Şimdi Ara

4.000-4.500 TL Arası Ev Sinema Sistemi İçin Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni taşındığım eve sinema sistemi kurmayı planlıyorum. Bütçemiz 4.000 TL ile 4.500 TL arası olacak. Projeksiyonu yansıtacağımız duvar mat beyaz boyalı şimdilik perde almayı düşünmüyorum. Performansa göre ilerleyen zamanlarda perde düşünebilirim, onun içinde alçıpanla duvar arasında boşluk bırakıyorum gerekirse oraya gizlemeyi düşünüyorum. Projeksiyonu tavana monte etmeyi edeceğiz, oda seyyar olacak projeksiyonu kullanacağım zaman monte edeceğim onun dışında tavanda durmayacak. Projeksiyonun üstündeki kirişin arkasında alçıpan asma tavan olacak oraya lift düşündüm ama çok maliyetli bir iş onun için böyle bir çözüm uygulayacağım.
    Araştırmalarıma göre Benq W2000 kafamda oluştu ama 2000 lümen olması soru işareti oluşturuyor. Rec.709 sizce çok mu gerekli görüntüyü çok mu değiştiriyor? Cihazı genellikle akşam saatlerinde kullanacağız. Youtubede videolar izledim ama tam anlaşılmıyor gözle görmek farklı, amacım görüntü net olsun ayıracağımız zaman değsin... Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.
    Şimdiden teşekkürler.
    4.000-4.500 TL Arası Ev Sinema Sistemi İçin Tavsiyeleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeTriC -- 23 Temmuz 2017; 23:6:6 >

• oyun oynamayı düşünüyorsan optoma gt1080 yoksa benq HT2150ST
    Perde kesinlikle belli seviye projeksiyonlara gelmeden hiç gerek yok naturel beyaz veya perde grisinde boyanmış duvar düşünebilirsin
    Projeksiyonu monte edip bırakmanı tavsiye ederim.

Tavan yüksekliği ,genişlik,uzunluk söylersen ona göre short veya normal throw projeksiyon önerebilirim.
  • https://m.youtube.com/watch?v=bN9bfmWm_oc

Kendi cektigim w2000 videom . Aksamlari seyredecekseniz cok cok iyi bir goruntu kalitesi sizi bekliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bütçeye alabileceğiniz en iyi cihazlardan biridir W2000.
    Ansilümen konusuna gelince ; Parlaklık ve Kontrast ters orantıldır, yami parlaklık arttıkça kontrast düşer. Bu yüzden her markanın ev sineması modellerine bakarsanız ağırlıklı olarak 1800-2200 AL arasıdır. Daha parlak istiyorsanız data FHD 3000-4000 AL bir cihaz bakmanız gerekecek ama W2000den alacağınız görüntü performansını maalesef beklemeyin.
    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.