Şimdi Ara

3gs kitleniyo lütfen yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3gs 16 gb siyah kullanıyorum..bazen herşey sağlam tel çalışıyo ama mesaj gelmiyo ve de mesaj gönderemiyorum..ancak açıp kapattıktan sonra mesajlar geliyo,,bunun nedeni nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum..

• eğer tahmin ettiğim probemi yaşıyorsan söylediğin zamanlarda telefonda açamamam ve sana telefonda gelmemesi lazım yani daha basit bir açıklamayla telefonun çekiyo gibi gözükürken aslında çekmiyor. Bu problem versiyon 3.1 ve 3.1.2 kullanan kişilerde sıkça oluyor daha sebebi belli değil kimse yazılımsalmı yoksa donanımsal bir problemmi bilmiyor internette bu sorunu yaşiyan binlerce insan var ki bu insanlara bende dahilim. Telefonu sıfır aldığımdan beri yaşıyorum bu problemi son bir haftadır pek yapmıyodu ama bugün yine kimse ulaşamamış bana. Bayadır telefonu itunesa bağlamıyordum bugün bi kaç işlem yapmıştım itunesdan belki bir alakası olabilir. Sonuç olarak çözümünü boşuna arama bulamazsın kimse bilmiyor servisede götürsen aynen iade edicekler teli ben götürdüm boşuna bırakma dedi ordaki bir arkadaş tek şansımız yeni yazılımla düzelmesi çünkü en çok üzerinde durulan ihtimal bazı telefonların chipsetleriyle yeni yazılımların arasında bir uyuşmazlık olması.
    Not: 3gden veya bildirimlerden falan diye bir sürü fikir alabilirsin bunları kapat diyecekler ama boşuna heveslenme hiçbiri işe yaramıyor ben haftalardır bütün ihtimalleri denedim ve hala çözemedim artık uğraşmıyorum.
    *teli açıp kapatmaktan daha kısa süren bir yöntem var genellikle işe yarıyor 3gyi aç kapat ayarlardan çünkü o zaman çekim gücü kaybolup tekrar geliyor ve o arada düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baver811 -- 4 Kasım 2009; 19:39:54 >

• kardeşim saol cevapladıgın için dünyanın parasını verdim ama mesaj gelmiyo bazen sonrada cevap atamadıgım için insanlarla aram açılıyo ,,dediğin gibi arada 3g kapat aç yapıcam çok teşşürler ilgin için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.