4.18i grandcoupe disk-balata önerisi

-
-
Ate öneririm, bulamazsanız Textar’da çok iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı araç için ön disk orjinal bmw logolu, balata ate olarak sıkıntı yaşamadım. Ferodo sokağa atılan para bence özellikle bmw için. Orjinal harici diskler arka arkaya frenlerde titreme yapıyor maalesef.
-
genelde textar öneriyorum.
aracın şase no'sunu PM'den iletebilirsen alternatifli parça sunabilirim.
-
herkese tesekkur ediyorum
su orjınal mıdır acaba
yedek parça | opel yedek parça | bmw yedek parça | volkswagen yedek parça
Bmw 4 Serisi F36 Gran Coupe Ön Fren Balata Takımı Orjinal 34116858910 | Yedekparcabudur | 34116858910https://www.yedekparcabudur.com/bmw-4-serisi-f36-gran-coupe-on-fren-balata-takimi-orjinal-34116858910 -
disk orjınal balata ferodo olsa yine sorun olur mu acaba
bilmediğimden soruyorum,önemli olan disk midir ilerde titreme olmaması için
-
www.onlineyedekparca.com
Bmw F36 Kasa 418i Ön Fren Balata Takımı Ate Marka - OnlineYedekParca.comhttps://www.onlineyedekparca.com/urun/bmw-f36-kasa-418i-on-fren-balata-takimi-ate-markaateyi görmüştüm bi bakayım, freemax nasıldır acaba
www.onlineyedekparca.com
Bmw F36 Gran Coupe 418i Ön Fren Disk Takımı Fremax Marka - OnlineYedekParca.comhttps://www.onlineyedekparca.com/urun/bmw-f36-gran-coupe-418i-on-fren-disk-takimi-fremax-marka
-
Freeöax’ı kullanmadım daha önce ama ATE’ye her türlü kefilim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teseekur ederim
-
megane 4 üm varken sporfrendisk hava kanallı almış ve 20vin km sorunsuz kullanıp satmıştım. soğuma performansı stok disklere göre iyiydi.
-
Bmw 4 kasaya biniyorsunuz ama yetkili servis ücretini ödeyecek paranız mı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
savunmak gibi olmasın ama sonuçta parayı tarla'dan toplamıyoruz..
borusan işçilik + parça için en az 6-8bin tl arası fatura çıkaracaktır.
piyasada güzel balatalar var... alınıp takılması (ki bu tarz sarf malzemelerinde en iyi yoldur)
-
Borusan'ı aramadan karar vermeyin derim. Ankara ve İstanbul'da sanayi esnafı "millet nasıl olsa Borusan'ı arayıp fiyat almıyor" diyerek Borusan fiyatlarında hatta Borusan'dan daha fazla fiyat çeker oldu. Bende sizin gibi düşünüyordum ancak sanayi fiyatları Borusan ile aynı ya da daha fazla olmuş durum da. Basit bir örnek vereyim size;
G30 530i xDrive sahibiyim. geçen sene disk + balata değişimi yapacaktım. Sanayide parçacılarım var. Verdikler fiyat saçma sapan gelince Borusan'ı aradım. JoyCard ile zaten işçilikte %15, parçada %20 indirimim var. Onu da geçtim BMW Prime üyesi olursanız bu sefer işçilikte %25, parçada %30 indirim oluyor. Bu sayede sanayide verilen fiyat üzerinden toplamda 3.000 TL altında Borusan'da değişim yaptırdım.
Daha da sanayiye gitmiyorum, çünkü artık piyasa kim kimi silkerse moduna döndü geldiğimiz şu devir itibariyle. Ha sadece periyodik bakım için filtreleri ve motor yağını kendim alarak ve bir ustaya sadece işçilik ücreti ödeyerek yaptırıyorum. Onun dışındaki tüm işler için Borusan'ı tercih ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67B07BCCD -- 19 Mayıs 2023; 7:8:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
www.onlineyedekparca.com
Bmw F32 Kasa 418i Ön Fren Disk Takımı Orijinal - OnlineYedekParca.comhttps://www.onlineyedekparca.com/urun/bmw-f32-kasa-418i-on-fren-disk-takimi-orijinal
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşın 5 e textar önerdim ustası ötüyor dedi. Ate taktı.. hatta baya dalga geçmişti.. Ben olsam orjinal takardım eğer kullanıp ömrünü ben tüketeceksem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam bende soracagım dediğiniz gibi borusan bazı noktalarda sanayiden daha ucuza gelir oldu
sanayideki ustaların egoları ile ugrasılmıyor vallahi
-
yetkili servis dışına çok fiyat farkı yoksa çıkmak mantıksız 1.5 milyonluk aracı olan bir insan için 2-3 bin tl hesap yapmak komik geliyor kusura bakmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
borusan avcılar
ön disk adet 120 euro
ön balata 245 euro
balata fişi 32 euro
arka disk adet 120 euro
arka balata 190 euro
balata fişi 32 euro
merak eden varsa buyursun.. işcilik haric
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 8 Ağustos 2023; 22:34:24 > -
Geçen 4 adet michelin primacy 4+ lastik aldım internetten en ucuz siteden, bir de taktırma parası verdim. Sonra doğuş servise gittim bir sebepten, şok. Orda daha ucuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Borusan'ı aramadan karar vermeyin derim. Ankara ve İstanbul'da sanayi esnafı "millet nasıl olsa Borusan'ı arayıp fiyat almıyor" diyerek Borusan fiyatlarında hatta Borusan'dan daha fazla fiyat çeker oldu. Bende sizin gibi düşünüyordum ancak sanayi fiyatları Borusan ile aynı ya da daha fazla olmuş durum da. Basit bir örnek vereyim size;
G30 530i xDrive sahibiyim. geçen sene disk + balata değişimi yapacaktım. Sanayide parçacılarım var. Verdikler fiyat saçma sapan gelince Borusan'ı aradım. JoyCard ile zaten işçilikte %15, parçada %20 indirimim var. Onu da geçtim BMW Prime üyesi olursanız bu sefer işçilikte %25, parçada %30 indirim oluyor. Bu sayede sanayide verilen fiyat üzerinden toplamda 3.000 TL altında Borusan'da değişim yaptırdım. Daha da sanayiye gitmiyorum, çünkü artık piyasa kim kimi silkerse moduna döndü geldiğimiz şu devir itibariyle. Ha sadece periyodik bakım için filtreleri ve motor yağını kendim alarak ve bir ustaya sadece işçilik ücreti ödeyerek yaptırıyorum. Onun dışındaki tüm işler için Borusan'ı tercih ediyorum. |
savunmak gibi olmasın ama sonuçta parayı tarla'dan toplamıyoruz.. borusan işçilik + parça için en az 6-8bin tl arası fatura çıkaracaktır. piyasada güzel balatalar var... alınıp takılması (ki bu tarz sarf malzemelerinde en iyi yoldur) |
Benzer içerikler
- oto branda tavsiye
- ferodo balata yorum
- hava filtresi ne zaman değişir
- 1.6 thp motor kronik sorunları
- polo 1.0 tsi yakıt tüketimi
- 35 tfsi ne demek
- tesla model y yeni kasa
- yeni passat
- jaecoo 7 yorumlar
- renault austral 1.2 e-tech full hybrid kullanıcı yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X