Arkadaşlar telefonu 22.06 tarihinde aldım ve kulaklık yerinde sorun olduğunu farkettiğimde telefonu 25,06da servise verdim ve bu gün ki durum değişim cihazı beklenmekte benim merak ettiğim ise şu telefonu verdiğimde değişim olması açısından benden kutusuyla beraber istediler yani her şeyi eksiksiz verdim gelecek cihaz da aynı şekilde 0 kutusu açılmamış mı olacak eğer monte edilmiş cihaz göndereceklerse yasal hakkım olan 30gün içerisinde kutulu değişim hakkını kullanmak istiyorum bunu yapmam için telefonu almamam mı gerekiyor alıp hakem heyetine başvursam olmaz mı ve nasıl bir yol izlemem gerekiyor bir de gelecek olan cihazda sorun olmasından korkuyorum örneğin ölü piksel vs. böyle bir durumla karşılaşırsam ne yapmam gerekiyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa teşekkür ederim
Güncel
Aynı durumdan müzdaripiz, ben de LG Telefon aldım ve ölü pixel sebebi ile, aldığım yere fatura, full kutu'sunu verdim ve servis makbuzu aldım, cihazım değişim aşamasında.
Bu süreçten sonra jelatinli açılmamış cihaz verilecek ve o cihaz ile birlikte gelen servisten makbuz da yazan imei numarası artık bizim telefonumuz olacak ve garanti belgesi olarak onu kullanacağız.
yani bildiğimiz 0 cıhaz olacak açılmamış kutulu ki ben böyle olursa dahi telefonu kontrol edip almak istiyorum yani tam bir şekilde kontrol edip sorunsuzsa teslim alacağım böyle bir hakkım var mı çünkü gelen telefon 3gün kullanabildim ancak ve yaklaşık 20gündür bekliyorum ki cumaya kadar da bekleyeceğimi düşünüyorum telefondan zevk alamadım ona yanıyorum bize cihazı direkt servis mi verecek yoksa raporla beraber gidip aldığımız yerden başka bir tane kendimiz mi alacığız bunu da merak ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cakirres61
yani bildiğimiz 0 cıhaz olacak açılmamış kutulu ki ben böyle olursa dahi telefonu kontrol edip almak istiyorum yani tam bir şekilde kontrol edip sorunsuzsa teslim alacağım böyle bir hakkım var mı çünkü gelen telefon 3gün kullanabildim ancak ve yaklaşık 20gündür bekliyorum ki cumaya kadar da bekleyeceğimi düşünüyorum telefondan zevk alamadım ona yanıyorum bize cihazı direkt servis mi verecek yoksa raporla beraber gidip aldığımız yerden başka bir tane kendimiz mi alacığız bunu da merak ediyorum
Cihazı aldığın yere teslim ettiysen cihaz oraya gelecek ve o ürünü direkt iade edebilme imkanın var, veya alma..
Ürünü orada açarsan ve sorun olursa yeni ürün verirler diye tahmin ediyorum..
bazen13
kullanıcısına yanıt
yok direkt maltepe servise kendim verdim daha kısa sürer diye işlemler