Şimdi Ara

3R Sys R460Lİ Atx Kasa.. 99 lira lık fiyatı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
9.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 99 tl lik fiya tıyla ve goruntusuyle guzele benziyor.. bende 2400 luk sistem toplamayi dusunuyorum bu kasada aklim kaldi olculeri normal olsada isci kalitesi nasil acaba kullanan yada daha once bu kasay la

ilgili bilgi edinmis arkadaslar yorum yazarlarsa sevirinim..yada max ( 150-200 ) tl lik goruntusu ve performansi ile bana guzel ve daha once denenmis sorunsuz bir kasa onerisi yazarmısınız (psu haric )

http://www.hepsiburada.com/Liste/3r-sys-r460li-atx-kasa/ProductDetails.aspx?productId=bd100375&categoryId=1013#Yorumlar

• HB linkinde ilk resiminde direk cooling Master yazıyor, heralde cooler masterı taklit ediyorlar, belkid eiyi birşeydir kim iblir adını ilk kez duydum.

Kasada bilindik isimlerin dışına çıkmamak lazım bence, bildiğin güvendiğin bir ürün daha faideli olur
  • kasayı sadece tipe bakarak alırsan pişman olursun..bilindik ürünlere yönelmelisin 2400lük sisteme o kasa yakışmaz...truvatek phalanx yada akasa infiniti gibi full tower bişey bak derim thermaltake'ninde 150lira seviyesinde full towerları var...
  • Bence fiyatına göre güzel bir kasa sadece fanları korkutuyor beni sadece sesli olabilir..

Güç kaynağını Seasonic yada Corsair almayı unutma derim..Ayrı psu alıyosun madem güzel birşey al..

Fiyatını hakedecektir çok farklı bu dediğim markalar..

Kasa biraz dar sıkıntıya girmiyim diyosan Lianli Pck62W yada Truvalara yönel..

Lancoollar çok güzel yani ARmora değişmem Mx de demiyorum Full tower ARmora bile değişmem Lancool Pck 60w yada 62w yu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 24 Ekim 2010; 3:44:21 >
  • 2000lik sistem kuruyorum bende guvendigim yerdeki satici eleman sisteme direk bu kasayi yazinca sasirdim,fiyat performans olarak en iyi kasa bu oldugunu ve cok sattiklarini soylediler,gorup bakmadigim icin bisey soyliyemem
    kasa incelemesi burda ama korece yaziyor

http://itbbs.pconline.com.cn/diy/11005371.html

• nonnstop ve dıger arkadaslar ben bu kasa henuz almadım ancak alıcagım sebeb ıse cok 1-2 sını yazıyım alacak arkadaslarada bır yon vermıs olalım
    oncelıkle
    1- 2400 deıl ıstersenız 10000 lık makıne toplasyın sorun deıl cunku bu sadedce kasa besleme uzerınde yok
    2- uste çift fan egsoz cıkısı olan en ucuz model (fan kontrollu )
    3-power koyma yerı altta
    3-on hdd ve arka cıkıs fanları onuncekı kucuk dıgıtal ekranda yapılıyor + uzerınde ısı sensoru var kasada ısısı belırtıyor ıster otomatık ıster manuel kontroller (en ucuz fan kontroler 50 dolardan baslar)
    4-ıc kısım sıyah boya ıle kaplı
    5-power altı hava ızgaralı alttan hava alıyor
    6-yanlara ek fan koyma yerı 2 adet
    7- bırde dıger kasa ayakları gıbı deıl sılıkonlu yapmıslar sesiz olsun dıye

bence tek eksıgı arka egsoz danı 8cm neden 12 lık koymamıslar bılmıyorum tepede 2*12 lık fan var dıye herhalde
    arkadaslar pısman oluncak bır urunde deıl bu kadar ozellıgı olan kasalar cok pahalı gerek yok alın bırde power (hıgh tavsıye ederım ) paranızı baska ıhtıyaclarınıza yatırın hepsı burada 12 ay taksıtle satılıyor bende yenı sıtem topluyorum

merak edenlere topladıgım kasayı yazıyorum
    4x phenom black ed. amd cpu (carpanı kırık)
    üzerinde bakır borulu fan var ama sanırım degisturecegım
    gigabyte 1066 mhz optik ses cıkıslı board
    2x2 dual kıngston 1066 mhz 4 gb.ram (ilerde 2x2 daha alıcagım )
    4870 gddr5 256 bıt 1 gb.ram ekran kartı
    600 wt. power frizby sp.edition (turkiyede yok)
    bunlar aldıklarım

eksiklerim
    1-3R Sys R460Lİ kasa
    2-ZALMAN MFC3 kontroler
    3-Conseir f40 sdd (285 okuma yazma) gonul ısterdıkı x2 raıd :D
    4-500x2 seagate hdd (raid yapmak ıcın )

cok sart deıl ama cpu sogutucu XIGMATEK RED SCORPION veya XIGMATEK HDT-D1284
    ama gonul ısterdıkı Noctua D14 İşlemci Soğutucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukbaba -- 29 Ekim 2010; 22:36:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gayet kaliteli ve sağlam kasa, yeni topladığım sisteme fiyatı uygun diye aldım 85 tl. birçok tanıdık denilen markasıyla ün yapıp abartılı fiyata satılan kasadan eksik yanı yok marka takıntısı yoksa alınacak bir kasa. hava akışı çok iyi ön ve arka fan hız ayarını lcd ekrandan görerek yapıyorsun ve ekranda kasa içi ısıyıda görmek mümkün, hdd hareketleri dahil. üst egzoz fanların ayarıda anahtarlı low hıgh stop olarak 3 kademeli. saç gayet sağlam teneke gibi değil ve içide gayet geniş. isme para vermek istemeyen için çok güzel kaliteli bir kasa bukadar özellikteki kasayı85 tl 90 tl ye alamazsın. yukarıdaki arkadaşın yorumuna katılıyorum yani. tanıdık marka al diyenlerede şaşırdım denemeden anlayamazsın ki.

1.3R Sys R460Lİ kasa
    2.ocz 550 wat psu
    3.işlemci AMD Phenom II X4 965 3.4GHz (SOKET 938) Am3 Black Editon
    4.asus anakart.Asus M4A88TD-V EVO/USB3 AMD 880G/SB850 DDR3 2000(O.C.) Soket AM3 Anakart
    5.4gb ram.Kingston 4GB (2X2GB) 1333MHz DDR3 Hyperx Ram KVR1333D3N9K2/4G
    6.kart okuyucu Rexpo RCR-185 Dahili Kart Okuyucu

• kendim kullanıyorum gürültülü bi kasa tavsiye etmem. gece downloadda tutamıyorum bu kasayı sesinden.
    xpredator tavseyi ederim o sisteme yakışır bi kasa olur. yada xpredator olmasa bile en azından geniş pencereli bir kasa al. led fanlar takviye edersin kasaya şık güzel bi görünüm olur. gürültüsüde makul seviyede bi kasadır xpredator.
  • Hepsiburda 3R SYS R460LI fiyatı yükseltmiş talep fazla sanırım hepsiburda bunu genelde yapıyor eğer ürün satışı yükselirse fiyatta küçük artışlar yapıyor.3R SYS R460LI Bugun sipariş verdim HepsiBurdan değil 2*12cm ve 8cm ledli fan fan aldım yan kapak ve arka egzoz için ,PSU alt kısımda alması ,üst egzoz fanları, LCD ekranından fan kontrol , HDD için kasa önünde fanla soğutma özellikleri ve tabiki fiyatı cazip geldi ,kasa ile gelen fanları gürültü yapıyorsa değiştiririm

3R SYS yeni Middle Tower TR'de R460li gibi etkili fiyatla gelirse iş yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 6 Aralık 2010; 22:06:10 >

• ben havaleyle alınca fiyat düşmüştü ewet satış olunca h. burada yükseltiyor fiyat haklısın. bu arada yeni modelide güzelmiş üst usb ler 3.0 tam benim anakarta göre hayırlı olsun kasa sese gelince okadarda abartma arkadaşım bende kullanıyorum bu kasayı ama yanında durulmayacak kadarda ses yapmıyorr artı ayarı açınca fan hızının ozaman yükseliyor sesi buda normaldir iyi soğutuyor sistemi ve şunuda belirteyim 3 adet 120lik fanı var normalden biraz fazla ses olması bence normaldir. kasa içi serin, bence bu önemli çünkü okadar para verip alıyorsun anakart işlemci falan serin olması koruyor parçaları. bence ses okadar abartılacak seviyede değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Aralık 2010; 2:08:47 >

• Arkadaşlar vidalı montaj yapılan ve aslında içi siyaha boyanmış everest kasalara benzeyen bir kasa. Tamam fiyatı ucuz ama bence daha iyi alternatifler var. Mesela;

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-vs-9-siyah-mid-tower-oyuncu-kasasi.html

ve

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-vs-9-pencereli-mid-tower-siyah-oyuncu-kasasi.html

• gecen gun bu kasa ile asus gamıng ta-m21 arasında kaldım, bu kasa hem fiyatıyla hemde ön paneldeki dijital göstergeyle cazip gelıyordu. ancak yukarıda bır arkadasın dedıgı gıbı fanları bu fıyata kalıtesız olur gıbı geldıgıdnden tercıhımı asusdan yana kullandım. resimlerden güzel kasa ancak yakından incelemek gerekir.
  • son kez birşey yazıp konuyu kapatıyorum. herkesin kendi zevkidir herkesin kendi kararıdır bir kasaya fazla para vermek yada markaya. ama bana bahsettiğm kasa güzel ve yeterli geldi üst egzoz fanlar ve ön lcd artı fan hız ayarlı olması kullandığım için yardımcı olmak ve fikir vermek amacıyla yazdım. fan kalitesine gelince bence iyi kaliteden kasıt nedir anlamadım gayet iyi soğutuyor he ileride baktın bozuldu zaten fan fiyatı nekadar ki? gayet iyi fanlar var ve fiyatı ucuz alınır ve iş çözülür. bence sıfır ses çıkaran 120lik fan yoktur tabi bu benim fikrim. red devil arkadaşın verdiği kasada güzel ama fansız ve lcd yok buna rağmen fiyat yüksek bu kasaya göre. yani 3R Sys R460Lİ kısa fiyat ve kalite olarak yeterli bir kasa ben yakından gördüm dokundum zaten pc yi toplayıp bu kasaya parçaları monte eden benim amacım sadece bu kasayı alıp test eden biri olarak, uygun fiyatı teneke gibi olmayan şasesiyle alınabilecek bir kasa olduğunu belirtmekti sadece budur herkesin zevki başkadır iyi forumlar

• mito1172 arkadasıma katılıyorum ben yukarda yazdıgım ozellıklerı toplamaya calısıyordum gorusmeyelı en sonun da bıttı 1-2 kucuk degısıklık oldu sadece

tamamladıklarım
    4x phenom black ed. amd cpu 9850 be (carpanı kırık)
    üzerinde bakır borulu fan var ama sanırım degisturecegım
    gigabyte GA-MA770-DS3 1066 mhz optik ses cıkıslı board
    2x2 dual kıngston 1066 mhz 4 gb.ram (ilerde 2x2 daha alıcagım )
    4870 gddr5 256 bıt 1 gb.ram ekran kartı
    600 wt. power frizby sp.edition (turkiyede yok)

yazımdan sonra aldıklarım
    2-ZALMAN MFC3 kontroler yerine kaza server aldım tek kelıme ıle mukemmel
    3-Conseir f40 sdd (285 okuma yazma) gonul ısterdıkı x2 raıd :D ikiki f40 sevdamdan sımdıklık vazgectım
    4-500x2 seagate hdd (raid yapmak ıcın ) tek 1t seagate
    5-kuzey kopru cok ısınıyordu fanlı sogutucu xilence

eksiklerim
    1-3R Sys R460Lİ kasa
    2-Ram sogutucu ozc 2lı fanlı ledlı
    3-kasaya 2*120 apache fan
    4-Cooler Master Hyper 212 PLUS

az kaldı sanırım bu ayın 18 den sonra tamamlanmıs olucak buraya ayrıntılı resimlerını ve video koyucam
    bu arada artenatıf kasa ıncelemelerım devam ettı
    gozume gozume carpanlar oldu ama 460li hala favorım
    dıger kasa tercıhlerım :
    http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-racer-seffaf-pencereli-3-fanli-full-siyah-oyuncu-kasa-dkchracerbbap/ProductDetails.aspx?productId=bd847330&categoryId=1013 guzel ama tepe fanı yok ucuz
    http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-falcon-3-fanli-full-siyah-oyuncu-kasa-dkchfalconbb/ProductDetails.aspx?productId=bd847335&categoryId=1013 bie ust modelı guzel ozellıklerı var
    http://www.hepsiburada.com/Liste/xclio-godspeed-one-460w-fully-siyah-kasa/ProductDetails.aspx?productId=bd100220&categoryId=1013 tepefanı mevcut 1 adet
    http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-arena-3-mavi-led-fanli-4xhotswap-disk-yuvali-full-siyah-game-server-kasa-dkcharena/ProductDetails.aspx?productId=bd100518&categoryId=1013 hos ama fiyat yukselıyor
    http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-knight-2-kirmizi-led-fanli-hotswap-disk-yuvali-full-siyah-atx-pro-kasa-dkchknight/ProductDetails.aspx?productId=bd100467&categoryId=1013 fiyat yukelıyor...

ve bas favorım
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-evo-5-kirmizi-led-fanli-full-siyah-seffaf-yan-panelli-atx-oyuncu-kasasi.html su an yok ancak 138 tl ıdı son fıyatı

Yukarda bır arkadas yanlıs ınceleme vermıs dogrusunu ben verıyım zaten tek bayagı bır aradım
    460li ıle gercek ınceleme resımleri :
    http://blog.danawa.com/prod/?prod_c=960731

dip not :benden once alan arkadaslar zahmet edıp buraya bır resım atarsa alacak arkadaslara daha yardımcı olur dusuncesındeyım sadece yazıları okumakla bu ısler olmaz...

• eyvallah sağolasın yanlız aldığın işlemci gözüme hiç çarpmadı 4x phenom black ed. amd cpu 9850 be. dışardanmı aldın ve benim işlemciden farkı nedir 9650 x4 phenom 3.4 ghz black edi. çarpanı açık benim aldığım, artı fiyatı nekadar acaba?? birde benim fikrim keşke psu ve anakartı seçimini bu markalardan yana kullanmasaydın tabi benim fikrim bu aldığın psu tehlikeli bence gerçek gücü vermiyor ben baya araştırıp yeterli bulup Ocz Fatality Serisi 550W Gamer Modüler Power Supply (OCZ550FTY-EU) adım buda linkihttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd84130 neyse resim derken kasanın resmini kastettin sanırım? bi ara koyarım vakit bulunca ama ben memnunum gayet serin kasa ocz psuda tam uydu led ışık ve renk olarak bu arada verdiğin kasalar güzel bende R460Lİ yi görmeden önce incelemiştim ama pahalı bence, kasaya fazla para vereceğime R460Lİ alıp donanımı daha kaliteli alırım kasadan artan parayla ama bütçen sağlamdır para sorunu yoktur son favorim dediğin kasayı almayı isterdim, çok rahatsam harcamada ama zayıfsa R460Lİ gayet yeterli ve serin ileride 2 120 lik fanda takarsam yan kapağa ozaman sanırım anakart nezle olur soğuktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Aralık 2010; 4:33:55 >

• :D eywallah
    bu işlemci işlemci bayagı zor bulunuyor
    http://www.amazon.com/AMD-HD985ZXAGHBOX-Phenom-Quad-Core-2-5GHz/dp/B0016HK79A
    bunun ozellıgı her lvl de ram var yenı cıkanların her lvl sı de ram yok bırde kolay overclock oluyor
    benım kulandıgım besleme pıyasada satılanlar gıbı deıl zaten yok da :D
    moduler yapıda 2 fanlı ve fan kontrolcu var bırı 12cm altta dıgerı arkada yanındada kucuk bır camı var ıcını goruyorsun test ettım hıc bır sıkıntı yok
    su anda bıle sadece 4870 200 wat ıslemcı 125 wat diger bılesenlerı saymıyorum bıle ancak kafamda hıgh power 560 var guc harcama gostergelı ve tam 560 verıyor
    ancak ssd ye takmıs durumdayım grafıker,fotogracı ve fılm montaj ıslerı yapacagım ıcın hdd hızı cok onemlı malum 2 ssd alsam raıd ıcın 550-600 tutoyor
    sımdılık yenı fotograf makkınesıde alıcagım ıcın ıdare edıyorum.. :Dmasraf bıtmıyor off.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukbaba -- 13 Aralık 2010; 3:12:04 >

• hımm anladım güzelmiş işlemci hayırlı olsun psu da değişikmiş adı sahte güç veren firizby lerden değil demekki iyi günlerde kullan bilmem benim ocz hoşuma gitti testi yapılmış inceleyip aldım 550 ama geçebiliyormuş yükte bu watı ve kalitelide eline alınca belli ediyor kendini senin dediğinde iyi psu ama pahalı sanırım sorma masraf bitmez hiç neyse sistemin hayırlı olsun az kalmış sabır işlerinde başarılar
    bu arada alttaki modelide hoşmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Aralık 2010; 4:59:00 >

• bunu bılıyorum bunun tek farkı arka fan 12 lık
    zaten en uyuz oldugum bıızm 460li nın arka fanın 8 lık olması
  • yok ön panelde değişik ve fanlar ledli cd rom kapaklarıda farklı.
    dediğn gibi arka egzoz fanı 120liik ama 80 lik de yeterli
    çünkü üst fanlarda yetiyor artıı dilersen yan kapakta 2 120 lik takarsın
    yani arka fan 80lik olsada farketmez.
    neyse resimleri koyuyorum alta sıkışık gibi durduğuna bakma gayet serin içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Aralık 2010; 23:32:48 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.