Arkadasda mage var frost ben feral kardeşide oyuna baslayacak 3vs3 yapmak istiyoruz ilerde ne önerirsiniz yanımıza resto shaman nasıl gider?
RMP grupları her zaman her patchte yarmıştır.Yine priest olabilir.Shaman daha çok 2v2 healerı gibi geliyor bana.3v3'de survival skilleri olan healer almak yararınıza.
rmp ne oluyor ki ? google yazdım
rpm hakkında açıklama:
Real Player internet üzerinden video izlemek ve müzik yayını dinlemek için geliştirilmiş bir oynatıcıdır.
Rogue Mage Priest
yani Feral-mage-Priest olun diyorsun?
shamanda gayet iyidir ama çok oom olur 3v3 lerde.bence yine en iyisi paladin,yada prest
Şimdi priest ile holy pala aynımı ? cunku aynı ise pala actırırz en azından isteyince retri yada tankda olur
PVP'deki en iyi healer pala bence ye. Hayvan gibi Cd ve instant healleri var.
Priest tavsiye ederim başıboş kaldığında çok etkili oluyor (Mana Burn, Mind Control, Mass Dispel ve Fear) bence 3v3 te en iyisi.
disc priest.
Pala tavsiye ederim. Pri boş kalırsa can yakıyor ama 3v3 lerde genelde 2 dps üzerinizde oluyor. Pala kadarda dayanamıyor ( yada ben dayanamıyorum )
pvp de dps karakter oynuyorum ve en az zorlandığım karakter healer priest oluyor 3v3 lerde. fear hariç pek bir aktiviteye giremiyor devamlı prieste dps yaptıgımız zaman. çok çabuk ta ölüyorlar. holy pala daha dayanıklı gibi geliyor bana.
quote:
Orijinalden alıntı: Parqual Fintallas
Priest tavsiye ederim başıboş kaldığında çok etkili oluyor (Mana Burn, Mind Control, Mass Dispel ve Fear) bence 3v3 te en iyisi.
eğer feral ve yanına mage alırsan kesinlikle priest almalısın nedeni ise: eğer mage ilk ibsini açarsa 2.yi açmak için baya bir zaman var o ara mage çökerler büyük ihtimal o ara ps atmazsna ölücektir ki ferallerin de yanındakini koruyacak pek bi skilli yok. eğer shaman alırsan yanına mage in sheepi ile çakışacak ccsi hextir. Bunun da çakışmasını istemeyeceğinden priest her türlü daha iyi olacaktır. Sheep açıl, sonra fear, ardından cyclone buna dayanabilecek adam tanımıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme