Şimdi Ara

3gs ios 4 update sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar baya sorunum var belli oluyor ama California Bestbuy'dan iphone getirdim, pasaport kaydı üzerime yapıldı. İtunes'ten ios 4.0.1 yükleme gafletinde bulundum, telefon sim kilitli olduğundan şimdi açılmıyor, düzgün bir anlatım ve çözüm bulamadım. Ne yapmamız gerekiyor?

telefonu bilgisayara takınca sim kartla aktivasyon istiyor. 4.0.1 jailbreakme adlı yöntem ile biliyorum redsnow'un çalışması var mı bilmiyorum. telefonu açamıyoruz itunes resminden ileri gitmiyor, menü açılmıyor

bugün bunu halletmem gerekiyor global sim kart dışında bir çözümü yok mu? ilk ben mi karşılaşıyorum yoksa ciddiye almadığınız kadar basit bir şey mi. yardım lütfen.

modeli 3gs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poustigo -- 9 Ağustos 2010; 2:14:58 >

• aktivasyon kartı veya at&t kart almanız şart aktif etmek için,bende de aynı şey oldu aktivasyon kartı siparişi vermek zorunda kaldım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

aktivasyon kartı veya at&t kart almanız şart aktif etmek için,bende de aynı şey oldu aktivasyon kartı siparişi vermek zorunda kaldım bende

cevapladığın için teşekkürler.

peki Antalya'da aktive eden bir dükkan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poustigo -- 9 Ağustos 2010; 2:45:16 >
  • Antalya yı bilemicem ama ben birçok telefoncuya sordum bulamadım,dealextreme adlı siteden sipariş verdim en sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Antalya yı bilemicem ama ben birçok telefoncuya sordum bulamadım,dealextreme adlı siteden sipariş verdim en sonunda

dealextreme'i biliyorum, yanlış hatırlamıyorsam Türkiye'ye ücretsiz gönderiyordu. Geliş süresi ne kadar 1 haftadan fazlaysa telefonsuz o kadar zaman ne yapacağım ben :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.