Şimdi Ara

4+1 Ses Sistemi Kasaya Nasıl Bağlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dört hoparlör ve bir de bastan oluşan basit bir ses sistemim var. Basın arka tarafında iki jack girişi var. Birisinde "front" diğerinde ise "rear" yazıyor yani biri ön biri arka hoparlörleri destekliyormuş. 4 tane de hoparlör girişi var. İki üstte iki altta. Üsttekilerde yine "front" alttakilerde "rear" yazıyor. Left rear, right rear gibi ibareler de mevcut. Ben bunları şöyle bağladım. Rear yazanlar masanın altında duruyor. Front'larsa masanın üstünde. Basın arkasındaki iki girişe kabloları bağladım ve kasanın arkasında front rear yazan yerlere taktım. Ancak ses rear höparlörlerde yani masanın altındakilerden nerdeyse hiç gelmiyor sesi çok fazla açmam gerekiyor o zaman da sanki sesi çok uzaklardan duyuyormuş gibi bir ses geliyor birşey anlaşılmıyor. Frontlarda ise sorun yok. Ses kartının programındansa doğru şekilde ayarlıyorum fakat birşey değişmiyor. Ancak arka hoparlör çıkışı yerine yan hoparlör çıkışı olarak seçinde masanın altındakileri o zaman ses bi nebze artıyor. Yardım edin arkadaşlar şunu düzgün şekilde bağlayalım. Belki inanmazsınız, 2005'ten beri bu ses sistemini böyle yanlış ola ola kullanıyorum.

• 4 kanaldan ses almanız için kaynağın quadraphonic olması lazım. En iyisi iki girişide front seçin. Stereo olarak dağıtır iki girişede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 31 Temmuz 2013; 18:11:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

4 kanaldan ses almanız için kaynağın quadraphonic olması lazım. En iyisi iki girişide front seçin. Stereo olarak dağıtır iki girişede.

Hocam quadrophic nedir? Ben bunu düzgün şekilde çalıştırmamın bir yöntemi yok mudur yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ mumy ]

quote:

4 kanaldan ses almanız için kaynağın quadraphonic olması lazım. En iyisi iki girişide front seçin. Stereo olarak dağıtır iki girişede.

Hocam quadrophic nedir? Ben bunu düzgün şekilde çalıştırmamın bir yöntemi yok mudur yani

4 yollu ses. İkisini front seçerseniz düzgün bi şekilde kullanırsınız.
  • 4+1 ses sistemi ses kartına zarar vermez mi ?
  • quote:

4 yollu ses. İkisini front seçerseniz düzgün bi şekilde kullanırsınız.

Çok teşekkür ederim, ikisini de front yaptım.

kartalgücü, hocam bilmiyorum ki kullanıyorum epeydir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.