Şimdi Ara

3gs satıp htc alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi geceler ben 3gs ve ipad2 kullanıcısıyım. Fakat android dünyasınıda denemek istiyorum. 3gs nin bi kaç problemi var garantiye vericem bitmeden önce o sırada htc bir android cihaz almayı düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir işletim sistemi android mi yoksa windows phone mu? Yoksa hiç bulaşma elindeki zaten güzel mi dersiniz? Bu arada 2. el almayı düşünüyorum fazla para veremem ama kaffamda htc hd2 var yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. (Samsung sevemedim gitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azatalp -- 3 Mart 2012; 2:21:29 >

• hd 2 windows phone. android almanız daha iyi incredible s motorola atrix olabilir.
  • fiyat ve kalite olarak orta seviyede bi android tel alma sakin cok ararsin 3gsyi :))
    3gsden sonra bi ara samsung gio kullandim mumla aradim iphoneu ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _joseph_

fiyat ve kalite olarak orta seviyede bi android tel alma sakin cok ararsin 3gsyi :))
    3gsden sonra bi ara samsung gio kullandim mumla aradim iphoneu ;)

Samsungla htc bir mi kardesim
    Ekran ve islemcide sikinti cekmessin
    Sanirim ön kamerasi yok ama bu sorun yaratmayacaktir.
    Pil bu telefon icin hafif kalmis gibi.
    Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional yerine Android olsa daha iyi olurdu.

Ama cok cok kotu bir telefon degil butcenizi zorlamadan apple disinda bir deneyim saglamak icin ideal bir telefon
  • hiç bulasma derim
  • Vallaa gozum korktu simdi. :) o zaman bu sefer ki bu butceyi xbox i jtag yapmaya kullanicam gibi gorunuyor. İlginize tesekkurler.
  • takasla htc incredible s alman mantıklı aynı fiyatlara tekabul ediyor sıfırlarıda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.