Şimdi Ara

3gs kendiliğinden oluşan ikon sorununa %100 çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir cogumuzun canını sıkan jailbreak yaptıktan sonra kendiliğinden olusan ikon sorunu biraz önce çözdüm ve hemen sizlerle paylaşmak istedim aşağıdaki belirteceğim adımları tek tek uygulayın sorun kesinlikle ortadan kalkıyor

1. Öncelikle telefonumuzda sbsettings kurulu olması gerekiyor
    2. Daha sonra sbsettings i acıyoruz
    3. Oradan sbsettings options a giriyoruz
    4. Ve ardından aşağıda bulunan *shows hold icons U kapalı konuma getirip sb settings den çıkıp telefonumuzun respring (yeniden başlamasını) bekliyoruz.
    5. Tüm bu ayarları yaptıktan sonra birde bana teşekkür edip telefonumuzu artık sıkıntısiz bir sekilde kullanabiliriz . Hadi gecmis olsun

• Ben de o kapalı zaten ama yeni bir app yükleyince, hem app store'dan hem installous'dan, gizlediğim ikonlar ve birkaç tane garip beyaz ikon beliriyor.. respring yapınca kayboluyor..
  • Kapalı olan butona iyi dikkat et sbsettings window options un hemen altındaki eğer onu kapattıysan kesinlikle yeniden çıkmıyor
  • böyle bir sorunuda ilk defa duyuyorum.tema oluştururken yapılan boş iconlardan dolayımı bir problem oluşuyo acaba
  • hayır efendim jailbreak yaptıktan sonra installous dan felan uygulama kurarken kendiliğinden bazı ikonlar çıkıyor masa üstünde demek istediğim onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicicek26

Kapalı olan butona iyi dikkat et sbsettings window options un hemen altındaki eğer onu kapattıysan kesinlikle yeniden çıkmıyor

oradaki her şey kapalı zaten ^^
  • eh kapattım. Bakalım bir daha ki sefere program yükleyince çıkacak mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.