduğu için çok rahat kullanılıyor. iOS 6 güncellemeside yapıldı, takılma söz konusu değil. Kağıt üzerine bakarsanız donanım 400 TL eder. Rahatlığı yeter.

Ayrıca kendim AndroidOS cihaz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

İphone olsun da taştan olsun diyenler için süper fiyat

Bu telefonu neden tercih etmemeliyiz diye rehber isteyen arkadaşlara ise birkaç madde hızlıca sayayım;(Benzer fiyatlardaki telefonlara göre)

* Düşük ekran çözünürlüğü ve düşük kalite LCD ekran.
    * Düşük işlemci hızı
    * Düşük Ram
    * Zayıf ve miadı dolmuş kamera
    * Artırılabilir Hafıza yok
    * Değiştirilebilir pili yok..

Bu telefon bu fiyata neden tercih edilir?

- Iphone takıntısı olduğu için ve benzer fiyatlardaki telefon özellikleri bilinmediği ya da idrak edilemediği için..
    - IOS deneyimi yaşamak için.

Ek not: Telefonu telefon yapan tüm öğeleri eksi hanesine yazdığımız halde halen takıntı+fanatizmi birleştirip fanboyluk yapan ve sırf kullanmayı beceremediği için Android'e laf atmayı adet haline getiren arkadaşlar laf sokmaya ya da alıntı yapmaya çalışmasınlar bir zahmet.. Sizin gibiler olduğu sürece de bu Apple firması taştan telefon bile yapsa daha çok ekmek yer zaten

• zaten fıyat buydu ama ozellıklere bakacak olursakkı kac model oncekı telefon bukadar para verılmesıne acırım yazık sadece. bu fıyata cok daha ıı ozellıklerde guncel bı telefon alınabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextrr

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

iphone 4 8gb ile arasında neden yüz dolar+ ötv+kdv olması gerekirken
    x2 fiyatı var

1- apple'ın güzel ülkeme hala bir Apple Store açmaması ve piyasa da fiyatları aşağı çekecek bir firmanın olmaması
    2- Güzel ülkemin güzel insanlarının insanları kazıklamayı çok sevmesi (satıcılara ithafen)
    3- Güzel ülkemin güzel insanlarının sırf gösteriş için amerikada 700 dolar+vergi şeklinde satılan bir telefona 2000-2500 tl gibi bir rakamı seve seve vermesi

not: apple kullanıcısıyım ama bu kadar abartılmasına karşıyım.

Gayri resmi duyumlara göre Apple TR deki distribütöründen oldukça rahatsız, TR pazarında çok istek var ama istediklerini pazar payına ulaşamıyorlar
    Sebebi de distribütörün belirlediği fiyatlar,
    Yıl sonunda apple turkiye ofisini ve store ini açacak,
    ozaman belki fiyatlarıda yurtdışı seviyesine gelir ise yurt dışı ile aramızda 100 dolar fark ile satabilirler.

• quote:

ben iphone 4 kullanıyorum 2 yıldır, hiçbir sıkıntım yok, kız arkadaşıma ve ablama birer tane telefon alacaktım 3-4 ay önce,
    700 civarı bütçemiz vardı ikisi için de, ben de biraz araştırdım o paraya ya Galaxy Wonder alacaktım ya da 3GS,
    özelliklere baktım Galaxy Wonder açık ara öndeydi, (ram, işlemci, ekran çözünürlüğü, batarya gücü vs)
    ikisine de Galaxy wonder aldım, ancak ikisi de memnun değil telden, telefon sık sık takılıyor, ve ara ara da kendiliğinden kapanıyor (tlf'nu sadece konuşma, msj ve int için kullnıyorlar) demek istediğim pişman oldum ikisine birden galaxy w aldığım için, özelliği ne olursa olsun apple, işletim sisteminin STABİL olması açısından çok çok üstün androidden, bakın özellikya da kullanış açısında demiyorum STABİL olması açısından bana göre çok çok üstün diyorum.
    Evde de apple iMac kullanan biri olarak sırf işletim sistemi için öncelikli tercihtir apple benim için ama ülkemde fahiş fiyata satılan apple ürünlerine de o kadar para verilmesine karşıyım o ayrı. tanıdık varsa yurt dışından aldırın apple üeünlerini.

Kardeşime ve birkaç akrabamıza da Galaxy W aldık, en ufak takılma, açılıp kapanma vs. yok.. Üstelik onlara garanti dışı kalmasın diye farklı rom bile yüklemedim.. Farklı bir telefondan mı bahsediyoruz yoksa farklı amaçlar mı güdüyoruz...?

Bu arada babama da Galaxy Mini aldım(i modeli) 350 tl ye. Hayatında Android kullanmamış olmasına rağmen en ufak şikayeti yok ve çok memnun telefondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 9 Ekim 2012; 16:43:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: msnnws

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

iphone 4 8gb ile arasında neden yüz dolar+ ötv+kdv olması gerekirken
    x2 fiyatı var

1- apple'ın güzel ülkeme hala bir Apple Store açmaması ve piyasa da fiyatları aşağı çekecek bir firmanın olmaması
    2- Güzel ülkemin güzel insanlarının insanları kazıklamayı çok sevmesi (satıcılara ithafen)
    3- Güzel ülkemin güzel insanlarının sırf gösteriş için amerikada 700 dolar+vergi şeklinde satılan bir telefona 2000-2500 tl gibi bir rakamı seve seve vermesi

not: apple kullanıcısıyım ama bu kadar abartılmasına karşıyım.

Gayri resmi duyumlara göre Apple TR deki distribütöründen oldukça rahatsız, TR pazarında çok istek var ama istediklerini pazar payına ulaşamıyorlar
    Sebebi de distribütörün belirlediği fiyatlar,
    Yıl sonunda apple turkiye ofisini ve store ini açacak,
    ozaman belki fiyatlarıda yurtdışı seviyesine gelir ise yurt dışı ile aramızda 100 dolar fark ile satabilirler.

Hocam bildiğim kadarıyla apple avrupa ülkelerinde amerikadan farklı bir fiyat uyguluyor,
    Almanya ve belçikada kuzenlerim var, iki ay önce geldiklerinde sormuştum onlara, oradan 700-750 euro arası bir fiyata aldıklarını soylemişlerdi,
    Genellikle amerikada fiyatı ne kadarsa avrupada aynısının euro satışı yapılıyor. amerikada 750 dolar avrupada 750 euro şeklinde.
    böyle olunca çok ucuzlamayacak ama sabit bir fiyat olacak, 1750 tl ye iphone 5 alabilecek isteyenler, ki S3 ün fiyatıyla kafa kafaya nerdeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

ben iphone 4 kullanıyorum 2 yıldır, hiçbir sıkıntım yok, kız arkadaşıma ve ablama birer tane telefon alacaktım 3-4 ay önce,
    700 civarı bütçemiz vardı ikisi için de, ben de biraz araştırdım o paraya ya Galaxy Wonder alacaktım ya da 3GS,
    özelliklere baktım Galaxy Wonder açık ara öndeydi, (ram, işlemci, ekran çözünürlüğü, batarya gücü vs)
    ikisine de Galaxy wonder aldım, ancak ikisi de memnun değil telden, telefon sık sık takılıyor, ve ara ara da kendiliğinden kapanıyor (tlf'nu sadece konuşma, msj ve int için kullnıyorlar) demek istediğim pişman oldum ikisine birden galaxy w aldığım için, özelliği ne olursa olsun apple, işletim sisteminin STABİL olması açısından çok çok üstün androidden, bakın özellikya da kullanış açısında demiyorum STABİL olması açısından bana göre çok çok üstün diyorum.
    Evde de apple iMac kullanan biri olarak sırf işletim sistemi için öncelikli tercihtir apple benim için ama ülkemde fahiş fiyata satılan apple ürünlerine de o kadar para verilmesine karşıyım o ayrı. tanıdık varsa yurt dışından aldırın apple üeünlerini.

Kardeşime ve birkaç akrabamıza da Galaxy W aldık, en ufak takılma, açılıp kapanma vs. yok.. Üstelik onlara garanti dışı kalmasın diye farklı rom bile yüklemedim.. Farklı bir telefondan mı bahsediyoruz yoksa farklı amaçlar mı güdüyoruz...?

Bu arada babama da Galaxy Mini aldım(i modeli) 350 tl ye. Hayatında Android kullanmamış olmasına rağmen en ufak şikayeti yok ve çok memnun telefondan.

Hocam daha dün akşam ablam yine şikayet ediyordu, şu telefonu servise mi yollasak acaba diye,
    sadece ablamda olsa tmm telefonda sıkıntı var diyeceğim ama aynı şikayet kız arkadaşımdan da geliyor,
    hatta öteki ablama da galaxy gio almıştık daha ucuz olduğu için, o da aynı şeyi söylüyor telefon açılıp kapanıyor, bazen de ekran donuyor filan diye,
    telefonlara sadece viber, whatsapp gibi basit programlar yüklü, hepsine de ben aldırdım bu telefonları gelip bana şikayet ediyorlar şimdi de
    internetten kullanıcı yorumlarını okuyup aldım herkes çok methediyordu Galaxy W diye ama bizim aldığımız samsung tlflar da sıkıntı var heralde.

• androidi sevmedim ileride iosa geçebilirim ama 3gs olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

Su anda yurtdisi fiyati nedir acaba ?Abim icin lazim bi telefon sanirim en uygun 3gs olur. Hac a giden akrabalar var fiyati uygunsa getirteyim 1 tane.

Sorumu tekrarliyorun hac ta fiyati ne kadardir acaba?

Ek olarak bende galaxy S2 kullaniyorum gayette memnunum 3gs apple in en begendigim telefonu. Tabi yuksek beklentileri olanlar uzak dursun.Evet kamerasi dusuk fakat cektigi resimleri gayet kaliteli buluyorun ben.Dayim 3 senedir falan kullaniyor fifa 13 yuklemis dun denedim gayet iyiydi bazen yavaslama oluyordu fakat gayet iyiydi rahatsiz etmiyordu hayretler icinde kaldim.Sahsen apple in en alinabilir telefonu olarak 3gs yi goruyorum.apple telefonlarini 2 sezon geriden takip etmek en mantiklisi tabi hava atma cabaniz yoksa.saygilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitti heralde stok yok gözüküyor
  • quote:

Hocam daha dün akşam ablam yine şikayet ediyordu, şu telefonu servise mi yollasak acaba diye,
    sadece ablamda olsa tmm telefonda sıkıntı var diyeceğim ama aynı şikayet kız arkadaşımdan da geliyor,
    hatta öteki ablama da galaxy gio almıştık daha ucuz olduğu için, o da aynı şeyi söylüyor telefon açılıp kapanıyor, bazen de ekran donuyor filan diye,
    telefonlara sadece viber, whatsapp gibi basit programlar yüklü, hepsine de ben aldırdım bu telefonları gelip bana şikayet ediyorlar şimdi de
    internetten kullanıcı yorumlarını okuyup aldım herkes çok methediyordu Galaxy W diye ama bizim aldığımız samsung tlflar da sıkıntı var heralde.

O zaman Android'in ne kadar geliştiğini anlayabiliyoruz. Demek ki bu telefonlar farklı memleketlerde ve farklı ellerde , farklı karakterler sergileyebiliyorlarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Telefonun hızını işlemci hızı sananları bir kenara bırakın ve ios işletim sisteminin rahatlığının keyfine varın. Androidcileri 1.5ghz 4 çekirdekli işlemcileri ve stabilite özürlü android işletim sistemleriyle baş başa bırakın. Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon !!

+1
    bazıları iosuda anzroid gibi sanıyor herhalde,herşey bir kenara 5 yıllık telefona bugün ios6 yükleniyor ve kullanılıyor halbuki çok değil daha iki sene öncenin kral telefonu galaxy s (ilk çıkan) bugün hiçbir resmi güncelleme desteği yok..şimdi çıkarlar illegal romumuz var ama diye...bazılarına ne kadar anlatsanda anlamazlar

ben ise 499 a düşünce alacağım söz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 9 Ekim 2012; 17:30:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

Telefonu alacaktım ama hem buradaki yorumlar hem de teknosa oluşu beni soğuttu.500-700 fiyat aralığında en alınabilir telefon hangisidir sizce?

iphone 3gs'dir... yahu arkadaşım sen bakma bu yorumlara, ben kullanıcıyım beni dinlesene? burda atıp tutanlara ne bakıyorsun, hayatı boyunca iphone kullanmadan 5 para etmez yok etmez şu etmez, bakma sen onlara bu telefon gayet stabil bir fiyat/performans ürünü.

biri çıkmış rami düşük demiş. arkadaşım neyin kafasını yaşıyorsun sen? fifa 13 mü oynayacaksın, aynı anda 2 oyun mu açacaksın? amacın ne telefonla?

kamerası düşük denmiş, sanırsın profesyonel fotoğrafçılık yapacak arkadaşlar... ki kalitesi de hiç fena değil, yıl olmuş 2012 megapixel'in her şeyin olduğunu sananlar var.

700 liraya gidip 1gb rami olan bir android almaktansa gidip 256mb rami olan bir iphone'u %100 tercih ederim. ios store'un gelişmiş olmasından tutun, telefonun malzemesindeki kalitesine kadar her şekilde basar.

yani burda bu telefona kayanların çoğu araba forumlarında ''55binim var ne alayım?'' diyen adamlara octavia al diyen adamlar... o yüzden, her türlü sorunu cevaplayabilirim bu telefonla ilgili. ve kesinlikle memnun olduğumu da tekrar söylüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar Frisch -- 9 Ekim 2012; 17:31:22 >

• bu arada telefonda kronik şarj girişi çatlağı var deniliyordu,sizinki ne durumda?
  • Materyal kalitesi güzel ve cep telefonunu oyun makinası olarak görenlere göre değil elbette.Ben de android kullanıcısıyım ancak kaliteli uygulamalar fazla yok androidde. Kişisel tercih sebebi tabiki ama apple tekelciliğini sevmediğim için bulaşmıyorum bu markaya.Bi de bu modelin şeklini beğenmiyorum hiç. İphone 4 un şekili daha güzel bence
  • yani her zaman eleştirdiğim bir şeydir şu fanboyluk, ama beni kızdıra kızdıra sonunda beni de fanboyu yapacaksınız . ama atıp tutmuyorum, 3gs alıp da memnun olmayan hiçbir yakınım olmadı. 2-3 arkadaşıma bir de akrabama aldırdım kendimden sonra, hepsi de gayet memnun telefonundan. ki benim bundan önceki telefonum 5800'dı, haliyle bu telefon eşşekten inip ata binmek oldu, haliyle de baya baya memnunum

kimse özelliklerinden bahsetmemiş, isterseniz size bir tanıtayım bu telefonu kısaca. 600 MHz işlemcisi var telefonun. ki iphone 4'te de 800 MHz olduğunu düşünürsek gayet stabil. iphone 4 neredeyse 2 katı fiyatı ama 200 mhz oynuyor sadece arada haliyle de 3gs avantajlı konumda bu konuda.

256 MB RAM'i var telefonun. ki hayli hayli yetiyor, oturup bilgisayardaki fifa 13'ü oynayacak durumunuz yok sonuçta. internette gezeceksiniz, en fazla bir film bir youtube'dan video izleyeceksiniz. bu konuda da gayet yeterli oluyor bu telefon. 256 MB RAM benim 10 yıl önceki bilgisayarım da vardı yahu?

3.5 inçlik ekranda 480×320 piksel çözünürlüğe sahip. bu konuda biraz düşük kaldığını söyleyebiliriz, ki ağabeyi olan iphone 4'te 960x640 pixel görüntü var.

bu telefonla biraz video çekmeyi de unutun ayrıca. Flaşı yok ve HD kayıt yapamıyor. VGA kamerası var. ben telefonu video çekmekle kullanmadığım için haliyle benim için bir eksiklik olmadı bu

telefonun ağırlığı da 135 gram, gayet stabil.

yani eğer bir telefondan beklentileriniz çok değilse, internette rahatça hızlı bir şekilde gezmek istiyorsanız ve iyi bir dokunmatik ekran istiyorsanız, kamerayla da benim fazla ilgim olmaz hacı diyorsanız sizin için gayet stabil bir telefon.

• kimse kimsenin fikrine, düşüncesine hakaret edemez. aşağılayamaz.

isteyen 3gs alsın, isteyen android alsın. her tartışmada karşı fikirlere hakaret etme alkışkanlığınızdan kurtulun artık. herkesin telefonu kullanım amacı (haberleşmeyi kenara bırakırsak) farklı. o nedenle herkesin düşüncesindeki telefon da farklı. neyin tartışmasını yapıyorsunuz.
    ios isteyen adamın da mantıklı gerekçeleri var, android isteyen adamın da. ama sizin birbirinize hakarete, aşağılamaya varan mesajlarınızın hiçbir mantıklı ya da geçerli sebebi olamaz.
  • Şuanda kullandığım telefon.. Bundan önce LG Optimus Black 3D kullanıyordum, 1 ghz x2 çekirdek işlemcisi ve 512MB rami vardı fakat 600mhz , 256mb'lık 3GS'nin aksine sürekli takılıyor ve geç tepki veriyordu. Ne yapayım ben böyle x2 çekirdekli 1ghz telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

kimse kimsenin fikrine, düşüncesine hakaret edemez. aşağılayamaz.

isteyen 3gs alsın, isteyen android alsın. her tartışmada karşı fikirlere hakaret etme alkışkanlığınızdan kurtulun artık. herkesin telefonu kullanım amacı (haberleşmeyi kenara bırakırsak) farklı. o nedenle herkesin düşüncesindeki telefon da farklı. neyin tartışmasını yapıyorsunuz.
    ios isteyen adamın da mantıklı gerekçeleri var, android isteyen adamın da. ama sizin birbirinize hakarete, aşağılamaya varan mesajlarınızın hiçbir mantıklı ya da geçerli sebebi olamaz.

+1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.