Şimdi Ara

4.20 TL'ye Crysis Remastered Aldım LOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Crysis Remastered zaten hali hazırda orjinal oyuna sahibim diye sanırsam bazı indirimlerde bende esktra indirime giriyordu. Bu indirimde de öyle oldu ve 7.50TL'ye düştü, madem bu kadar ucuz firmanın diğer oyunlarını da alayım bari dedim kendi kendime çünkü Crytek çok sevdiğim bir firmadır. Altında da böyle bi paket buldum, fiyatı görünce iyi bir kahkaha attım ve neşem yerine geldi. Bana bi tık açık gibi geldi ancak bu bir açık değil aslında, Steam'in sistemi direkt böyle çalışıyor o yüzden gönlüm de rahat.

Eğer aranızda varsa bu durumda olan birileri faydalansın derim, Hunt Showdown olmasa bile zaten tek başına fiyatı 7.50TL.

4.20 TL'ye Crysis Remastered Aldım LOLstore.steampowered.com
    Crysis Remastered on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1715130/Crysis_Remastered

• şimdi olacak senaryoyu söyleyeyim.

Hunt Showdown'ı alacaklar. Sonra crysis'i alacaklar.

Sonra hunt showdown'ı iade edecekler. Oyunu 4 TL'ye almış olacaklar.

• Bende farklı gözüküyor

• Hocam 22.50 gösteriyor bende

• Bende 7.5 tl neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Nowitzer @Buracat Sanırım siz orjinal Crysis'e sahip olmadığınızdan öyle görünüyor, bende öyle bana özel bi indirime dair bi şey bulamadım ama nedense esktra indirimli. Yine de @Shrikeen'in dediği gibi bi şey yapıp yine baya bi ucuza kapatabiliyorsunuz sanırım (12TL'ye denk geliyor öyle fiyatı).

@soldier_x steam hesabında orjinal crysis var mı? belki ondandır ben de bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GryAsl -- 27 Mayıs 2022; 22:8:1 >
  • yok crysis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Columbia- -- 27 Mayıs 2022; 22:9:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • crysis 2 maximum edition var bende indirim yok ?

Origin deki keyleri steam de kullanabiliyormuyuz ?

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

showdownı aldım fiyat düşmedi hocam :)

• GryAsl G kullanıcısına yanıt

crsysis, crysis warhead, crysis wars ve crysis 2 maximum edition mevcut fakat dediğiniz fiyata inmiyor

• soldier_x kullanıcısına yanıt

şaka gibi o zaman bende ve bazı kişilerde niye 7.5'e iniyor ki? bu arada hazır showdown aldıysan benim aldığım paket fiyatı şuan 12TL'ye düşmüş olması lazım? hazır almışken öyle bi şey olduysa ondan faydalan istiyorsan, 1 dolar bile etmiyor 12tl şaka gibi.

• soldier_x kullanıcısına yanıt
    4.20 TL'ye Crysis Remastered Aldım LOLstore.steampowered.com
    Save 54% on The Crytek Action pack on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/bundle/22659

Buradan almanız gerekiyor.

• GryAsl G kullanıcısına yanıt

iade ettim hocam. bundle olan 11 lira içinde showdown gözüküyor sepete ekleyinde showdown gidiyor ilginc bi durum

• 12.60 tl ye satın almış oldum.Crysis steam'de yoktu.Diğer yöntemle...

• bende de rameastered 22.50 TL görünüyor. önceden crysis yoktu hesabımda. başka bişey de eklemedim sepete, öylesine fiyatına baktım.

• Zamanında ilk iki oyunu oynamıştım. Sonrakileri bilgisayar kaldirmadigindan oynayamadım. Yeni PC alınca bakayım dedim ve denedim. Oynanış kötü geldi. Başlarda bıraktım. Oysa ilk oyunları bir kaç kez bitirmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Allah bazılarında düşüyor bizde düşmüyor garip durum.

• Ben Crysis remastered ı ea playden oynadım suan 7.5 lira bende ama asıl Hunt Showdown almak istiyorum onu ucuza getiremiyormuyuz?

• Ryse falan olan pakedi alın daha mantıklı, Hunt sağlam oyun ama herkese göre değil..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.