Pixel 8 serisi, Pixel 7 serisiyle hemen hemen aynı modemi kullanıyordu. Pixel 6 serisinin felaket modemiyle karşılaştırıldığında biraz daha iyi performans sunduğu söylenebilir ancak güvenilmez bağlantı ve zayıf pil ömrü sorunu devam etti. Pixel 9 serisinin tanıtılmasıyla birlikte Pixel telefonlarda yaygın olarak görülen bu sorun çözülmüş oldu. Pixel 9 serisi yeni Exynos 5400 modeme sahip.
Exynos 5400, Galaxy S24 serisinde kullanılan ve sinyal alımı ve verimlilikle ilgili sorunların çoğunun çözüldüğü bir modem. Pixel 9 serisi önceki modellere göre belirgin şekilde daha iyi bir deneyim sunacak. Teoride, yeni nesil Pixel’lerde telefonun çekmemesi/az çekmesi, bağlantı sorunları, düşük pil tüketimi gibi sorunların yaşanmayacağı anlamına geliyor.
Yeni modeme ek olarak, 4nm Exynos 2400 çipi önceki nesillerden belirgin şekilde daha verimli. Pixel 9 serisinin yeni Tensor G4 işlemcisi, en son Exynos amiral gemisi işlemciyle aynı gelişmiş üretim sürecini kullanıyor.
Google Pixel 9 fiyatı ve çıkış tarihi
Google Pixel 9 serisi şu anda ön siparişte. Pixel 9 ve Pixel 9 Pro XL, 26 Ağustos’ta; Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro Fold, 4 Eylül’de satışa çıkacak. Google Pixel 9’un başlangıç fiyatı; 799 dolar. Pixel 9 Pro, 999 dolar; Pixel 9 Pro XL, 1099 dolar; Pixel 9 Pro Fold, 1799 dolar fiyat etiketine sahip.
pixel 6 pro kullanıyorum nasıl 6 modemi çok çok kötüymüş :D yani tabi nasıl olsa adamlar ülkede yok ver yansın :D mi9t de var onun kıyaslayınca ülkeden kovman lazım xiaomi yi :))telefon açılıyor 4.5 g gelemiyor edemiyor 3 5 dk sonra geliyor. şu yazıyı neye göre yazdınız valla merak ediyorum, kullanıcısı yok denecek kadar az olan telefonu kötülesen ne olur kötülemesen ne olur.. gelsinde imesiz filan kullanacağız mecbur
Boşuna heveslenmeyin. Pixel 10(?) ile ancak Türkiye'ye giriş olur. ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme