Şimdi Ara

3LCD 1080p 2800 Lumen 3D LED Projeksiyon.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimdeki 3 metre perdeye göre 3D projeksiyon araştırması yaparken enteresan özellikleri olan Çin malı enteresan bir projeksiyon buldum.

Bu veya bunun gibi ürünler ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar, yorum ve önerilerini paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

Ürünün Özellikleri:

Lens: Manual focus
    Resolution: 1920*1080
    Brand Name: CRE
    Style: LCD
    Portable: Yes
    Use: Business & Education,Home,Office
    Home Theater Projector: Yes
    Projection Distance: 1.5-10m
    Type: Digital Projector
    Lamp: R.G.B 3*LED
    Model Number: X1000
    Weight: 3.5kg
    Brightness: 2800lumens
    Contrast Ratio: 50,000:1
    World first: 3LED+3LCD
    FULL HD: Real 1080P
    Huge contrast: 50.000:1
    3LCD: 0.74inch D7
    For luminus 3LED: Red Green Blue
    Top Rank: Home cinema
    Optical Zoom: 1.42X
    Place of Origin: Hunan, China (Mainland)

Bu da ürünün linki :http://www.aliexpress.com/item/Home-Theater-300inch-Full-HD-1080P-3D-LED-LCD-Projector-Beamer-Proyector-Projektor-1920-1080/510976760.html

• dahiyane diyebilirim lcd ler arkasına ayrı ayrı led döşemek güzel. ancak halen şunu anlamış değilim 50w lık led projektörler ile 5000lm ışık alınabiliyorken bu teknoloji nedn projeksiyonlar için optimize edilmiyor. ?
  • Hocam bu fiyata bu ürünü almak hiç mantıklı değil.Bu fiyata çok az daha ekleyip Epson tw5910 alınabiliyor.Yada 2200 Liraya optoma hd131x var.Bu ürüne kargoda bir hasar gelse yada burada arızalansa bir sürü masraf çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herschell

dahiyane diyebilirim lcd ler arkasına ayrı ayrı led döşemek güzel. ancak halen şunu anlamış değilim 50w lık led projektörler ile 5000lm ışık alınabiliyorken bu teknoloji nedn projeksiyonlar için optimize edilmiyor. ?

Bence bütün firmalar anlaşmış bilerek yapmıyorlar. yoksa ellerindeki stokları nasıl tüketecekler. Extra lamba değişiminden nasıl para kazanacaklar. Ayrıca üst seviye led projeksiyon yapmak yeni bir üretim bandı arge vs vs bir çok maliyet gerektirir.

Belli bir süre daha bu böyle gider. Yazık :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Hocam bu fiyata bu ürünü almak hiç mantıklı değil.Bu fiyata çok az daha ekleyip Epson tw5910 alınabiliyor.Yada 2200 Liraya optoma hd131x var.Bu ürüne kargoda bir hasar gelse yada burada arızalansa bir sürü masraf çıkar.

Optomaları Dlp olduğu için eledim malesef. incelediğim bir çok projeksiyonun ürettiği renklerde nedense garip bi kırmızılık var gibime geldi. o yüzden led projeksiyonlara yöneldim.

Fakat ülkemizde 700 lumenden daha yüksek güçte bir ürün yok. 180 lik perdem olsaydı düşünmeden 700 lumen alırdım fakat perdem 3 metre ve 3D film seyretmek istiyorum, dolayısı ile biraz ışık gücü gerektiğini düşünüyorum.
  • hocam epson projeksiyonlari basligini inceleyin.

ayrica siz sadece led lambalilara bakiyorsunuz herhalde.cunku onlarin ansilumen degerleri dusuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

hocam epson projeksiyonlari basligini inceleyin.

ayrica siz sadece led lambalilara bakiyorsunuz herhalde.cunku onlarin ansilumen degerleri dusuk.

Teşekkür ederim.

Bahsetmiş olduğunuz konuyu hemen inceliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONIC TX-L42ET5E FHD 3D LED
    12 yıl önce açıldı
    Samsung UE32ES6710 3D LED TV
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.