Şimdi Ara

3gs 699 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
6.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4s bu fiyata düşsün,gözüm kapalı alırım.
    android telefonu "telefonluktan" çıkarıyor. yok ram,yok işlemci,ve işletim sisteminin hızla değişimi,"hadi yahu!" dedirtiyor insana.
    sgs2 sahibiydim.sattım nexus 7 aldım. 5 geldikten sonra,nasıl olsa 4s'in fiyatı gevşeyecek. o zaman onu almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
  • galaxy gio alın 400 liraya
  • 1 sene 3g, 2,5 sene 3gs kullandim. Suan nexus kullaniyorum, uygulama ve stabillik acisindan iphone ama diger herşeyde nexus derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ios ile android i karşılaştırmak çok da doğru değil.
    Biri prestij ve stabilite.
    Diğeri ise f/p.

Bana ne alayım diye soranlara paran varsa iphone al diyorum.
    Adamlar end user için ürün yapmışlar.

Bana sen neden htc hd2 kullanıyorosun dediklerinde ise istediğim zaman, istediğim işletim sistemi ile, istediğimi yapabiliyorum diyorum. Android ve win mobile için xdadevelopers da istediğiniz herşey var.
    htc hd2 şimdiye kadar kullandığım en eğlenceli cihaz .
  • oha, ben sepete atınca 1348 lira oluyor bu Bu paraya gider iphone 4s alırım...

3gs 699 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

Su 100TL lik vergi cok sacma belki getirecemiz telefon 100 TL etmiyor fakat 100TL vergisini oduyoruz.Bu vergiyi odememenin bir yolu var midir?

Maalesef odememenin bir yolu yok.
  • bazılarının yorumları tamamen fanboyluk.neredeyse 2-2.5 aydır 3gs arıyordum geçen hafta 800 lira+50 lira puan ile aldım.çok memmunum.kardeşimde 4s var inanın kamerasında bile o kadar fazla fark yok.bu fiyata alınabilecek en iyi telefondur insanların kafasını karıştırmayın lütfen.sensation xl ın bile menü geçişlerinde kasma oluyordu denediğim mağazada.ios stabilitesi hiç bir telefon üreticisinde yok şu an bu bir gerçek. o yüzden 700-800 lirası olan bundan daha iyi bir teelfon bulamaz bu fiyata.sorunuz varsa da cevaplayabilirim telefon ile ilgili
  • Herkes ios un stabilitesnden bahsediyor doğrudur stabildir ama birçok insanın androidi tercih sebebi apple daki kısıtlayıcı mantık.Apple resmen dünya benim olsun ben hükmedeyim ben ne çıkarırsam millet onu alsın kaç paraya satarsam satayım yine de alsın o programı kullanmasın bunu kullansın zihniyetinde.Tamam insanlar almaya mecbur değil belki ama bazıları apple a laf edince anasına bacısına küfür etmişiz gibi hemen saldırıyor.İnsanları etkilemişler bir şekilde apple ın üstünlüğü psikolojisini yerleştirmişler bu da ticari başarıdır..Birçok insan androidin özgürlüğünden dolayı alıyor zaten androidi. Kısıtlama olmasın da stabiliteyi bir şekilde hallederiz diyorlar ve hallediyorlar da. Android olmasa apple piyasanın büyük çoğunluğuna hakim olurdu ve şu anki hızda gelişme göstermezdi diye düşünüyorum.Neyse konu ios vs android konusuna dönmesin

Stabilite + malzeme kalitesi isteyen ve telefonun öyle her şeyine hükmetmekle işi olmayanlar apple alır kullanır rahat eder.
    Özgürlük isteyen telefonun bütün özelliklerine ayarlarına müdahale etmek isteyen kşiler android alır özgür özgür takılır.

yarıştırmak yanlış bence iki tarafin artısı eksisi var farklı tercihlere hitap ediyorlar herkes kendi tercihini alır rahat eder biz de saygı duyarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 10 Ekim 2012; 21:06:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

Telefonu alacaktım ama hem buradaki yorumlar hem de teknosa oluşu beni soğuttu.500-700 fiyat aralığında en alınabilir telefon hangisidir sizce?

iphone 3gs'dir... yahu arkadaşım sen bakma bu yorumlara, ben kullanıcıyım beni dinlesene? burda atıp tutanlara ne bakıyorsun, hayatı boyunca iphone kullanmadan 5 para etmez yok etmez şu etmez, bakma sen onlara bu telefon gayet stabil bir fiyat/performans ürünü.

biri çıkmış rami düşük demiş. arkadaşım neyin kafasını yaşıyorsun sen? fifa 13 mü oynayacaksın, aynı anda 2 oyun mu açacaksın? amacın ne telefonla?

kamerası düşük denmiş, sanırsın profesyonel fotoğrafçılık yapacak arkadaşlar... ki kalitesi de hiç fena değil, yıl olmuş 2012 megapixel'in her şeyin olduğunu sananlar var.

700 liraya gidip 1gb rami olan bir android almaktansa gidip 256mb rami olan bir iphone'u %100 tercih ederim. ios store'un gelişmiş olmasından tutun, telefonun malzemesindeki kalitesine kadar her şekilde basar.

yani burda bu telefona kayanların çoğu araba forumlarında ''55binim var ne alayım?'' diyen adamlara octavia al diyen adamlar... o yüzden, her türlü sorunu cevaplayabilirim bu telefonla ilgili. ve kesinlikle memnun olduğumu da tekrar söylüyorum...

Hocam pikseller gözüküyor mu ? cidden böyle bir sorun yoksa alıcam da

• ınanın androıd kullananların%95 ı androıdın ne oldugunu bılmıyorlar..Gıdersınız bır telefoncuya yada ıletısım merkezıne telefon dersınız..dokunmatık dersınız zaten sızın durumunuza bakılır ve telefonlar soylenır..artık halkımız dokunmayı sevdıgınden ama cebındede parası olmadıgından 333 tl'den baslayan fıyatlar ıle androıdlı teller alıyor ama ne işe yaradıklarını bılmıyorlar..
    Herkes sızler gıbı telefonu kurcalamıyor..adam iş adamı stabıl olsun dıyor ugrasmak ıstemıyor dıyor..Telde 4 cekırdek ne ışe yarar ..Bana bırı acıklasın..hangımız sureklı oyun oynuyoruz..
    Wındows 2gb ram kullanırken apple bılgısayarlarında 512 ram kullanırdı..ama daha stabıl ve hızlı ıdı..

Androıd kontrolsuz bır ısletım sıstemı..sıradan bır kullanıcı ıcın cıddı karışık..İOS cıdden stabıl ve basıt ve her ıhtıyaca cevap verıyor..

Ikı OS'un uygulamarı arasında cok cıddı kalıte farkları var..

sonuc;ısteyen ıos ısteyen androıs kullanır..zevk ve butce meselesı ama bır telefona 1000tl'den fazla verıp sadece sms yazıp telefon edılıyorsa Gunahtır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

herşey donanım zannetmeyi bırakmalıyız artık. Optimizasyon diye bir kavram var.

Iphone 3gs akıcı ve takılmadan çalışan bir telefon. Android çoğu zaman binbir çeşit donanımda( özelikle farklı işlemci ve anakart) çalışması gerektiği için yeteri kadar akıcı olamıyor, bu kadar fazla çeşit donanımda çalışması gerektiği için optimizasyon çok zor.

Örnek ( PS3 - XBOX ile bilgisayar grafiklerini karşılaştırın. Yalnız gidipte 2000 TL'lik bilgisayarla karşılaştırmayın. Lütfen PS3 ve Xboxla aynı fiyata gelecek bir bir bilgisayarla karşılaştırın.

Donanım demek sadece işlemci ve Ram demek değildir.. Donanımın içerisine Ekran da girer, kamera da girer, pil de girer ve fiziksel olarak telefonun-bilgisayarın çalışmasında rolü olan tüm parçalar girer...

"IOS Sever" arkadaşların IPHONE'larını, Android li olanlara üstün gördükleri 2 dayanak noktası vardı Android 4.0 dan önce. Bunlardan bir tanesi uygulama üstünlüğü idi. Android 4.0 çıktıktan sonra ise bu fark hızla kapandı ve artık "uygulama bolluğu" üstünlüğü tamamen kayboldu diyebiliriz. IOS için çıkan program-oyun lar artık eş zamanlı olarak ya da kısa bir süre sonra Android için de çıkartılıyor..

2. dayanak ise şu an tüm ios sever arkadaşların tek dayanak noktası olan stabilite-optimizasyon konusu. Android sistemi Linux üzerinden çalışan bir sistemdir. Bu yüzden donanım kaynaklarının az bir kısmını bu alt ana sisteme ayırır. Bu oran genelde %20-25 oranındadır. Donanım/Fiyat oranında IPHONE'lara göre %100 den daha fazla bir avantaja sahip olduğunu düşünürsek bu kayıp önemsizdir.

Android'in takıldığını,stabil olmadığını söyleyen arkadaşlar çoğunlukla Android 2.3.4'e kadar olan versiyonları deneyimlemiş olan arkadaşlardır.. Android 2.3.6 ve 2.3.7 sürümlerinde stabilite gayet iyi olup Android 4.0.4 ve özellikle de çoğumuzun bildiği 4.1.1 Jellybean sürümü ile Android neredeyse mükemmelliğe ulaşmış durumdadır. Halen problemli sürümleri kullanan varsa da neredeyse bütün Android li telefonlar için yüksek performanslı ROM sürümleri mevcuttur. Bu da 13-14 yaşındaki çocuğun bile uğraşıp yapabileceği bir işlemdir. (Bazı elma sever arkadaşlar gibi 6 yaşındaki çocukla mübalağa yapmayalım en azından )

Ayrıca verdiğiniz PS3-XBOX-Bilgisayar örneği de çok saçma. Burda aynı fiyat seviyelerindeki "telefonlarla" kıyaslama yapıyoruz birbirinden farklı cihazlarla değil yoksa IP 3GS ile Galaxy S3 kıyaslaması yapan yoktur herhalde...

Pek çok ülkede artık Iphone 4 bile satılamazken bizim ülkemizde miadı dolmuş bir telefonu halen bu fiyata millete fırsat diye kakalamaya çalışan zihniyete bu ülkemde verilen desteğe hayret ediyorum.. Bırakın fanboyluğu, samsung culuğu, android ciliği, pek çok insan halen F/P telefonu almanın ve parasının karşılığını alma derdinde. Çevremde pek çok insan var 3GS alıp çevresindeki insanlardaki Galaxy W, SE Xperia Neo gibi telefonları kurcalayıp sonra 3GS'yi neden aldım diye dövünüp elinden çıkarmaya çalışan. O yüzden kimseyi sırf fanboyluk yüzünden yanıltmanın alemi yok. Bu sözü üzerine alanlar kendilerini biliyor zaten.. Bu telefonun ederi maximum 400-450 TL dir.

Ben ne iphone cu, ne Android'ciyim. Birkaç ay önce Motorola Atrix'e 850 TL yi süper fırsat olarak görenler varken onlara da telefonun bu fiyatı haketmediğini söylemiştim. Nitekim öyle oldu ve telefon 680 lere, hatta puanla 530 TL lere kadar indi ve şuanda gerçekten F/P telefonu oldu.. Şimdi birisi gelsin "IPHONE 3GS 400 TL!" diye başlık açsın ben de hemen şu yorumu yapayım altına: "Güzel Fırsat, bu fiyata kesinlikle alınır..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 10 Ekim 2012; 21:29:49 >

• Ben de karar veremiyorum. Bugüne kadar hiç apple ürünü kullanmadım iki kere android telefon aldım şu an huawie ideos x5 mi ne işte ondan var.

Eşime telefon almam gerekiyor benim teli eşime verip ayfon alayım kendime diyorum ama bir telefona en fazla taş catlasa bin lira veririm... Şimdi bu telefonu alsam şunları yapabilir miyim?
    Gmail ve hotmail hesapları kontrol etmek
    Opera ile web gezintisi
    Nadiren bir kaç oyun ki olmasada olur...
    Şarjida bir gün gitmeli..

Kararsız kaldım..

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Ben de karar veremiyorum. Bugüne kadar hiç apple ürünü kullanmadım iki kere android telefon aldım şu an huawie ideos x5 mi ne işte ondan var.

Eşime telefon almam gerekiyor benim teli eşime verip ayfon alayım kendime diyorum ama bir telefona en fazla taş catlasa bin lira veririm... Şimdi bu telefonu alsam şunları yapabilir miyim?
    Gmail ve hotmail hesapları kontrol etmek
    Opera ile web gezintisi
    Nadiren bir kaç oyun ki olmasada olur...
    Şarjida bir gün gitmeli..

Kararsız kaldım..

Almalısın ama 699TL veya altı fiyata
  • @ freefalcon

Bu dediklerine inanmadim ama olsuun :)

Şu mükemmel 4.0 ı destekleyen cihaz sayisi ve kullanimini,

Ayrica 4.1 JB ye destek veren tablet ve telefonlari artik 66 ayliklar bile sayabiliyor ! Çünkü sayilar küçük ))

İos ve apple ı kötüleyip android i överken kemerini bağla da duvara çarpma .

• Android daha kötü diyenlere bir örnek ,

2-3 gündür S3 satılığa çıkarmıştım.Arayanların yarısı iphone 4 32gb-16gb ile takas olur mu diyor ?

Ne iş ?
  • Kötülemek mi? Ben o yazıda kötüleyici birşey göremedim sadece karşılaştırma gördüm ki zatn arkadaş da almayın dememiş ,bu fiyata almayın demiş.Ama anlaşılan apple fanlığı öyle bir boyuta ulaşmış ki android in özelliklerinin anlatılmasından bile rahatsız oluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

@ freefalcon

Bu dediklerine inanmadim ama olsuun :)

Şu mükemmel 4.0 ı destekleyen cihaz sayisi ve kullanimini,

Ayrica 4.1 JB ye destek veren tablet ve telefonlari artik 66 ayliklar bile sayabiliyor ! Çünkü sayilar küçük ))

İos ve apple ı kötüleyip android i överken kemerini bağla da duvara çarpma .

Cevabını alacağını bildiğinden alıntı bile yapmamışsın sanırım elma-sever arkadaşım

Anlamsız kinayelerine cevap vermeyeceğim ama arada bir şeyi kaçırmışsın. Android 2.3.6 ve üzeri sürüm yüklü telefonlarda stabilite ve takılma sorunu yok. Var diyen de olur olmaz her şeyi yükleyip Ram optimizer kullanmayan arkadaşlardır ya da kulaktan dolma eski bilgilerle yorum yapanlardır. En basitinden 2.3.6 yüklü bir Galaxy W, çakma IOS 6 yüklü bir IPHONE 3GS den kat be kat üstündür. Kötülediğim IOS ve Apple değil, bu fiyata bu telefonun satılmasıdır. Ama görüyorum ki elma aşkı sende öyle bir boyuta gelmiş ki yazımı sonuna kadar okumaya bile dayanamamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 10 Ekim 2012; 22:31:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

1 sene 3g, 2,5 sene 3gs kullandim. Suan nexus kullaniyorum, uygulama ve stabillik acisindan iphone ama diger herşeyde nexus derim

geriye ne kaldı ki hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Telefonun hızını işlemci hızı sananları bir kenara bırakın ve ios işletim sisteminin rahatlığının keyfine varın. Androidcileri 1.5ghz 4 çekirdekli işlemcileri ve stabilite özürlü android işletim sistemleriyle baş başa bırakın. Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon !!

hay ağzına sağlık be arkadaşım
  • geçen saturnde 649a satılmıştı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.