Şimdi Ara

4.000 TL 4K TV Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar maksimum 4.000 TL bütçem var, 4 K TV almak istiyorum.

Minimum 49-50 inç mümkünse 55 inç, ilk başta 3300tl'ye grundig 55 gdu'ya yöneldim. Sonrasında bir kere alacağım için bütçeyi biraz daha arttırdım.LG, Samsung, Sony olsun tam olsun.

Çok fazla seçenek var amacım güzel ve temiz görüntü, uzun süre kullanabileceğim bir televizyon. YouTube ve Netflix kullanacağım, FIFA dışında oynayacağım bir oyun yok.
    Aşırı kontrast yapay görüntü hoşuma gitmiyor o yüzden samsung endişelendiriyor. Yardımlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankocak7 -- 28 Ocak 2020; 18:52:32 >

• Hocam bu fiyat aralığında alabileceğin en başarılı ürün
    LG 50UM7450 Alın gecin
  • İlginiz için teşekkürler neden bu ürün? Peki bu fiyatlarda 55 inç düşünürsek hangi ürünü önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankocak7

İlginiz için teşekkürler neden bu ürün? Peki bu fiyatlarda 55 inç düşünürsek hangi ürünü önerirsiniz?
    Hocam fiyat performans acısından bu ürünü önerdim özellikle internet v.s kullanacaksanız çok başarılı 55 inç olursada
    LG 55UM7100 modeli var bunu inceleğin.
  • www.incehesap.com
    LG 49SM8000 49 inç 125 Ekran Ultra HD 4K Uydu Alıcılı Smart LED Tv - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/lg-49sm8000-49-inc-125-ekran-ultra-hd-4k-uydu-alicili-smart-led-tv-fiyati-44038/?ref=akakce&v=1.40.2

LG 49SM8000 49 inç 3750 (8000 serisi, 7 binlerden daha iyi)

LG 55UK6470PLC 4 bin civarı fiyatı (1 önceki yılın serisinden olduğundan fiyatı daha uygun)
    LG 55UM7100 4 bin civarı fiyatı giriş modeli lgnin

Philips 58 inch 4680 sepet fiyatı bütçeni arttırabilirsen

• quote:

Orijinalden alıntı: slapert

www.incehesap.com
    LG 49SM8000 49 inç 125 Ekran Ultra HD 4K Uydu Alıcılı Smart LED Tv - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/lg-49sm8000-49-inc-125-ekran-ultra-hd-4k-uydu-alicili-smart-led-tv-fiyati-44038/?ref=akakce&v=1.40.2

LG 55UK6470PLC 4 bin civarı fiyatı (1 önceki yılın serisinden olduğundan fiyatı daha uygun)
    LG 55UM7100 4 bin civarı fiyatı giriş modeli lgnin

Philips 58 inch 4680 sepet fiyatı bütçeni arttırabilirsen

Bu ürün bu fiyata iyi fiyat bunuda tavsiye ederim.

• slapert kullanıcısına yanıt
    Selamlar lg 55uk6470 3700 tl. Lg 55um7100 ile philips pus7404 4600 tl. Arada 900 tl fark var fakat teknik olarak ne gibi bir fark var hangisini önerirsiniz?

Amblight teknolojisi çok ilgimi çekmiyor. Görüntü kalitesi önceliğim.
  • cankocak7 C kullanıcısına yanıt
    arada fark olması normal, philipsin seri olarak orta seviye serisi, lgnin giriş seviye serisi.

philipsin ekranı daha iyidir, biraz daha büyük ve görüntüsü daha güzeldir. gidip görürseniz daha iyi karar verebilirsiniz imkanınız varsa (vatanda vardır, çok satan modelleri arasında, başka yerlerde 58 inch boyutundakini bulamayabilirsiniz)

philipsin 58 inch olanı va panel (diğer boyutları ips panel). VA panellerin görüntüleri film izlemek için falan daha iyidir, contrast daha yüksek olduğundan. VA - IPS farkı var öncelikle (farkına bakın bilmiyorsanız belki ips daha çok işinize yarar) ambilight sevilen bir özellik bu arada :)

LG modelleri piyasaya en ucuz fiyatla sunduğu modeller bunlar, o yüzden daha uygunlar. Yazılım olarak LG iyi bence, youtube netflix vb. sağlıklı çalışıyor. philips kullanmadım ne kadar iyi bilmiyorum açıkçası android işletim sistemlerinin.

Android özelliği: uygulama bulması daha kolay. yazılım olarak daha yavaş çalışıyor olabilir deneyimlemedim.
    Lg webos: içerisinde hazır geliyor her şey diyebiliriz ve güzel çalışıyor. 7100 serisinin paketine akıllı kumanda dahil olmayabilir, sesli komut vb. özellikler için işe yarıyor, tercih meselesi.

Oyun veya Pc bağlantısı için LG daha iyidir sanırım input lag philipste kaç bilmiyorum ama LGnin oldukça düşük değerleri (samsung ve lg iyi bu konuda) (düşük daha iyi)

• quote:

Orijinalden alıntı: slapert

arada fark olması normal, philipsin seri olarak orta seviye serisi, lgnin giriş seviye serisi.

philipsin ekranı daha iyidir, biraz daha büyük ve görüntüsü daha güzeldir. gidip görürseniz daha iyi karar verebilirsiniz imkanınız varsa (vatanda vardır, çok satan modelleri arasında, başka yerlerde 58 inch boyutundakini bulamayabilirsiniz)

philipsin 58 inch olanı va panel (diğer boyutları ips panel). VA panellerin görüntüleri film izlemek için falan daha iyidir, contrast daha yüksek olduğundan. VA - IPS farkı var öncelikle (farkına bakın bilmiyorsanız belki ips daha çok işinize yarar) ambilight sevilen bir özellik bu arada :)

LG modelleri piyasaya en ucuz fiyatla sunduğu modeller bunlar, o yüzden daha uygunlar. Yazılım olarak LG iyi bence, youtube netflix vb. sağlıklı çalışıyor. philips kullanmadım ne kadar iyi bilmiyorum açıkçası android işletim sistemlerinin.

Android özelliği: uygulama bulması daha kolay. yazılım olarak daha yavaş çalışıyor olabilir deneyimlemedim.
    Lg webos: içerisinde hazır geliyor her şey diyebiliriz ve güzel çalışıyor. 7100 serisinin paketine akıllı kumanda dahil olmayabilir, sesli komut vb. özellikler için işe yarıyor, tercih meselesi.

Oyun veya Pc bağlantısı için LG daha iyidir sanırım input lag philipste kaç bilmiyorum ama LGnin oldukça düşük değerleri (samsung ve lg iyi bu konuda) (düşük daha iyi)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.