Şimdi Ara

3gs 699 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
6.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 499TL ye satıldığı gün , alacağım bu 3GS yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Telefonun hızını işlemci hızı sananları bir kenara bırakın ve ios işletim sisteminin rahatlığının keyfine varın. Androidcileri 1.5ghz 4 çekirdekli işlemcileri ve stabilite özürlü android işletim sistemleriyle baş başa bırakın. Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon !!

Merak ettiğim android stabil değil diyorsunuz da.

Merak ettiğim nokta şu.

Benim deneyimlerim.

Gio, İdeos X5, Xperia Neo, Atrix, Galaxy S3.

Bunlar kendi aldıklarım.

Arkadaşlarımdan alıp kullandığım pek çok model de var. Xperia Sola en son deneyimim mesela arkadaş çevresinden.

Ben telefonların kaç kere kitlendiğini düşünüyorum. Ama hatırlayabildiğim sadece 2 olay var. Sadece 2. Ve çok güzel bir hafızam vardır. Unutmam yani kolay kolay bir şeyi.

Ve bu cihazlar da hakikaten bkunu çıkaracak derecede kullanıldı.

Ama mesela patronum sadece arama için İPhone 4 kullanıyor. Onun telefonu durduğu yerde kitlendi.

Yani android in stabil olmadığı cidden bir yer söyleyin. Yani ne oluyor da stabil olmuyor ben onu anlamadım. Android hangi stabilliği sağlamıyor yani.

Ben kendi cihazlarımdan sadece Atrix te sorun yaşadım. Bir MP3 indirme uygulaması yükledim ve telefon acayip ses çıkarmaya başladı. Programı kaldırınca düzeldi.

Yani cidden bu stabilite denen nedir. Ben overclock yaparım bilisayarıma. Ve bizim tabirimiz ile stabil değil dediğinde makinenin kitlenip mavi ekran vermesi. Kapanıp açılması. Ya da tamamen donması anlamına gelir.

Cidden nedir bu stabilite. Hani kullanmadığım ne halt olduğunu bilmediğim bir şey de değil. Ama cidden nedir bu stabilite.

Adam ios tan android e geçiyor. İos ta blutooth ile dosya bile göndermesi engellenen adam. Zincirlerinden kurtulmuşçasına saldırıyor telefona. Ne varsa yapamadığı yapıyor. E tabi İPhone da androiddeki gibi arka planda açık uygulama kalmadığından alışkanlık kapatmıyor da programı. Sonra kastı. Olay bu bence.

Hani bilmiyorum teknolojik cihazlar ile aram iyi diye mi ben tamamen sorunsuz kullanıyorum da milletin günahını alıyorum anlamadım yani.

Ben o düşük donanımlı gio yu bile kullandım nette gezme konusunda sorun yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 25 Ekim 2012; 12:33:39 >

• Apple fanboyları stabilite diye tutturmuş... android iosstan daha stabil ve performanslı ama onlar bunu kabullenemiyor...
  • aşığım telefonuma

3gs mükemmel f/p ürünü,
  • Galaxy W kullanan biri olarak söylüyorum takılmalar tabiiki var hele de altta bir program çalıştırmışsanız yada programı aşşağı indirmişseniz rehbere 5 sn de bile zor giriyo...Ama açılma kapanmalar bende son güncellemelerle kalmadı artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

Apple fanboyları stabilite diye tutturmuş... android iosstan daha stabil ve performanslı ama onlar bunu kabullenemiyor...

Ya anlamadığım nokta o.

Şimdi sen android için stabil dedin. Stabil i ne için kullanıyor bunlar yani.

Benim gördüğüm bir android telefon kullanım süresi boyunca en fazla taş çatlasa 2 kere kitlenir. Kullanıcısı malın teki değil ya da cihaz gerçekten sorunlu değil ise. Ki cihaz sorunu da olası bir şeydir.

Garip nokta II

Şimdi ben bir telefon satmaya çalışsam. Ve üzerinde çizikler olsa derim işte çizikler var. Fiyat kırılır falan.

İPhone satışlarında ise gördüklerim çok başımı ağrıttı. Cümle şu. Arkası tüm iphone lardaki gibi çiziktir. Yani arka kapağın çizilmesi sorun olmayı bırak cihazın özelliği olmuş. Alüminyum kolay çizilen bir madde. Ama Apple ilk ürününden hiç ders almamış 5 te de mesela gene alüminyum kullandı.

Bir şey değil millet çıkmış ANODİZE ALÜMİNYUM bu diyor. O ne diyorsun. Sağlam yani diyor. Millet ne olduğunu bilmiyor. Sanıyorlar ki alüminyum un kendi rengi siyah oluyor. Halbuki alakası yok. Bildiğin elektrotlama yöntemi. Yani çok kolayca çizilir. Fırın boya dese neyse. Tabi montajdan önce fırınlamalarında fayda var.

Apple açıklama yapıyor. Alüminyum kolay aşınan bir madde. Çizikler olması bekleniyordu zaten!

Al aha işte.

Yemin ediyorum yarın öbür gün çakma İPhone 5 ilanlarında şunu görmememiz için bir neden yok.

"Gerçeği gibi çizikler var."

Adamlar Panaroma çekimi yenilik diye yazıyor. Kulaklık çıkışı alta iner yenilik. Bu ne lan.

Sonra efendim carbon fibere plastik diyorlar. Kalitesiz diyorlar. Bir şey kaliteli olması için illa cam ya da demirden mi olması lazım. İPhone 4 e 4S mesela tuğla gibi. Ters konulmuş bir altın külçesi gibi düz zeminden zor kalkıyor.

Yahu bu plastik dedikleri şey carbon malzeme. Vücudumuzdaki materyaller.

Oksijen miktarı........ 44 kg....... % 63
    Karbon miktarı....... 14 kg....... % 20
    Hidrojen miktarı....... 7 kg....... % 10
    Azot miktarı....... 2,1 kg....... % 3
    Kalsiyum miktarı....... 1 kg....... % 1,5
    Fosfor miktarı....... 700 g....... % 1
    Potasyum miktarı....... 170 g....... % 0,25
    Kükürt miktarı..... 140 g....... % 0,2
    Klor miktarı....... 70 g....... % 0,1
    Sodyum miktarı..... 70 g....... % 0,1
    Magnezyum miktarı.. 30 g....... % 0,04
    Demir miktarı...... 3 g....... % 0,004
    Bakır miktarı...... 300 mg....... % 0,0005
    Mangan miktarı..... 100 mg....... % 0,0002
    İyot miktarı....... 30 mg....... % 0,00004

Yani ortalama 70KG lık bir insanın vücudunun %76 sı havadan oluşuyor. %20 si ise Carbon. Geriye kalanlar ise sadece %4 lük diğer maddeler. Yani 100KG lık bir insanın vücudu 76KG lık havadan ve 4KG lık metal, tuz ve toprak karışmından ibaret. Yani bunları bir araya koyduğumuzda bir balçık elde ederiz.

Ama Carbon işi değiştiriyor. Bu çamurun insan eti kemiği olması için gereken materyal çeşitliliğini sağlıyor.

Milyonlarca TL değerinde olan ve milyarlarca TL yatırımlar ile üretilen yarış arabalarında karbon alaşım kullanılır.

Nylon yani naylon denen şey eşit kalınlıktaki çelik telden daha sağlamdır.

Pek bilinmeyen bir şekilde aslında dünya üzerindeki en iyi iletken altın değildir. Gümüş daha iyidir mesela. Hatta bilinen en iyi iletken element demirdir.

Ve genel kanı plastik iletken değildir. Oysa karmaşık moleküllü bir carbon madde şu anki en iyi iletkenlik özelliğini gösteren maddedir. Normalde alelade bir plastik gibi görünmektedir. Ama sıvı azot ile soğutulduğunda bunları yapar. Ve adamlar daha yüksek ısılarda bu özelliği elde etmek için çalışıyorlar. 1mm den daha ince 6cm çapında bir diskin 1 tonluk bir ağırlığı taşıyabildiğini hayal edin.

Yani cidden. Anodize Alüminyum u bir halt sananlar çıkıp carbon ve kullanım alanları hakkında bilgi mi vermek istiyor şimdi ? O plastik dedikleri şey yarış arabalarından saatte 200km nin üstünde bir hızla giderken içindeki sürücünün burnu bile kanamadan kurtulmasını sağlıyor. Hani bir şey değil. Sanki 4S yere düşünce çizik bile almıyor da diğerleri alıyor gibi bir ifade var.

• Apple fanboyları ekran kırık çıksa aaa elmas desenli Iphone çıkmış der kırık ekranla kullanır... omuzlarının üzerindeki küreleri boş olunca sonuç bu... onlara göre cabon fiber sağlam değildir en sağlam şey aluminyumdur...
  • millete apple fanboyları diye sataşırken kendin android fanboyluğunu kimseye kaptırmıyon..haberin yok...ziyaaa
  • Bu model ve 700 tl ???

300 den fazla etmez..700 e ne telefon alinir, 3gs i oyuncak diye oynar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışında bundan daha ucuza Nexus 4 satılıyor. Sim kilitli falan değil yani, bildiğiniz Nexus 4. Oha diyorum artık şu iPhone 3GS vurgununa. Oha ki ne oha.

• izle karar ver... Apple pişmanlıktır...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.