Şimdi Ara

3gs 699 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
6.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su iphone konularina sirf bok atmak icin girenlere hastayim android telefon pazarlamacisi gibi millet iphone almasin diye ugrasiyolar. Ayrica iphone alan herturlu zarar etmez begenmezse cok fazla zarar etmeden satar. android gibi hergun fiyati dusmuyor. birakin artik su telefonun yakasini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

İphone olsun da taştan olsun diyenler için süper fiyat

Bu telefonu neden tercih etmemeliyiz diye rehber isteyen arkadaşlara ise birkaç madde hızlıca sayayım;(Benzer fiyatlardaki telefonlara göre)

* Düşük ekran çözünürlüğü ve düşük kalite LCD ekran.
    * Düşük işlemci hızı
    * Düşük Ram
    * Zayıf ve miadı dolmuş kamera
    * Artırılabilir Hafıza yok
    * Değiştirilebilir pili yok..

Bu telefon bu fiyata neden tercih edilir?

- Iphone takıntısı olduğu için ve benzer fiyatlardaki telefon özellikleri bilinmediği ya da idrak edilemediği için..
    - IOS deneyimi yaşamak için.

Ek not: Telefonu telefon yapan tüm öğeleri eksi hanesine yazdığımız halde halen takıntı+fanatizmi birleştirip fanboyluk yapan ve sırf kullanmayı beceremediği için Android'e laf atmayı adet haline getiren arkadaşlar laf sokmaya ya da alıntı yapmaya çalışmasınlar bir zahmet.. Sizin gibiler olduğu sürece de bu Apple firması taştan telefon bile yapsa daha çok ekmek yer zaten

herşey donanım zannetmeyi bırakmalıyız artık. Optimizasyon diye bir kavram var.

Iphone 3gs akıcı ve takılmadan çalışan bir telefon. Android çoğu zaman binbir çeşit donanımda( özelikle farklı işlemci ve anakart) çalışması gerektiği için yeteri kadar akıcı olamıyor, bu kadar fazla çeşit donanımda çalışması gerektiği için optimizasyon çok zor.

Örnek ( PS3 - XBOX ile bilgisayar grafiklerini karşılaştırın. Yalnız gidipte 2000 TL'lik bilgisayarla karşılaştırmayın. Lütfen PS3 ve Xboxla aynı fiyata gelecek bir bir bilgisayarla karşılaştırın.

• Gold.com.tr den once 659 TLYE SONY XPERIA NEO L ALDIM COK MEMNUNUM. Ekranı 4 inc. Telefonu elimden bırakmıyorum 1gun rahat giduyor

• ne ıp5 nede 4s her türlü s3 ıphone isim yapmış biri sorduğunda ıphone num var demek çok cool ama herkes gerçeği görsün artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

Şu anda elimde olan telefon, kesinlikle tam bir f/p ürünü arkadaşlar, herkese öneririm. 680 e almıştım 2 ay önce kliksa.com'dan. Ios 6yı da kullanabiliyorsunuz. Bu fiyata iphone alıyorsunuz, öyle düşünün.

ios 6 nın neyini kullanıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pirlantacocuk

Ben 1 ay önce 850 ye aldım ve koskoca kadıkoyde 1 yerde buldum bal gibide alınır kardeşim ;)

1500 tl iphone 4 e verecek param var ama vermek istemedim 3G S aldım oyunla pek işim olmaz çatır çatır çalışıyor.

iş yerinde iphone 4 ü olan arkadaşarla karşılaştırma yaptım uygulamalarda yarım saniye 1 saniye geriden geliyor bazı uygulamalarda geçiyor hatta telefonun doluluğuna görede değişir bu gerçi ama yazılımlar aynı bu arada...

şim 1 sn için miş 650-700 tl fazla vercem :)

yaşımız geçti telefonla hava atma devrimiz kapandı zamanında az atmadık

he şuan yazım 18-20 olsun direk 4s yada 5 alırım paraya acımam varsa tabi

8gb lik model mi ?

Birde 1sn ye diye bakmaktansa bu cihazin IP4 ile hic bir alakasi olmadığınıda bilirsiniz.

• quote:

Şu anda elimde olan telefon, kesinlikle tam bir f/p ürünü arkadaşlar, herkese öneririm. 680 e almıştım 2 ay önce kliksa.com'dan. Ios 6yı da kullanabiliyorsunuz. Bu fiyata iphone alıyorsunuz, öyle düşünün.

Maksat "iPhone" olsun zaten

• Butcesi kisitli olanlar kacirmasin. Bu paraya daha iyi telefon bulamazsiniz. Neredeyse iPod fiyatina cok islevsel bir telefon almis olursunuz. Ayni fiyata alabileceginiz herhangi baska bir telefon bundan cok cok kotu olacaktir. 3GS Hemen her isinizi fazlasiyla gorur. Kilifa sokunca tasarim konusunda da fazla bir farklilik kalmayacaktir. Kaldi ki 3GS'in tasarimi bence en guzel tasarim.

Kazanci iyi olan tabi ki bu modeli asagilar. Onlara hitap etmez bu urun. Onlarin yorumu kafanizi karistirmasin.Butceyi zorlayip da, daha hizli islemcisi, kamerasi ve ekrani olan bir telefona uc kati para vermeye gerek yok. Butceniz musaade ediyorsa da, bu basligi takip etmenize gerek yok. Ben sahsen anneme almayi dusunuyorum. Boylece facetime, viber gibi programlardan ucretsiz konusabiliriz, torununun resimlerini takip edebilir vs. Bilgisayara ne yaptiysam alistiramadim. Tek care boyle ucuz bir akilli telefon almakti ve su anda bu telefon cok buyuk bir firsat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

ne demek neyini kullanıyor? basbaya ios 6 yükleyebiliyorsunuz 3gs'e.
  • quote:

quote:

quote:

ne demek neyini kullanıyor? basbaya ios 6 yükleyebiliyorsunuz 3gs'e.

İmalı cümlemi anlamamışsınız

http://www.elmadoktoru.com/iphone/iphone-3gs-sahipleri-ios-6-yukleyebilecekler-ama.html

Siz İOS6 ile gelen en belirgin 10 adet özellikten ( bildirim çubuğu / facebook / tweet ter hariç ) hangisi destekliyor yazarmısınız .

3gs kötü - ios6 kötü demiyorum bunu da hesaba katın ve " İOS 6 yı da kullanabiliyorsunuz " cümlenizi unutmayın !

Ben kesinlikle 699TL lik 8/16gb lık cihazı şuanda çok pahalı buluyorum ! , ios6 ve apple olsun + 3gs ile apple uygulamaları kullansam yeter diyenleri de eleştirmeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Butcesi kisitli olanlar kacirmasin. Bu paraya daha iyi telefon bulamazsiniz. Neredeyse iPod fiyatina cok islevsel bir telefon almis olursunuz. Ayni fiyata alabileceginiz herhangi baska bir telefon bundan cok cok kotu olacaktir. 3GS Hemen her isinizi fazlasiyla gorur. Kilifa sokunca tasarim konusunda da fazla bir farklilik kalmayacaktir. Kaldi ki 3GS'in tasarimi bence en guzel tasarim.

Kazanci iyi olan tabi ki bu modeli asagilar. Onlara hitap etmez bu urun. Onlarin yorumu kafanizi karistirmasin.Butceyi zorlayip da, daha hizli islemcisi, kamerasi ve ekrani olan bir telefona uc kati para vermeye gerek yok. Butceniz musaade ediyorsa da, bu basligi takip etmenize gerek yok. Ben sahsen anneme almayi dusunuyorum. Boylece facetime, viber gibi programlardan ucretsiz konusabiliriz, torununun resimlerini takip edebilir vs. Bilgisayara ne yaptiysam alistiramadim. Tek care boyle ucuz bir akilli telefon almakti ve su anda bu telefon cok buyuk bir firsat.

Hiç 32gb ipod touch 4 kullandınız mı?

3gs ipod touch4 ün yanından bile geçemez

iphone 4 dahi 299 dolar dan çıkacak ( + KDV ) ipod touch 4 olamayacak büyük ihtimalle,

• quote:

quote:

Ben 1 ay önce 850 ye aldım ve koskoca kadıkoyde 1 yerde buldum bal gibide alınır kardeşim ;)

1500 tl iphone 4 e verecek param var ama vermek istemedim 3G S aldım oyunla pek işim olmaz çatır çatır çalışıyor.

iş yerinde iphone 4 ü olan arkadaşarla karşılaştırma yaptım uygulamalarda yarım saniye 1 saniye geriden geliyor bazı uygulamalarda geçiyor hatta telefonun doluluğuna görede değişir bu gerçi ama yazılımlar aynı bu arada...

8gb lik model mi ?

Birde 1sn ye diye bakmaktansa bu cihazin IP4 ile hic bir alakasi olmadığınıda bilirsiniz.

Evet 8GB

Ben hız olarak karşılatırdım akıcılık olarak

Yoksa ekran piksel kamera vs değil onlar benim kriterlerimde değerli değil onda 3G S yi tercih ettim

• quote:

quote:

quote:

8gb lik model mi ?

Evet 8GB

Ben hız olarak karşılatırdım akıcılık olarak

Yoksa ekran piksel kamera vs değil onlar benim kriterlerimde değerli değil onda 3G S yi tercih ettim

850 TL , 1 ay önce ve 8gb 3gs için çok para vermişsiniz F/P olarak bile gerçekten değmez.

Hız olarak İOS5/6 dan kaynaklı, apple ı özellikle tavsiye ederken de belirtiyoruz. İnsanlar android dünyasının ram/işlemci hikayesinde kaybolmuşlar.

Eğer donanım bir cihazı değerli kılsa idi, ATRİX - LG X2 - HTC EVO3D VE LG 3D hatta arc s bu kadar değer kaybetmezdi.

S3 ün 3 aylık dönemde ( ki TR piyasası her zaman ilk sefer pahalı olur ) 500TL değer kaybetti , ydışı 1.050TL deniliyor hatta DH forumda.

3,5 yıllık cihaz ve ben de büyük çoğunluk gibi 15/20 TL den 24 ay mantıklı rakamda kontratla satılması veya 349 - 399 TL olmasını düşünen biriyim.

• 850 pahalı olabilir

aldığım adam zaten dürüstçe bu teli biz 700-750 ye sattık 1 ay önce dedi ama şimdi biz o fiyattan alamıyoruz gelişi o fiyat değil dedi

ve ben o dönem almam gerekiyordu cünkü telim arıza yapmıştı 3G kullaıyordum

ve apple kullanmak istiyordum sıfır olcak ve fazla para vermicem dolayısı ile tek seçenek 3G S idi.
  • yahu bu telefon 6 aydır zaten bu fiyat buna daha fazla veren de kerizdir.. bitti 3GS in devri. şuan Chicago da (%11 vergi dahil) 4S fiyatı 450$=800tl.. teknoloji çöpçüsü ülkemizde bu 3GS için 700tl verilmez..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Butcesi kisitli olanlar kacirmasin. Bu paraya daha iyi telefon bulamazsiniz. Neredeyse iPod fiyatina cok islevsel bir telefon almis olursunuz. Ayni fiyata alabileceginiz herhangi baska bir telefon bundan cok cok kotu olacaktir. 3GS Hemen her isinizi fazlasiyla gorur. Kilifa sokunca tasarim konusunda da fazla bir farklilik kalmayacaktir. Kaldi ki 3GS'in tasarimi bence en guzel tasarim.

Hiç 32gb ipod touch 4 kullandınız mı?

3gs ipod touch4 ün yanından bile geçemez

iphone 4 dahi 299 dolar dan çıkacak ( + KDV ) ipod touch 4 olamayacak büyük ihtimalle,

Turkiye'de maalesef telefonlar uzerinde cok yuksek vergiler var. iPod amacli kullanim icin iPod almak tabi ki daha akillica olur. Su anda bu telefonun yurtdisi satis fiyati en ucuz 209 USD = 375 TL (http://www.amazon.com/Apple-iPhone-3GS-8GB-Unlocked/dp/B004G1IP4W) Vergi yasasina gore OTV ithalat Cif bedeli 400 TL'ye kadar olan ürünlerde maktu yani sabit mininum 100 TL'ye çıkmıştır. Bu 400 TL'nin üzerindeki ürünler ise yüzde 20'den yüzde 25 e yükseltilmiştir. Uzerine KDV de eklediginizde yaklasik 550-600 TL araliginda bir girdisi var. Demek ki ithalatci urunu 100 TL karla satiyor. Kargo parasini ve 2 yillik garanti primini hic saymadim. Onlari da duserseniz ithalatcinin bu telefonu cok dusuk bir karla (belki de sifir karla cunku personel, stok vs baska giderler de soz konusu olacaktir) getirttigi belli oluyor.

Kendiniz getirtirseniz pasaport kayit hakkiniz varsa urunun fiyati su sekilde olacaktir: Amerika'da KDV yaklasik yuzde 8 olacak dersek (eyaletler arasinda degisiyor) Urun 405 TL oluyor. Kargo parasi en az 40 TL dersek 445. PAsaport kayit parasini ekleyince 545. 10 TL da kayit icin telefoncuya verince 555 TL. 2 yil yurtici garanti primi de nereden baksaniz en az 100 TL tutmasi lazim: 655 TL. Yani burada avantajli tek nokta garanti primini odememek oluyor. Onun da riskleri malum.

Sozun kisasi: Telefon cok uygun bir fiyattan satiliyor. Butcesi daha pahali teknolojilere yetmeyene bu telefonu oneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asksarabi -- 10 Ekim 2012; 11:16:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

yahu bu telefon 6 aydır zaten bu fiyat buna daha fazla veren de kerizdir.. bitti 3GS in devri. şuan Chicago da (%11 vergi dahil) 4S fiyatı 450$=800tl.. teknoloji çöpçüsü ülkemizde bu 3GS için 700tl verilmez..

Hocam burada 100 TL kayit parasi aliyorlar artik. Garanti de 1 yilla sinirli oluyor. Yani telefonun gercek maliyeti verdiginiz rakamin ustune cikiyor. Ustelik ikinci el elden cikarirken yurt disindan alinan telefonlar en az 100 TL asagisina gidiyor, oradan da zarar ediyorsunuz. Ama parasi olana ben de 4s'i oneririm. 3GS ile aralarinda ciddi fark var.
  • ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, tüm dünyada satış rekorları kıran ve 3 günde 5 milyon adet satan iPhone 5’i eleştirdi.

Çinli telekom şirketi Huawei’nin 10 yıl kutlamalarına katılan Yıldırım, Türkiye’deki akıllı telefon çılgınlığına şaşırdığını dile getirerek, iphone 5’i eleştirdi.

Yıldırım şunları söyledi:

"5 diye bir ürün var, herkes sıraya giriyor. Anlamak mümkün değil. Almak için Amerika’ya adam gönderip sıraya giriyorlar. Bu akla ziyan bir durum. Fiyaka için bunu yapıyorlar. Memleketin insanı çalışıp, çabalayıp, fiyaka için herşeyini ordan gidip satın almak için mi yapıyor. En güzelini kullanalım ama en güzelini de üretelim. Kapasitemiz, kabiliyetimiz de var. Üretileni kıskandığımız yok ama bizde üretilim."

• Su 100TL lik vergi cok sacma belki getirecemiz telefon 100 TL etmiyor fakat 100TL vergisini oduyoruz.Bu vergiyi odememenin bir yolu var midir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, tüm dünyada satış rekorları kıran ve 3 günde 5 milyon adet satan iPhone 5’i eleştirdi.

Çinli telekom şirketi Huawei’nin 10 yıl kutlamalarına katılan Yıldırım, Türkiye’deki akıllı telefon çılgınlığına şaşırdığını dile getirerek, iphone 5’i eleştirdi.

Yıldırım şunları söyledi:

"5 diye bir ürün var, herkes sıraya giriyor. Anlamak mümkün değil. Almak için Amerika’ya adam gönderip sıraya giriyorlar. Bu akla ziyan bir durum. Fiyaka için bunu yapıyorlar. Memleketin insanı çalışıp, çabalayıp, fiyaka için herşeyini ordan gidip satın almak için mi yapıyor. En güzelini kullanalım ama en güzelini de üretelim. Kapasitemiz, kabiliyetimiz de var. Üretileni kıskandığımız yok ama bizde üretilim."

doğru..Apple urunlerı kullanıyorum ama dedıklerı dogru fakat bu sadece apple olayı değilkı..Bızım ulkemız şımarık ve bıraz sonradan görme dolu dıyebılırım..Ama adamın parası..alır almaz..S3 2000tl'den gırdı ve hıc ama hıc ucuz değil..Bu bıraz arz talep meselesıdır..Basıt bır ekonomı kuralı..Talep cok ıse bır malın fıyatı artar ..
    Ulkemıze gelınce uretmıyoruz sadece tuketıyoruz..Ama bu bızlerın sucu oldugu kadar devlet polıtıkalarınında suçu..Bu ulkede son 1-2 seneye kadar uretım degıl tuketım sureklı teşvık edıldı..

Flash demıs bır arkadasım..cpu canavarı bır halta yaramayan ve mıadı artık dolmus bır program..

Blutooht ıse ben kullanmıyorum nokıa teelfonum varkende kullanmadım zaten kımsenınde kullandıgını pek sanmıyorum.akıllı telefonun varsa zaten netın vardır atarsn maıl olur bıter..Haa ıllede kullanacagım dersen atarsın program yollarsın..JB dıyeceksın hemen :) jb denen olayı 6 yasındkaı cocouk yapabılır..bu kadar basıt..
    Apple urunlerı degerlıdır.Kalıtelıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmrkartal -- 10 Ekim 2012; 13:03:43 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.