Şimdi Ara

3GS kasa sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim elimde uzun senelerdir kullandigim IPhone 3GS 16 GB var.

Sorunum su ki, telefonum yere dustu ve power tusunun
    oldugu bolum komple kirildi. Arka kapak kismina baglantili oldugu icin o bolum ben sadece arka kapagini degistirebilirmiyim? Sadece arka kapak varmidir? Eskiden nokia telefonlarima taktigimiz kapaklar gibi bir care varmidir? Cunku telefonumu kilitlerken ve kilidi acarken cok zorluyor beni. Ben internetten okudum sadece dolu kasa gorebildim onlarda yan sanayii orjinalini goremedim. Sagliklimidir baska full kasa onu bilemedim cunku sadece benim telefonumdan anakart ve ekrani takacaklarmis. Sonucta yan sanayiinin pili ne kadar gider, ne kadar sagliklidir. Sarj soketi bolumu zamanla bozulurmu, tam sarj alirmi, tutmamazlik yaparmi. Pek bu konular ile alakam yok sadece jb yi ve kullanmayi cok iyi becerebiliyorum. Kasa ve yedek parca olarak bilgim yok, bana yardimci olursaniz sevinirim.
    Ben sadece arka kapak istiyorum, yapabilirmiyim?

Size telefonun power bolumunun caps inida gostereyim;

http://www.hizliupload.com/di-ZO0G.jpg

• iphone parçalarının orjinali sadece servislerde oluyor diye biliyorum.

sadece arka kapak mevcut. hatta ben yurtdışından aldım bir tane kargoda şuan. ancak değiştirmesi çok zahmetli bir iş. telefonun bütün parçalarını sökmen gerekiyor.
  • Tesekkur ederim ama benim soylemek istedigim sadece arka kapak kasa degil sizin dediginizde ayni degil mi?
    Ben zaten eger boyle birsey bulabilirsem telefoncuya taktiracagim zaten tesekkurler
  • Aynı sorun arkadasımda oldu.

Sadece power tuşunu değiştirdi. Önüne ufak bir lastik de koymuşlar. Son 4 aydır sorunsuz kullanıyor.

Valla yalan olmasın 50-75 lira arası bir ücrete yaptırdı. Telefonu acmışlar iken ekrandaki tozlarıda bir guzel temizlemişlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 5 Nisan 2012; 13:39:08 >
  • Arkadasim arkadasiniz nerede yaptirmis istanbuldami?
  • quote:

Orijinalden alıntı: on3r

Arkadaslar iyi gunler.

Benim elimde uzun senelerdir kullandigim IPhone 3GS 16 GB var.

Sorunum su ki, telefonum yere dustu ve power tusunun
    oldugu bolum komple kirildi. Arka kapak kismina baglantili oldugu icin o bolum ben sadece arka kapagini degistirebilirmiyim? Sadece arka kapak varmidir? Eskiden nokia telefonlarima taktigimiz kapaklar gibi bir care varmidir? Cunku telefonumu kilitlerken ve kilidi acarken cok zorluyor beni. Ben internetten okudum sadece dolu kasa gorebildim onlarda yan sanayii orjinalini goremedim. Sagliklimidir baska full kasa onu bilemedim cunku sadece benim telefonumdan anakart ve ekrani takacaklarmis. Sonucta yan sanayiinin pili ne kadar gider, ne kadar sagliklidir. Sarj soketi bolumu zamanla bozulurmu, tam sarj alirmi, tutmamazlik yaparmi. Pek bu konular ile alakam yok sadece jb yi ve kullanmayi cok iyi becerebiliyorum. Kasa ve yedek parca olarak bilgim yok, bana yardimci olursaniz sevinirim.
    Ben sadece arka kapak istiyorum, yapabilirmiyim?

Size telefonun power bolumunun caps inida gostereyim;

http://www.hizliupload.com/di-ZO0G.jpg

Kasayi komple 100 liraya degisiyorlar hocam

• Nerede yapiyorlar acaba? Kasa dedigim gibi yan sanayimi oluyor. Ayrica telefonumu satmak istedigim zaman sikinti yaratiyormu?
  • doğubankta arka kapağı 20-30 komple kasayı 90-100 liraya değiştiriyorlar
    sadece power tuşu satılıyor toptancıları bi gez 10-15 lira bişi forumada bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babavura -- 5 Nisan 2012; 20:36:50 >
  • babavura tesekkurler arkadasim.
    dun kadikoye gittim isten ciktigim zaman yaptirtmak icin power tusuna bagli olan teller catlamis onada ek bir ucret istediler bende yaptirmadim, yaptirmaktan da vazgectim. Tesekkur ederim.
  • sadece dokunmatigi degisecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.